• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

olur cnm inşalla oda ama demek oluyo olacak bugünleri hatırlayp ona yeniden sarılacaksın bu arad az daha kızına yazıyodum kızınmı olcak ne

ahh yarennnn ne güzel söyledinnn inş olurrr inş... benim için dua et olur mu???

ben küçüklüğümden beri hep kızım olmasını istemiştim,eşimde öle istiyor. biz 3 kız kardeşizzz hiç erkek sevgisi bilmem amannn saglıklı olsunda diyeym yinede:):16:

bir sorunum yok allaha şükür..ilki hemen oldugu için sankı bu hemen olucak gıbı gelıyor tabı bellı olmaz bu işler,,allah herkese nasip etsin

cnm benimde kızm ilk ay olmuştu tabi bunuda öle olcak sandım ve ilk ay 5 gun gecikme ben oh dedim tamam tabi sonra kırmızı kart 2.ay 8 gun grcikme tabi ben yine hamileym sandım yine kırmızı kart bu ay beklemededym yumurtlamayıda kestiremiyorum tabi duzensizlikten

ahh yarennnn ne güzel söyledinnn inş olurrr inş... benim için dua et olur mu???

ben küçüklüğümden beri hep kızım olmasını istemiştim,eşimde öle istiyor. biz 3 kız kardeşizzz hiç erkek sevgisi bilmem amannn saglıklı olsunda diyeym yinede:):16:

ay cnm al bendende okadar bizde 3 kızız ve çok kız istedik kızımız oldu sanki dedğin gibi 2.cide kız olsa fena olmaz eşim zaten kız konusunda sabit fikirli 3 kızız ve toplamda 5 torunda kız iyimi

cnm benimde kızm ilk ay olmuştu tabi bunuda öle olcak sandım ve ilk ay 5 gun gecikme ben oh dedim tamam tabi sonra kırmızı kart 2.ay 8 gun grcikme tabi ben yine hamileym sandım yine kırmızı kart bu ay beklemededym yumurtlamayıda kestiremiyorum tabi duzensizlikten

aa adetının düzensiz olması kötu.ozaman şu eczanede satılan testlerden bı dene bı ayda o şekılde dene..yumurtlama testlerı varya..düzenlı olsa anlarsın en iisi senın için test...hayırlısı olsun inşallah onunda vardır bır zamanı.

doktoruma daha 3 aydır gidiyorum memnunmuyum ondan da emin deilimmm. gölcügümü biliosun?özel aile tıpımı yoksa? senn dr.un nerde memnunmusun peki?

aile tıpı biliyorum gölcüğü az bişe biliyorum benimki körfezde ismail yılmaz çok ii bi doktor...kocaeliye tüp bebeği getiren doktor.ve pcos ksırlık konusunda uzman...benm akrabalarımdan 14 senlk çoçu olmayan bide 3 sene çocu olmayan bu doktrda hamile kaldı 14 senelk kadının 2 çocu var. diğeride 2 hamile salı gnü doğum yapck ve 3. ayda hamile kalıyo

ay cnm al bendende okadar bizde 3 kızız ve çok kız istedik kızımız oldu sanki dedğin gibi 2.cide kız olsa fena olmaz eşim zaten kız konusunda sabit fikirli 3 kızız ve toplamda 5 torunda kız iyimi

hahhah sizde 3kız demek... ben en byükleriyim ama ve henüs torun yok:(((

bizimkilerde 4 gözle beklıyor ama daha zamanı var sanırımmm... yoksa birgün olacagına inanıyorumm her zaamn

aa adetının düzensiz olması kötu.ozaman şu eczanede satılan testlerden bı dene bı ayda o şekılde dene..yumurtlama testlerı varya..düzenlı olsa anlarsın en iisi senın için test...hayırlısı olsun inşallah onunda vardır bır zamanı.

onu da arastırdım ama olumsuz çok şey duydum yumurtlama kaçırmamamk adına gun aşırı ilişki iile devam calışmalara sat 29 ekim az kaldı varmmı yokmu ögrenmeye bakalım artı

biz 2012 de düşünüyoruz ama adetim düzensiz. öyle böyle değil =( havanın neminden ısınmasından soğumasından bile etkileniyor. pes !! doktora gitmem lazım ama üşeniyorum =(

aile tıpı biliyorum gölcüğü az bişe biliyorum benimki körfezde ismail yılmaz çok ii bi doktor...kocaeliye tüp bebeği getiren doktor.ve pcos ksırlık konusunda uzman...benm akrabalarımdan 14 senlk çoçu olmayan bide 3 sene çocu olmayan bu doktrda hamile kaldı 14 senelk kadının 2 çocu var. diğeride 2 hamile salı gnü doğum yapck ve 3. ayda hamile kalıyo

ahhh ne diyosun seydaaa... ben de gelip görünmeliyim ozaman hemen:))

her ay mı gidiyosun?hastanenin ismi nedir? muayene ücreti ssklıya falan nasıl oluyor?çok heyecanlandım benm dr.um kadın doğumcu yani pcos için uzman degil sanırım. senden bilgileri alayım da ben de geleyimm:16:

hahhah sizde 3kız demek... ben en byükleriyim ama ve henüs torun yok:(((

bizimkilerde 4 gözle beklıyor ama daha zamanı var sanırımmm... yoksa birgün olacagına inanıyorumm her zaamn[/QUOT inşalla bigun olduğunu da okuruz cnm benim çalışmalara devam ya yumurtlama takibi yapılıyomu cnm

onu da arastırdım ama olumsuz çok şey duydum yumurtlama kaçırmamamk adına gun aşırı ilişki iile devam calışmalara sat 29 ekim az kaldı varmmı yokmu ögrenmeye bakalım artı

gün aşırı ilişkide ii deil ama erkegın spermlerının guçlenmesı lazım.az kalmış senın,ben aralık 13 e kadar beklıcem çatlarım artık:)

ben size söliyeyim adetin 5 günnden sonra10 gün sayın eğer yumurtlıklarınızda haff ağrı varsa yumurtalarınız oluşmuş 5 gün içnde 1 var bi yok olarak ilşkiye girin

biz 2012 de düşünüyoruz ama adetim düzensiz. öyle böyle değil =( havanın neminden ısınmasından soğumasından bile etkileniyor. pes !! doktora gitmem lazım ama üşeniyorum =(

shuku bence ihmal etmemelisin... sonra geç kalma zaten dr. a gider gitmez hamile kalamayabilirsinnn.

ben size söliyeyim adetin 5 günnden sonra10 gün sayın eğer yumurtlıklarınızda haff ağrı varsa yumurtalarınız oluşmuş 5 gün içnde 1 var bi yok olarak ilşkiye girin

evet..internette var yumurtlama gununu hesaplıyo:) allah bılır gerçi ama yıne yumurtlama gunlerını bılmekte fayda var..adetın başlangıç gununden itibaren syılıyor adetın 12. 14.16.gunleriii önemliii:)

Back