• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben size söliyeyim adetin 5 günnden sonra10 gün sayın eğer yumurtlıklarınızda haff ağrı varsa yumurtalarınız oluşmuş 5 gün içnde 1 var bi yok olarak ilşkiye girin

cnm gec döllenme erken döllen me öle çok şey varki ben direk gun aşırı olayına gidim bu ay onu deniyorum bakalım ne cıkcak

hahhah sizde 3kız demek... ben en byükleriyim ama ve henüs torun yok:(((

bizimkilerde 4 gözle beklıyor ama daha zamanı var sanırımmm... yoksa birgün olacagına inanıyorumm her zaamn[/QUOT inşalla bigun olduğunu da okuruz cnm benim çalışmalara devam ya yumurtlama takibi yapılıyomu cnm

hayırrr. ben test yapmadım düzensizim diye. yoksa sen doktor yaptımı diye mi soruyosun? o nasıl yapılıyor,benmki yapmadııı

shuku bence ihmal etmemelisin... sonra geç kalma zaten dr. a gider gitmez hamile kalamayabilirsinnn.

hemen olmayacakmış gibi geliyor zaten. düzensizlik için çok gittim ama ne verdilerse işe yaramadı. yine düzensiz yine düzensiz =( bebek istiyorsak mecbur gidicez artık =(

evet..internette var yumurtlama gununu hesaplıyo:) allah bılır gerçi ama yıne yumurtlama gunlerını bılmekte fayda var..adetın başlangıç gununden itibaren syılıyor adetın 12. 14.16.gunleriii önemliii:)

adet düzensizliği vrsa tespit etmek çok zor oluyo ben doktora ayda 4 kere gidyorum.düşk yapmadan önce tbi..adetn 3. günü ilç bittkten 5 gün sonra daha sonra 1 hafta sonra çatladımı diye bakılyo sonrası ya gecikince ya da yine adetn 3. günü

seydacım gecen sayfada dr.un la ilgili sorularım vardı. kaçırdın sanırım...

hangi hastanede körfezde? muayene ücreti nasıl ssk ya? bende bu ay ona görünmek isterim pcos um için...

meri1,,çocugun varmı,yoksa daha ilkmi olcak..benım ilk dogumum cok zor olmuştu,17 saat sancıdan sonra oldu vakumla çektıler,,ilk aylarda acile gıtmıştık akademi hastanesıne nuri beye halaaaa aklımdalar çok ilgililer allah nasıp ederse hamıle kalırsam ona gıdıcem ben.

seydacım gecen sayfada dr.un la ilgili sorularım vardı. kaçırdın sanırım...

hangi hastanede körfezde? muayene ücreti nasıl ssk ya? bende bu ay ona görünmek isterim pcos um için...

evet kaçırmışım marmara birlik hastanesi kim marketn orda.görün bencede.en iyisi adetin 3. günüü git tahlillerin hepsi al bida yapmaz numarını verim sana 526 30 30 ismail yılmaz.28 lira paracı bi doktorda değil bi kere veriyon bida uzun süre almıyo bile.istersen adreside veriirm.sskla anlaşmlı 28

meri1,,çocugun varmı,yoksa daha ilkmi olcak..benım ilk dogumum cok zor olmuştu,17 saat sancıdan sonra oldu vakumla çektıler,,ilk aylarda acile gıtmıştık akademi hastanesıne nuri beye halaaaa aklımdalar çok ilgililer allah nasıp ederse hamıle kalırsam ona gıdıcem ben.

canım benm daha melegim yok:(( 1 yıldan fazladır korunmuyoruz... ahhh ahh olsa da ben her acısına razıyım...

inş beraberce kalırız canımmm

evet kaçırmışım marmara birlik hastanesi kim marketn orda.görün bencede.en iyisi adetin 3. günüü git tahlillerin hepsi al bida yapmaz numarını verim sana 526 30 30 ismail yılmaz.28 lira paracı bi doktorda değil bi kere veriyon bida uzun süre almıyo bile.istersen adreside veriirm.sskla anlaşmlı 28

ararım sorarım bu adette hemen kocişime derim götürür benii....

ver canım adresini de ver.. gerçi ben o zamana kadar herseyini arastırır bulurum da. ah seydacım ne mutlu ettin beni bu gece,allah ım gönlüne göre versin inş... bu topice her zaman gel artık olur mu? ben hep burdayım,senn baska nerelerde olursun?

canım benm daha melegim yok:(( 1 yıldan fazladır korunmuyoruz... ahhh ahh olsa da ben her acısına razıyım...

inş beraberce kalırız canımmm

tatlım allh hayrlısını versin ben evlendiğimden beri korunmadım şubatta 2. seneye gircez.bu gittm 4.doktor.dayım götrdü yengemle beni..onun öncesnde de maddi manevi çok yıprandım eşimin desteğiyle durdum aykta.ve 22 kasımda geçen salı daha düşük yaptım hala kanamam devam ediyo bunu acısı bilo çok ağır..

tatlım allh hayrlısını versin ben evlendiğimden beri korunmadım şubatta 2. seneye gircez.bu gittm 4.doktor.dayım götrdü yengemle beni..onun öncesnde de maddi manevi çok yıprandım eşimin desteğiyle durdum aykta.ve 22 kasımda geçen salı daha düşük yaptım hala kanamam devam ediyo bunu acısı bilo çok ağır..

çok üzüldüm,çok zor bişey:(

Back