- Konu Sahibi screamaway
- #31.001
isu da guvenlık
benm eşimde büyükşehir beld. çalısıyor.sen evlenmeden önce de izmitteydin dimi? dünya bankasına evlenince mi yerleştin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isu da guvenlık
benm eşimde büyükşehir beld. çalısıyor.sen evlenmeden önce de izmitteydin dimi? dünya bankasına evlenince mi yerleştin?
merhaba..bşey sorcam anlamadım aetınız geldı ve 3 gunmu surdu normalde ne kadar surersöyle baslayayim
esimle biz adetimden 6 gun öncesi beraber olduk ve 3 gün sonra hemen regel oldm
ve anlamadim acaba yumurta dönemimi tutmadi hic tutmicak diye cok korkuyorum icimde bir
korku oldu bu ve pzrtsi gunu dokt. randevum var Beta-HCG yaptircam bakalim insallah!
benim REGELiim cok düzenliydi 20.11-25.11 kadar surcekti bu ay ama 3 gun sonra bitti
insallh bana yardimci ola bilirsiniz arkadaslar
o sana ismini verir kağıdını fln numrada yazo gitmedn o lab arıcn randevu alcn artık size uygun zamnda gidersinz
normalde 5 gun surer benim Regel ama bende anlamadim neden kesildigini
3 gun sürdü
izmittedıydım hep..evlenmeden önce santralda oturuyodum,,bılıyosundur belkı..sonra dunya bankasına geldım işte
hamıle kaldıktan sonra regl olanda oluyor.üstüne görme,,diyolar..öyle bışey olabılır..dokora gıtıkten sonra yaz yıne lutfen
yok canım izmiti hiç bilmem ben. gelin geldim buraya,adanalıyım aslen... kuzenmde yeni geldi bankaya ataması oldu baska da kimsem yok ne izmitte ne gölcükte...
gerci oda öle biryere tasındıki ayda 1 görüşemiyoruz haftada 6gün de çalısıyor offf![]()
söyle baslayayim
esimle biz adetimden 6 gun öncesi beraber olduk ve 3 gün sonra hemen regel oldm
ve anlamadim acaba yumurta dönemimi tutmadi hic tutmicak diye cok korkuyorum icimde bir
korku oldu bu ve pzrtsi gunu dokt. randevum var Beta-HCG yaptircam bakalim insallah!
benim REGELiim cok düzenliydi 20.11-25.11 kadar surcekti bu ay ama 3 gun sonra bitti
insallh bana yardimci ola bilirsiniz arkadaslar
-ins cnm öle birseydir ilk defayasadim bakalim pazartesi gunu neler olucak cok merak ediyorum
ins iyi haerlerle gelirim canim
teşekkür ederim şeydacım. E vet bulur gideriz..Peki bir sey sorcam sana? psikolojin nasıl,eşinde destek oluyor mu sana? evet zor yasadıkların ama kendi kendini iyileştirmelisin
brakecim beta hcg yaptırmana gerek yok zaten azda olsa adet olmussun. demekki bebek yok.
adetin basladıktan 14 gün sonra uygun zamanmıs bebek için. sen dr a git ama yumurtalıklarına baktır,genel bir kontrol yaptır kendine.
ne kadarlık evlisin?
iki senedir cnm bu bizim ilk deneyimizdi diyeyim uzldum simdi yaacok kusuklanmisdim kendimmi kaptirdim acyip
iki senedir cnm bu bizim ilk deneyimizdi diyeyim uzldum simdi yaacok kusuklanmisdim kendimmi kaptirdim acyip
benim psikoljm şuan gayet ii eşim ii destek verr bana..yaşdıklrım koly değil ama ben güçlü biriym ..bebeğim benm kdr gçlü olamadı ama diğeri çok sağlıklı annesi gbi olck inşllh
bu arada ben size sölm pcos tedavisi gören birinn üstüne adet gbi bi olyı olması çok zor.regl 3 gün sürsede önmli değil kullnduğun ilç stres her şey bunn faktörü
benim psikoljm şuan gayet ii eşim ii destek verr bana..yaşdıklrım koly değil ama ben güçlü biriym ..bebeğim benm kdr gçlü olamadı ama diğeri çok sağlıklı annesi gbi olck inşllh
bu arada ben size sölm pcos tedavisi gören birinn üstüne adet gbi bi olyı olması çok zor.regl 3 gün sürsede önmli değil kullnduğun ilç stres her şey bunn faktörü
üzülme canım ilk seferde olacak dıye bışeyde yok bıdahakı ay bakarsın oluverır boyle duşun moralını yuksek tut:)