• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlar ben kacar. gerci cok gec uyuyorum uyku bozuklugumda var benim meericim:1::1:
zorlayacagim kendimi cünkü yarin cooooooooooookkkkkkkkk isim var. haftaya pazar yeni evimdeyim ve belki 1ay internetim olmayacak anca seneye yani 2012de görüsürüz:49::49::49:böyle olalim ama tamammi kizlar göbisleri tokusturalim.
sonrada böyle yuvarlansinlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaa bende de var kız uyku bozukluğu,ay dün 3 e kadar döndüm durdum...
ayyy yeni evmiii taşınıyomusun yoksa aldın mı?? ayyy 1 ay cok fazlaaa 1haftada hallettir kızzz:1:

regenimm.kardaizzzz ii geceler sizlereeee ben daha burdayımmm

aaa bende de var kız uyku bozukluğu,ay dün 3 e kadar döndüm durdum...
ayyy yeni evmiii taşınıyomusun yoksa aldın mı?? ayyy 1 ay cok fazlaaa 1haftada hallettir kızzz:1:

regenimm.kardaizzzz ii geceler sizlereeee ben daha burdayımmm

ay meri hic sorma canim ya bende 3e kadar döndüm durdum. acaba ev stresindemiyim ne. aslinda hersey yolunda kafayada takmiyorum. yok canim ya 2 odaliydi 3 odali eve tasiniyorum.
islerimi halledebilirem 1haftaya hallederim interneti insaallah.
yoksa dayanaamam be yaaaaa:19::19::19:

ay meri hic sorma canim ya bende 3e kadar döndüm durdum. acaba ev stresindemiyim ne. aslinda hersey yolunda kafayada takmiyorum. yok canim ya 2 odaliydi 3 odali eve tasiniyorum.
islerimi halledebilirem 1haftaya hallederim interneti insaallah.
yoksa dayanaamam be yaaaaa:19::19::19:

ayyy ne çok ortak yönümüz var nar tanesiii:1: ehh hayırlı uğurlu olsunnn sana:)

eşin napıor? o da geç mi yatar senn gibi

iim tşk ederm. sen nasılsın peki? anlatsana ne kadarlık evlisin?çocuk varmı... hikayen nedir?

Evleneli 4 sene 3 ay oldu bebeğim yok maalesef:(çok istiyoruz ama beklemedeyiz herşeyi yaptık nerdeyse yumurta takibi,rahim filmi ilaçlar,çatlatma iğneleri vs.problemimiz varikoselmiş geç öğrendik 2,5 sene uğraştık geçtiğimiz ağustos ayında eşim varikosel ameliyatı oldu 2.dereceymiş bekliyoruz bakalım aralıkta kontrole gidecek inşallah sonuçlar iyi gelir...

Evleneli 4 sene 3 ay oldu bebeğim yok maalesef:(çok istiyoruz ama beklemedeyiz herşeyi yaptık nerdeyse yumurta takibi,rahim filmi ilaçlar,çatlatma iğneleri vs.problemimiz varikoselmiş geç öğrendik 2,5 sene uğraştık geçtiğimiz ağustos ayında eşim varikosel ameliyatı oldu 2.dereceymiş bekliyoruz bakalım aralıkta kontrole gidecek inşallah sonuçlar iyi gelir...

anladımm çok geçmiş olsun,inş sonuçlar istediğiniz gibi olur da allah herkese bebişlerini kısmet eder:) tüp bebek düşünmüyormusunuz peki? ben henüz 1,5 yıllık evliyim,yumurta tembellii var ama...

anladımm çok geçmiş olsun,inş sonuçlar istediğiniz gibi olur da allah herkese bebişlerini kısmet eder:) tüp bebek düşünmüyormusunuz peki? ben henüz 1,5 yıllık evliyim,yumurta tembellii var ama...

Eğer bundanda bi sonuç çıkmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz.Peki sen neler yaptın yada yapıyosun probleminle ilgili?

Eğer bundanda bi sonuç çıkmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz.Peki sen neler yaptın yada yapıyosun probleminle ilgili?

benm tanım pcos. ilaç kullanıyorum adetim düzene girmesi için şimdilikk ve eşim için sperm analizi istedi doktorum.anlayacağın daha yeni başladık bizz:17:

ozman herkese merhaba
bende 2 senelik evliyim.evlendiğimden beri tedavi oluyorum 3 doktor değiştirdim bu doktorum 4. rahim filmi hariç herşey yapıldı.en sonuncu doktorum bana sadece serphone verdi günde 2 defa.10 gün sonra gel dedi gttim yumurtalık oluşmuş 1gün vr 1 gün yok dedi ilşki.en son gün ananem bana süt kaynatıp buharına oturtu belimi ovdu belime bişe kapadı bardaktan dah geniş.o gce yumurtalığım çatladı.herkesede adetime vr dedim kimse sormadı bana.10 kasımda hamile oldumu öğrendim.ve 22 kasımda kontrolm vrdı.akşam üzeriydi ama sabah kanamam oldu doktora gitim düşk yaptım 5 aralıkta yine gitcem yola devam dedi çok endişeli ve umutsuz kaldımmm.bu arada polistk over yumurta tembelliği vrdı bende

ozman herkese merhaba
bende 2 senelik evliyim.evlendiğimden beri tedavi oluyorum 3 doktor değiştirdim bu doktorum 4. rahim filmi hariç herşey yapıldı.en sonuncu doktorum bana sadece serphone verdi günde 2 defa.10 gün sonra gel dedi gttim yumurtalık oluşmuş 1gün vr 1 gün yok dedi ilşki.en son gün ananem bana süt kaynatıp buharına oturtu belimi ovdu belime bişe kapadı bardaktan dah geniş.o gce yumurtalığım çatladı.herkesede adetime vr dedim kimse sormadı bana.10 kasımda hamile oldumu öğrendim.ve 22 kasımda kontrolm vrdı.akşam üzeriydi ama sabah kanamam oldu doktora gitim düşk yaptım 5 aralıkta yine gitcem yola devam dedi çok endişeli ve umutsuz kaldımmm.bu arada polistk over yumurta tembelliği vrdı bende

cnm benim gecmiş olsun uzuldum ama duşuk arkası nedense daha hızlı gebe kalınıyo ALLAH sağlıklı evlat versin biliyosun duşuk sebebide sağlıksız bebeğin vucuttan atılması

ozman herkese merhaba

geçmiş olsun şeydacımm.eşine bakıldımı peki?onda sorun yokmu?

yani ananenin o yaptıklarından mı düşük yapmışsın? pcos hala var dmi?fazla kilon ve tüylenmen adet düzensizliğin varmı peki

Back