2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yaaaa benimki de diyorki gecen, film izledikten sonra tabi onun etkisiyle, kizim olsa diyor ben de varim tabi, bidi bidi yapsaniz böyle 7-24 katil olurdum heralde diyor cok kizdim amaa... o film orda abartiyorlar tabi niye öyle düsünüyorsun dedim, e sen de zaten benim gibi erkek istiyorsun dedi, ben de dedim ÖNCE erkek olsun istiyorum, bu da kizim olmasin anlamina gelmez dedim... bizim babamiz bizi nasil verdi yaa.... valla kötü bi durum... simdi bi daha düsündüm de...

heyoooooo ben geldim bi geçmişe bakim geliyom

hadi bakem cankusum bak da gel...

ne olsun yağmurum kocişle çay içerizmeryemcim bende bu ay tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla bizden breshka yaptırdı tüp bebek ve maşşallah tek seferde tuttuhülyacım sen nasılsın canım ve diğer kısslarrrrrrrr ses verinnnnn

tşk ederim nartanecimmm:) hapının ismi nee? adetlerin düzenlimi peki? ohh ohh darısı başımıza artık bizde kısa sürede yaptıracagız.eşime söledim biraz mırın kırın etti ama elimden kaçamazzz

midemmmmmmm bulanıyoooooooooooooo

oh oh bu her seyin yolunda oldugunu gösterir... ama ben sana yine de kiyamam

valla biz de tikiniyoruz... patates kizarttik...

evet gercektende yani hic düsünmüyorlar bazen. hayirlisi olsun.
amaaaaaaaaaaaaaaannn hersey olacagina varir diyorum ama iste insanogluyuz düsünmedende yapamiyoruz tabi

ya dedigin gibi her gönülde bi aslan yatar.. herkes bir sey ister.. Allahim bana bi kiz bi erkek ikiz verirse cifte kurban kescem yemin ettim zor ama olsun... sonra öyle olmazsa böyle olsun diyorum... gönül iste...

evet breshkaya maaşallahhh

hayırlısı olsun canımm kaçyıldır evlisiniz? biz 1 yıldır korunmuyoruz ama nebileym ben daha erken olduğunu düşünüyorum...
ayhh bundan sonra dualar sana da gelecek desene...

canim ben almanyada yasadigim icin hapin ismi degis olabilir L-Thyroxin Henning(25lik yani en düsük hap) hapimin ismi. seninkinin adi ne? cok sükür adetlerim düzenli yani ya 26, 28, 29 günde bir olur. ama sanirim hap adet düzensizligi yapabilirmis demisti doktor. pko tam olarak nedir?adet düzensizligimi?yoksa yumurtlamadami bi bozukluk oluyor??

vallaha söyle esine ciddiye alsin.benimkide yok ben öyle bisey yapamam veremem ig mig etti bende dedim ozaman senin yüzünden uzuyor cocuk sahibi olmamiz. sonraaaa tipis tipis gittide orda verdi.
test icin 4gün iliski yasakliyor doktor.

hayırlı akşamlar hatunlarrrrrr
tatlıcadıcımmmmmmm doğun günün kutlu olsun hayatım, nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum tabiki en büyük temennim inşallah bebeğine kavuşman hayatım.

kankitom geçmiş olsun canım, nartanesi haklı çubuk kraker iyi geliyo mide bulantısına

akşam yemeğim çizi ve krakerdi zatenn

ayy çokda uykum varrr uyuyabilir miyim bilmiyorum ama bi denicemmm... ben kaçtımm canlar ii gecelerr

canımcımm ben bilgi sahibi oldum.sperm örnegi veryrmussun hareketliliği,hızı v.s bakılıyormuş...
benm kilolarımla hep sorunum vardı küçükkende tombiş bişeydim ben:78: çünkü hormon düzensizliği vardı ortaokul yıllarımda hormon ilaçlarıma başlamıştım.Zayıfladığım zamanlar oldu acayip diyet ve sporla ama biras dalınca anında eskime dönüyorum.yapım müsaitt neyseki şimdi hormonlar falan düsgün,şeker kolestrol v.b yokk bir troid ve pcos eski günlerden miras kaldı bana

evet tüylenme problemim de vardı lazer epilasyona gittim %70 kurtuldum.. yine de buna şükür diyorum

kardaizcigim iyiz seker hatun senden naber???

hülyacigim dayan cok güzel bir duygu mide bulantisi. bebeginin iyi oldugunu simgesi. annecim ben burdayim diyor sana.

regen hakketten iyi fikir ya bendemi cifte kurban kestirsem?? Ama ben cok dua ettim ikiz icin biliyormusun bazende söyle geciriyorum aklimdan acaba ben normal yönden ikiz gebe kalamicam icinmi tedaviyle olacak?? ay bilmiyorum ya Rabbim hakkimizda nasil hayirli ise onu ver Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

akşam yemeğim çizi ve krakerdi zatenn

ayy çokda uykum varrr uyuyabilir miyim bilmiyorum ama bi denicemmm... ben kaçtımm canlar ii gecelerr

git yat dinlen bebeğim. çok da özledim seni yaaa.... öptüm çok

ohh kalabalığa bak... maşallah,maşallah...

kardaiz canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..

ne demek hayatım.. Allah bu güzel dileğimiz için dualarımızı kabul eder inşallah.

iyi valla canım ne olsun. yumurtam çatlamış sıvım geldi öleee akıp gidiyo ben de bakıyom
birazdan pisikopata bağlıcam niyetim biraz slow biraz arebesk dinlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…