• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim benim genc kiz iken hormon bozuklugndan dolayi korunma api kullandim ama adetim ozamanlarda iyidi. yanliz haptan dolayi kilo almistim bende birkatim sonra tüylenme oldug icinde lazere gittim benimde cok süper gelisme oldu tüylerden kurtuldum ama kilo almaya cok münasip bir bedene sahibim. hemen alir hemende verebiliyordum taki bu triot ciktigi cikali son 2 aydir veremiyorum. benim hormonlara bakildi pco denilmedi sadece yumurtlamada tembellik oldugunu ama yumurtamin catladigina bakildi bide diger hormonlarada bakildi kanda. ki kanda cikardi zaten dimi yani???

gecenlerde ben bktirdim hormon bozuklugu varmi diye doktor normal dedi sadece triot varmis. Hayirlisi artik canim ya evet kadin olma gercekten hem güzel bi okadarda sorumluluklari büyük. bunada sükür

anlasildi... alt pijama da temel renk grii.... ama sen yine güzel bi renk secmissin üstüne... griye her ton gider zaten... benim hepsi gri üstüme de kazak giydim o da koyu gri.... Allahim ne seksapelsiz bi hatunum ben yaa...

seksapelsiz hatunnn muu:1::1::1:

ayhhh kız bazı erkekler de gri siyah falan bunları sexsi bulurrr:51::51::51:

bana ne demeli pembe,ayagımda koca peluşlar falan,biz bu konuda yarışırız senle anammm:51:

gecenlerde ben bktirdim hormon bozuklugu varmi diye doktor normal dedi sadece triot varmis. Hayirlisi artik canim ya evet kadin olma gercekten hem güzel bi okadarda sorumluluklari büyük. bunada sükür

yavrucum doktor o kadar muayene edip ultrasyon da bakıp bişe demediyse yokturr sanırım benmde küçükken hormon bozkluğum vardı şimdi de yumurtlama tembelliğim var... benmde hormonlarım normal artıkk.. bakalım basımıza daha neler gelcek:44:

seksapelsiz hatunnn muu:1::1::1:

ayhhh kız bazı erkekler de gri siyah falan bunları sexsi bulurrr:51::51::51:

bana ne demeli pembe,ayagımda koca peluşlar falan,biz bu konuda yarışırız senle anammm:51:

yarisalim da kuzu, kisin imkanlar sInIrLI oluyor zaten... soguktan insan bir sey yapamyior ki.. ama yaz olsaa uuuuuuuuuuuuuuu.... ne gelirse aklina...

vay be linkler ha kacirmisim ben oralari ya tüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhhh

aaaa kis firsat olsa da bi görsen hele hly yok mu hly... neler yolladilar birbirlerine.. ben de yoktum kacirdim ertesi gün gördüm.. hele bir tanesi kalmis aklimda, böyle kirmizi... sadece ip desem yeridir :17::17::17::17::17: ay bak aklima gelince bile utandim yani...

valla o linkleri bende görmedim.
ama pierre cardin kataloğu var online ordan bakarız bi akşam paylaşırız olmazsa. fikir olur.
:17::17::17::17::17:

nasil yaaa???????? sen yok muydun??? ya hani böyle vamp seyler paylasilmisti... Allah Allah... sen olmaliydin yaa... teee ne zaman ama... hly vardi ama bak onu biliyorum :1::1::1: gelsin sorariz yine..

mericim haklisin bakalim yarin la hayrolaaaaaaaa. bakalim bizim minikkuslar nezaman cat diye catliyacaklar.

regen kiz dogru diyosun bizim kisin hamile kalma oranimiz düsük ozman cünkü böyle romantik iliskide ask dogar ve bebisler göbege konar. örnek yine hülya.

kiz hülyaaaaa seni cok andik buaksam hayirdir

tamam sen gecenin en renklisisin anlastik mi???:9::9::9::9::9::9:

anlaştık fıstığımmm anlaştıkk hem senle anlaşılmaz mı hiç:52::52::52:

bak bakkk neler olmuş burda neler o zamanları bende kaçırmışımmm. yok mu o hülyaaa ondan çıkıyordu demek:35::35:

ama aferim bakmış etmiş de işi de bitirmişşş:17::17::17: :1::1::1:

nasil yaaa???????? sen yok muydun??? ya hani böyle vamp seyler paylasilmisti... Allah Allah... sen olmaliydin yaa... teee ne zaman ama... hly vardi ama bak onu biliyorum :1::1::1: gelsin sorariz yine..

linkleri paylaştığınızı biliyorumda o akşam ben yoktum canım. evet baya zaman oldu ...
zaten topiğe ben geldim yarındası hly geldi. ben geçmile baktım 455. sayfalarda gelmişim ben :))

allahım bide düzgün yazsam. son cümleye bak yaaa

Son düzenleme:
linkleri paylaştığınızı biliyorumda o akşam ben yoktum canım. evet baya zaman oldu ...
zaten topiğe ben geldim yarındası hly geldi. ben geçmile baktım 455. sayfalarda gelmişim ben :))

ay cok hos ya:1::1::1::1:
bende bazen yazdigimi okuyunca cok gülüyorum sanki yazma özürlü degilde konusma özürlümüsüm gibiyim:52::52:

mericim haklisin bakalim yarin la hayrolaaaaaaaa. bakalim bizim minikkuslar nezaman cat diye catliyacaklar.

regen kiz dogru diyosun bizim kisin hamile kalma oranimiz düsük ozman cünkü böyle romantik iliskide ask dogar ve bebisler göbege konar. örnek yine hülya.

kiz hülyaaaaa seni cok andik buaksam hayirdir

eveeeet eveeeet ben hep diyorum zaten... :9::9::9::9: külliyen yalan ne zaman dediysem... ama cok haklisin.. bebislerimiz ask bebisi olsunlar yaa... zoraki olmasinlar...

anlaştık fıstığımmm anlaştıkk hem senle anlaşılmaz mı hiç:52::52::52:

bak bakkk neler olmuş burda neler o zamanları bende kaçırmışımmm. yok mu o hülyaaa ondan çıkıyordu demek:35::35:

ama aferim bakmış etmiş de işi de bitirmişşş:17::17::17: :1::1::1:

ya ama varya hly cok akilli... onun kocasi yasadi yasadi... ben cok takdir ediyorum onu...

hehheee... senin uykun gelmis galiba.. ben ne zaman geldim acep merak ettim yaa...

ay cok hos ya:1::1::1::1:
bende bazen yazdigimi okuyunca cok gülüyorum sanki yazma özürlü degilde konusma özürlümüsüm gibiyim:52::52:

ne bilim valla nasıl oldu anlamadım.

eveeeet eveeeet ben hep diyorum zaten... :9::9::9::9: külliyen yalan ne zaman dediysem... ama cok haklisin.. bebislerimiz ask bebisi olsunlar yaa... zoraki olmasinlar...

ya ama varya hly cok akilli... onun kocasi yasadi yasadi... ben cok takdir ediyorum onu...

hehheee... senin uykun gelmis galiba.. ben ne zaman geldim acep merak ettim yaa...

haklısın regencim benim uykum geldi valla. ben kaçar. hade öptüm hepinizi. görüşürük.:54::54::54::54:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

valla hadi iyi geceler kizlar hepinize... bögrüüümmm agridi sandelyeden dolayi.. gidip yatam ben de..

kizlar ben kacar. gerci cok gec uyuyorum uyku bozuklugumda var benim meericim:1::1:
zorlayacagim kendimi cünkü yarin cooooooooooookkkkkkkkk isim var. haftaya pazar yeni evimdeyim ve belki 1ay internetim olmayacak anca seneye yani 2012de görüsürüz:49::49::49:böyle olalim ama tamammi kizlar göbisleri tokusturalim.
sonrada böyle yuvarlansinlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back