2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım çok yemişim sölemesi ayıp uyukluyorum...

uyyyy yerim seni ben... tabi insanin kilo problemi olmayinca cok da yeeerrrr istedigini de yer.. valla bugün cocuklardan biri dogumgünü kutladi, bi dilim kek, bir de baklava vardi.. valla her dilimin yarisini ya yedim ya yemedim.. sonra attik kalani.. diyete zarar vallah

silacimmmmm, cok normal bu zamanlarda surekli uyuman... ben de oyleydim... 3 ay bi atlasin, daha rahat etceksin insallah... simdi senin bir oglun da var, daha da zor oluyordur... ama insallah kisa zamanda eski haline donersin canimmm...

hulyacimmmm bulantilar baslamis... benim de 7 hafta civarlarinda baslamisti... insallah cok ciddi bulantin olmuyordur... renewalcim baya zor gecirmisti ilk aylarini... insallah sen daha rahat gecirirsin...

eveeettt o da var.. yakinda meri de gelir... sen de geelll... nasilsin bakiimm???

iyiyim tatlim.... bogazim biraz rahatsiz... evdeyim... gecmisi okudum... cevaplarimi yetistirdim...

onun disinda tummm muhabettiniz face, face, face, face, face olmus... eskiyi ozluyorummmm...

sen nasilsinn? kirmizilar gidince calismalara baslican.... bu ay senden guzel haberler alcaz insallahhh....

tatlicadicimmmmm dogum gununu kutlarimmm canimmmm....

çokk teşekkür ederim canım

artık benimde var aslında kilo problemim ama alışkanlıklar işte.. zamanında kilo alamamanın verdiği bi rahatlık olsa gerek hala öyleymiş gibi..

yok kuzum yaa... o face muhabbeti de benim yüzümden oldu.. ben ciktim gruptan bi ara, geri girmek icinde kendim istek yapmaliymisim ama grup da gizli bulamadim, öyle bi face trafigi yasandi.. he eskiyi ben de özlüyorum o ayri.. o zaman kaynatiyorduk simdi o hava yok.. hadi yaz dedik tatil dedik gecistirdik arkadaslar gelemiyor diye.. ama simdi? bence hamis sayisinin artmasi, diger taraftan beklemek zorunda olanlarin da olmasi büyük etken.. mesela ben beklerken, yok krimizilar geldi gitti, yumurta catladi yok patladi, bu konular üzüyordu beni ama simdi soruyorsun sen, bak beni bi heyecan aldi... iki haftaya yimirtlicam.. kocam yimirtlama tetsi siparis verdi aaayyyyyyy internette ne ucuzmus testler onlar gelsin hergün yapcam test bulacam yimirtayi, olmazsa diger aya.. testim cok olcak nasilsa sen de dikkat et tatlim.. ben de üsüttüm bogazimi annaaammmm cok kötü bir sey yaa... öyle öksürüyordum ki diyordum kendi kendime.. hamis olsam cocugu kesin düsürürdüm bu sisdetle.. düsün artik..

aaa biz hiç konusmamısız seninle.. eşin yurtdışındaydı ozaman evlenmeden öncede dmi? ahh ahh regencim ben gidemem de sanırım,artık kabullenmem gerek. Eşimi seviyorum,ben bursada okurken tanıstık 5 yıl çıktık isteyerek evlendm ozamanlar anlayamamısım şimdi şimdi koyuyor çok şey..hasta oluyorum dr a gidicem mesela eşim çalışıyorsa tek gidiyorum diyorum annem burda olsa bölemi olur. eşimin ailesi ilede aram çok iiyi ama ben annemi arıyorum işte..diyorum ne vardı dönseydn memleketine ordan bulurdun biriini... bilmiyorum o zamanda mutsuz olurmuydum ama tüm suç bende,kader de böleymiş belkiii...

çokk teşekkür ederim canım

artık benimde var aslında kilo problemim ama alışkanlıklar işte.. zamanında kilo alamamanın verdiği bi rahatlık olsa gerek hala öyleymiş gibi..

ay ben kilo vermek istiyorum yaa... valla manken gibi olmak istiyorum söööyyyllleee eskisi gibi de desem yeridir.. aaayyyy bak kalkip hemen yapilacak bir sey olsa su diyet yapicam valla benim boyuma göre ideal kilom 62-63dür.. ama benim 5kilo fazöam vaarrrr ay vermeliyim onu beennnnnnnnn

valla canim ben senin yerinde olmayi tercih ederdim.. hem kendin istemissin, hem de daha yakinsin yaa... ben cehennemin dibindeyim resmen.. yani bileyim her durumun zor bi tarafi var ama bu daha bi beter yaa... hani oluyor kavgalar felan ama yok iste onca sey yasadim, ailem burda olsaydi bunlarin yarisini bile cekmezdim inanir misin kizin ailesinin yakinda olmasi coook etkili bir sey.. benimki hic hatirlamaz sormaz annemleri.. adam görmüyorki....ay neyse.. icim kabardi benim yine....

yapma yaa üzülme sakın..bunlar bizim gerçeklerimiz ve bunun için kendimizi üzmeyelm hem o zaman ailelerimize de yansır..Eşinin ailesi ordamı? sen önce anlaşmadan mı evlendin?evet kızın ailesinin yakında olmasıı çok önemli ve de etkili bir olay... Ama ben hep şöle dua ediyorum benm kızım olsunda hep yanında olayım

valla ben de kiz istemyiorum iste... oglum olsun önce.. o kardesine sahip ciksin.. Allahim duami kabul eder insallah.. benim erkek kardesim yok, cok cektim eksikligini.. babam da tir soförü oldugu icindi belki de.. teyzem bile anneme ne laflar diyordu, daha dogrusu kücük oglu diyordu aralarinda konustuklari laflari..
benim esimin ailesi burda.. hemen yan sokakta.. ben ne anlatim ne bir sey.. körün yola gittigi gibi, bodoslama daldim, o yüzden de carpmadigim kaya tas odun kalmadi..
valla bu konuda dertliyim meryemcim..

yağmurrr,esraaa nasılsınız bakalımmm...

aaa ben size anlatmadm geçen haftasonu yani internetm yokkken muayene olduğum doktorun hastanesinde tüp bebek tedavisi için bilgilendirme vardı doktorum sende gel prof. gelecek belki bir eksiklik bulur dedi. Prof. söylediği ilk şey kilo vermem gerektiği bu pcoslular da sık görülen bir durum ve ben de çok zor verıyorum aynı tedaviyle normal insan ayda 4 veriyorsa ben 2 anca
troid hormonlarımda tembelmiş zaten benim gibi

ve de dedi prof. eşine de bakalım sperm analizi yaptırın. bu konu pek bir bilgim yok her hastane yapar mı? daha güvenli kurumlar var mı? bunun dışında tedaviye devam ii yoldasın dedi.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm.
sizlerin bir bilgisi var mı bu konuda??? yaptıran oldumu??bende kk dan araştırayım bari biraz..

canim bende triod var. daha yeni ögrendim benimkilerde tembelmis hap aliyorum ve aralikta kan testine bakip normale dönmüsmü diye. esim sperm testi yapti cok sükür iyi cikti. doktora gidin zaten gerekeni söylüyor. sperm örnegi verecek ya doktorda verecek yada evden getirecek ama oda 20dk gecmemesi lazimmis en iyisi doktorda

aaaaa fistigim hic bi bilgim yok o konuda maalesef bi arastir da bize de yaz yine... sen niye kilo veriyorsunki??? pko kilo mu yapti sana??? bi arkadasima asiri tüylenme yapmisti.. esimin halasinin kizina da ikisni de yapti.. ama dogumdan sonra gecti cok büyük bir bölümü...

canim ya duygusala baglamisin yapma gülüm ya gercekten sen cok güclü birisin buna inaniyorum ben.

benim esimde kiz cocuklarini cok seviyor ama erkek cocugumuz olsun istiyor cünkü ben onu evlendiremem buna dayanamam diyor
eee etme bulma dünyasi. ya benim babam nasil vermis ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…