• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

söyle baslayayim

esimle biz adetimden 6 gun öncesi beraber olduk ve 3 gün sonra hemen regel oldm
ve anlamadim acaba yumurta dönemimi tutmadi hic tutmicak diye cok korkuyorum icimde bir
korku oldu bu ve pzrtsi gunu dokt. randevum var Beta-HCG yaptircam bakalim insallah!

benim REGELiim cok düzenliydi 20.11-25.11 kadar surcekti bu ay ama 3 gun sonra bitti
insallh bana yardimci ola bilirsiniz arkadaslar

söyle baslayayim

ve anlamadim acaba yumurta dönemimi tutmadi hic tutmicak diye cok korkuyorum icimde bir
korku oldu bu ve pzrtsi gunu dokt. randevum var Beta-HCG yaptircam bakalim insallah!

benim REGELiim cok düzenliydi 20.11-25.11 kadar surcekti bu ay ama 3 gun sonra bitti
merhaba..bşey sorcam anlamadım aetınız geldı ve 3 gunmu surdu normalde ne kadar surer

o sana ismini verir kağıdını fln numrada yazo gitmedn o lab arıcn randevu alcn artık size uygun zamnda gidersinz

teşekkür ederim şeydacım. E vet bulur gideriz..Peki bir sey sorcam sana? psikolojin nasıl,eşinde destek oluyor mu sana? evet zor yasadıkların ama kendi kendini iyileştirmelisin

izmittedıydım hep..evlenmeden önce santralda oturuyodum,,bılıyosundur belkı..sonra dunya bankasına geldım işte

yok canım izmiti hiç bilmem ben. gelin geldim buraya,adanalıyım aslen... kuzenmde yeni geldi bankaya ataması oldu baska da kimsem yok ne izmitte ne gölcükte...

gerci oda öle biryere tasındıki ayda 1 görüşemiyoruz haftada 6gün de çalısıyor offf:43:

hamıle kaldıktan sonra regl olanda oluyor.üstüne görme,,diyolar..öyle bışey olabılır..dokora gıtıkten sonra yaz yıne lutfen

-ins cnm öle birseydir ilk defayasadim bakalim pazartesi gunu neler olucak cok merak ediyorum
ins iyi habrlerle gelirim canim hamilelik konusunda hic bir bilgim yok ama sol yumurtaliklarimda hafif bir cekme var 2 gun öncesi ise sag yumurtaydi simdu sol
insallah iyi haberlerdir Allahim herseyin hayirlisini versin ins.

Son düzenleme:
yok canım izmiti hiç bilmem ben. gelin geldim buraya,adanalıyım aslen... kuzenmde yeni geldi bankaya ataması oldu baska da kimsem yok ne izmitte ne gölcükte...

gerci oda öle biryere tasındıki ayda 1 görüşemiyoruz haftada 6gün de çalısıyor offf:43:

hmm ben izmitlısın sandım,evet golcuk ve dunya bankası baya var arası..çarsıdan buraya cıkmak sadece 30 dk zaten:)

söyle baslayayim

brakecim beta hcg yaptırmana gerek yok zaten azda olsa adet olmussun. demekki bebek yok.

adetin basladıktan 14 gün sonra uygun zamanmıs bebek için. sen dr a git ama yumurtalıklarına baktır,genel bir kontrol yaptır kendine.

ne kadarlık evlisin?

teşekkür ederim şeydacım. E vet bulur gideriz..Peki bir sey sorcam sana? psikolojin nasıl,eşinde destek oluyor mu sana? evet zor yasadıkların ama kendi kendini iyileştirmelisin

benim psikoljm şuan gayet ii eşim ii destek verr bana..yaşdıklrım koly değil ama ben güçlü biriym ..bebeğim benm kdr gçlü olamadı ama diğeri çok sağlıklı annesi gbi olck inşllh

bu arada ben size sölm pcos tedavisi gören birinn üstüne adet gbi bi olyı olması çok zor.regl 3 gün sürsede önmli değil kullnduğun ilç stres her şey bunn faktörü

brakecim beta hcg yaptırmana gerek yok zaten azda olsa adet olmussun. demekki bebek yok.

adetin basladıktan 14 gün sonra uygun zamanmıs bebek için. sen dr a git ama yumurtalıklarına baktır,genel bir kontrol yaptır kendine.

ne kadarlık evlisin?

iki senedir cnm bu bizim ilk deneyimizdi diyeyim uzldum simdi yaa :( cok kusuklanmisdim kendimmi kaptirdim acyip

benim psikoljm şuan gayet ii eşim ii destek verr bana..yaşdıklrım koly değil ama ben güçlü biriym ..bebeğim benm kdr gçlü olamadı ama diğeri çok sağlıklı annesi gbi olck inşllh

bu arada ben size sölm pcos tedavisi gören birinn üstüne adet gbi bi olyı olması çok zor.regl 3 gün sürsede önmli değil kullnduğun ilç stres her şey bunn faktörü

çok sevindim güçlü iradene ve eş destegine...sanslısın demek. Evet güçlü olcak:))

pcos konusunda ne çok sey biliyosundur artık sen.peki bizlerin kendiliginden hamile kalma ihtimali yüsde kaç bliyomusun? burda bir arkadasımda bizim gibiydi ve kendiliginden gecen ay hamile kaldı:nazar:

-cnm ben evlendikten snra 1 ay kulandim bebek.k-h ondan sonra hic kulanmadim zaten
Allahtan hayirlisini diliyoru´m

Back