• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi valla canım ne olsun. yumurtam çatlamış sıvım geldi öleee akıp gidiyo ben de bakıyom :1::1::1::1:
birazdan pisikopata bağlıcam niyetim biraz slow biraz arebesk dinlemek. :24::24::24::24:

ay canim sükretki catliyor akiyor ve sen bunu biliyorsun. ya hic catlamasaydi. az kaldi esinin gelmesine insaallah hersey düzene girecek ve sende kizlaaaarrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
diye sevineceksin

canim ben almanyada yasadigim icin hapin ismi degis olabilir L-Thyroxin Henning(25lik yani en düsük hap) hapimin ismi. seninkinin adi ne? cok sükür adetlerim düzenli yani ya 26, 28, 29 günde bir olur. ama sanirim hap adet düzensizligi yapabilirmis demisti doktor. pko tam olarak nedir?adet düzensizligimi?yoksa yumurtlamadami bi bozukluk oluyor??

vallaha söyle esine ciddiye alsin.benimkide yok ben öyle bisey yapamam veremem ig mig etti bende dedim ozaman senin yüzünden uzuyor cocuk sahibi olmamiz. sonraaaa tipis tipis gittide orda verdi.:1::1::1:
test icin 4gün iliski yasakliyor doktor.

pko tam olarak yumurtalıklarında bir sürü kist bulunması bunların alınmayacak kadar küçük ve de tedaviyle de hiçbir zaman tam geçmiyor,bu yumurtlama tembelliği,dengesizliği falan yapıyor buna baglı olarak ileri derecesinde ki bu ben oluyorum fazla kilo ve tüylenme yapıyor insana...illet bi hastalık yani... ama şükür ki pcoslular da hamile kalabiliyor biraz uzun tedavi ve gözlem altında ama bak hülyama tüp bebege bile gerek kalmadan maşşşş:nazar: inş bende öle olurum:nazar:

benm o da degişken hep bazen 40 45 gnde olduğu bile oldu şimdi ilaç kullanıyorum düzenleyici 31 güne düştüm 2 aydır:46:

ay canim sükretki catliyor akiyor ve sen bunu biliyorsun. ya hic catlamasaydi. az kaldi esinin gelmesine insaallah hersey düzene girecek ve sende kizlaaaarrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
diye sevineceksin

ay inşallah canım benim. eşimde geldiğinde doktora götürcem onu onunda bi tahlil vermesi lazım.

kardaizcigim iyiz seker hatun senden naber???

hülyacigim dayan cok güzel bir duygu mide bulantisi. bebeginin iyi oldugunu simgesi. annecim ben burdayim diyor sana.

regen hakketten iyi fikir ya bendemi cifte kurban kestirsem?? Ama ben cok dua ettim ikiz icin biliyormusun bazende söyle geciriyorum aklimdan acaba ben normal yönden ikiz gebe kalamicam icinmi tedaviyle olacak?? ay bilmiyorum ya Rabbim hakkimizda nasil hayirli ise onu ver Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

valla olursa öyle, yani ikiz icin degil kurbanim, ikiz erkek-kiz icin... dogru dua etmek lazim... di mi ama??

canımcımm ben bilgi sahibi oldum.sperm örnegi veryrmussun hareketliliği,hızı v.s bakılıyormuş...
benm kilolarımla hep sorunum vardı küçükkende tombiş bişeydim ben:78: çünkü hormon düzensizliği vardı ortaokul yıllarımda hormon ilaçlarıma başlamıştım.Zayıfladığım zamanlar oldu acayip diyet ve sporla ama biras dalınca anında eskime dönüyorum.yapım müsaitt neyseki şimdi hormonlar falan düsgün,şeker kolestrol v.b yokk bir troid ve pcos eski günlerden miras kaldı bana:43:

evet tüylenme problemim de vardı lazer epilasyona gittim %70 kurtuldum.. yine de buna şükür diyorum:52:

anladim canim cok zor bir sey, kilo ve hele de tüy sorunu bi bayan icin cok zor... erkege de bakmalari cok iyi yaa... ben esimi ikna edemedim.. birakma pesini tatlim saglik bu ne kadar önemli...

pko tam olarak yumurtalıklarında bir sürü kist bulunması bunların alınmayacak kadar küçük ve de tedaviyle de hiçbir zaman tam geçmiyor,bu yumurtlama tembelliği,dengesizliği falan yapıyor buna baglı olarak ileri derecesinde ki bu ben oluyorum fazla kilo ve tüylenme yapıyor insana...illet bi hastalık yani... ama şükür ki pcoslular da hamile kalabiliyor biraz uzun tedavi ve gözlem altında ama bak hülyama tüp bebege bile gerek kalmadan maşşşş:nazar: inş bende öle olurum:nazar:

benm o da degişken hep bazen 40 45 gnde olduğu bile oldu şimdi ilaç kullanıyorum düzenleyici 31 güne düştüm 2 aydır:46:

yani bende adet düzensizligi, kist, haricinde hepsi mevcut yinede pco varmiki bende acaba

eeee herkes sustu....

kizlar eskisi gibi konu acalim.. mesela bugün üstümüzdekilerin rengini söyleyelim... hayydiiiiiiiiii geht lossss...........

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda…
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım…
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

Allahhhhhh ...... yok ya bi gün çekecem kafayı.....

canım regencim sölüyorum. siyah badi ve kot vardı bende bugünnnn...

aaaa bende griiii ama üstümde gül krusunun koyusu

anlasildi... alt pijama da temel renk grii.... ama sen yine güzel bi renk secmissin üstüne... griye her ton gider zaten... benim hepsi gri üstüme de kazak giydim o da koyu gri.... Allahim ne seksapelsiz bi hatunum ben yaa...

yani bende adet düzensizligi, kist, haricinde hepsi mevcut yinede pco varmiki bende acaba

vallahi seni korkutmak istemem ama tüylenme varsa bu önemli bir işaret,tedavi olduğun doktora bunu sölednmi o zaman gerekli kontrolleri yapar söler hemen sana?peki kilo problemn ve vermen zor mu??

regen
ben basliyorumm........ gri ve koyu gri Allahim ruh halime bak.... griiiiiiiiii.........

ayhhh ben de söleyeym bari benim pembe pijamalarım varrrr ayagımda pembeli maymuncuklu twigyylerim:52::52::52:

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda…
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım…
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…

Allahhhhhh ...... yok ya bi gün çekecem kafayı.....

canım regencim sölüyorum. siyah badi ve kot vardı bende bugünnnn...

vardi derken???? biz su andan bahsediyoruz canim benim... söylemek istemiyorsan o baska :1::1::1:

vallahi seni korkutmak istemem ama tüylenme varsa bu önemli bir işaret,tedavi olduğun doktora bunu sölednmi o zaman gerekli kontrolleri yapar söler hemen sana?peki kilo problemn ve vermen zor mu??

regen
ben basliyorumm........ gri ve koyu gri Allahim ruh halime bak.... griiiiiiiiii.........

ayhhh ben de söleyeym bari benim pembe pijamalarım varrrr ayagımda pembeli maymuncuklu twigyylerim:52::52::52:

oooo seninki iyiymis fistik... pembe güzel secim... su ana kadar en renksiz benim... :9::9::9::9:

regen

canim benim genc kiz iken hormon bozuklugndan dolayi korunma api kullandim ama adetim ozamanlarda iyidi. yanliz haptan dolayi kilo almistim bende birkatim sonra tüylenme oldug icinde lazere gittim benimde cok süper gelisme oldu tüylerden kurtuldum ama kilo almaya cok münasip bir bedene sahibim. hemen alir hemende verebiliyordum taki bu triot ciktigi cikali son 2 aydir veremiyorum. benim hormonlara bakildi pco denilmedi sadece yumurtlamada tembellik oldugunu ama yumurtamin catladigina bakildi bide diger hormonlarada bakildi kanda. ki kanda cikardi zaten dimi yani???

tamam günün en renklisi meri secildi... ben de diyordum kirmizilar felan hava da ucusur... benden cok da farkli degilmissiniz heee moralim düzeldi valla :9::9::9::9:

Back