• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyiki dogduguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:46::46::46::46::46:
Allah yeni yasinda hayirli yenilikler versin sana.
Hersey gönlüncwe ve diledigince olsun....Mutlu saglikli basarili bir yil gecirmen dilegiyle yeniden DOGUM GÜNÜN HAYIRLI OLSUN veeeeeeeeeeeeeeeeee bol bebisli:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

nartanesi tatlım çok çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun bu güzel dilekler için. :54:

hülyacigim sagol canim cok tesekkür ederim. mercimegin iyidir Insaallah.

regen bende dün siteye giremedim girdim tam yazacagim site bakim nedeniyle gecici olarak kapaliymis sizi görmüstüm ama yazamadim

biri gürcü oldugunu söyledi sanki merimiydi ketenhelvami ne kayinvalidesi gürcüymüs????

çok teşekkür ederim tatlım. Dileklerin için kocaman bir Amin diyorumm... inşallah bu akşam değerlendieceğiz eşimle. gezdirtecem kendimi,dün geceden başladım nazlanmaya bakalım nasıl geçecek. :21::21:

sağolasın breshka tatlım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimm.. inşallah uğur getirir doğum günüm bana. zira bugün yumurtlama günüm diye sanıyorum :24: bu bir işaret olabilirmiii??:9::9:

neden olmasın tatlım değerlendir bu günleri :1::49:

tatlıcadı şekerim bende başka bi markaya üye olmuştum :1: sen nerden yaptın yaww merak ettim bak şimdi

Son düzenleme:

regen bende dün siteye giremedim girdim tam yazacagim site bakim nedeniyle gecici olarak kapaliymis sizi görmüstüm ama yazamadim

biri gürcü oldugunu söyledi sanki merimiydi ketenhelvami ne kayinvalidesi gürcüymüs????

ay regenimi kiskandim galiba
Arabic Oriental Belly Dance Happy Birthday 'Sana Helwa Ya Gamil' - YouTube

biraz fazla oynak ama olsun bugün senin günün ooohhhhhhhhhhhhh

heeeheeeee :9::9::9::9: oynak :1::1::1: ay bu arada avatarin pek bi tatli olmus... ayni sen...

heeeheeeee :9::9::9::9: oynak :1::1::1: ay bu arada avatarin pek bi tatli olmus... ayni sen...

ay evet ya ayni ben dimi ya benim bebekligim:52::52:
olsaydi daha hos olurdu. cok begendim bebegi ya ay yerim ben onu haaaaaaammmmmm diye

buarada niye kimse konusmuyor??? hadi ben temizlik yapiyorum. siz napiyonuz kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yaaaaaaaa havalar kapalı diye sinyallerim geç ulaştı herhaldeee... sabahtann beri seni anıyorumm gel diyeeeeeee.... özledimm sesime ses verrrrrrrrrr:14::14:

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yaaaaaaaa havalar kapalı diye sinyallerim geç ulaştı herhaldeee... sabahtann beri seni anıyorumm gel diyeeeeeee.... özledimm sesime ses verrrrrrrrrr:14::14:

bi sinyal aldım ama yanlış sinyalmış:1::1::1:

senin sinyalini ilk ben alırım pıtırcığımmmm:9::9::9: sıla ne de olsa hamile ben ondan hızlıyım:16::16:

ben geldim ben geldim ben geldimmmm:27:

merhabayiin kizlaaaaaaarrrrrrrr...... topicimiz ogretmenlerinin derya ve umaycigimin ,nartanesicim deogrtmn sayilir.. ogretmenler gununu kutluyorum...

TATLICADIM...amin canim herkesin gonlune gore versin Rabbim.. annemin ruyasina yazmistinya gecen gun an ca donebildim...

WIFEOFDEMON... canimbenim.canim arkadasim... cok tesekkur edeerim.Allah razi olsun bitanem.. RAbbim tez zamandahayirlisiyla sana da nasip etsin. dualarin icinde coksagol. canim senin adinada gercekten cok sevindim. insallah RAbbim yardimcin olsun sinavlari gecersin insallah.. dualarimiz seninle...

kizlar ben cok cok formda deilim.. bulantilar malum. aksamlari 10da oyle bi uykum gelioki haftalara uyumamisim gibisanki... esimide unuttum!!!! ondandir arayi acmamin sebebi.. ama sizi ozluyorum..

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaaaa yoksun 2 gündür :14::14: ben çok duygusalım bikaç gündür sen de öyle misin ? iyi misin bi gel sinyalime cvp ver :14:
canim beniim.. yazdim olmayisimin sebebini.. simdide yeni uyandim. oglusu biraktim okula sabah eve doner donmez yattim.. yenice biseyler atistirmaya calisiyorim..
evet tatlim o duygusallik bende en basindan beri var... hemde cok ciddi sekilde...olur olmadik hatta cocugun yaninda bile aglamaya basliyorum.. yavrumda endiseleniuyor..

zor zanaat anne olmak,anne olabilmek!!!!
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar :34:

renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...

kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum:31:

caniim benim oncelikle seni burda bu sIklikla gormek cook guzel... cokta seviniyorum....

ve yeni yasinda, hayalini kurdugun her ne varsa sahip olmani, ve bidahaki yasina gerceklesmis hayallerinle girmeni diliyorum... hersey guzel gonlune gore olsun insallah...

breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar :34:

renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...

kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum:31:

tatlı cadımmmm doğum günün kutlu mutlu olsun..sağlıkla bebişlerinle ve eşinle bir ömür boyu mutlu ol inşallahh:16:

:7::7::7::7::7::7: :65:65:65:65:

regenim cimcimem bi akım çıkarmışşş,nar tanesi de destek vermiş vallahi bende yapıcammm..
ama en şirin kutlama benim olcak:52: çünkü ben bir şirineyimm:34:

http://www.youtube.com/watch?v=Bgx4w0lFIao&feature=related

Son düzenleme:
canim beniimmm..senin sinyalini almama gibi bi ihtimal soz konusu bile deil... ama agir vasitayim su aralar yukardaki potu yazmam bayagi zaman aldi.....

senin sinyalini ilk ben alırım pıtırcığımmmm:9::9::9: sıla ne de olsa hamile ben ondan hızlıyım:16::16:

ay sen tatlisin yaa.... ne iyi ettin geldin bizim topice.... ancaaaaaaaaaaaaaaa sinyal alma mevzuu bende,,ayraca cokdogru soylemissin yavas yavas geliyorum artik.. hamislikten kaynakli bi durum....

canımcımm benim kayınvalide tarafım gürcü? sende de mi var gürcülük da?bana çok uzak bir dil ama kulağım alıştı

yok kuzumm seni de içimdenn çağırdımm yazıya dökmedimmm yani doğru sinyal :29:

merhabayiin kizlaaaaaaarrrrrrrr...... topicimiz ogretmenlerinin derya ve umaycigimin ,nartanesicim deogrtmn sayilir.. ogretmenler gununu kutluyorum...
kizlar ben cok cok formda deilim.. bulantilar malum. aksamlari 10da oyle bi uykum gelioki haftalara uyumamisim gibisanki... esimide unuttum!!!! ondandir arayi acmamin sebebi.. ama sizi ozluyorum..

canim beniim.. yazdim olmayisimin sebebini.. simdide yeni uyandim. oglusu biraktim okula sabah eve doner donmez yattim.. yenice biseyler atistirmaya calisiyorim..
evet tatlim o duygusallik bende en basindan beri var... hemde cok ciddi sekilde...olur olmadik hatta cocugun yaninda bile aglamaya basliyorum.. yavrumda endiseleniuyor..

zor zanaat anne olmak,anne olabilmek!!!!

ayy sılacımmmm benimde bu sabah ilk defa midem bulandı umarım devamı gelmez.. ama bnde de çok halsizlik baş dönmesi mevcut sürekli yatmak istiyorum çünkü kalkınca gözlerim kararıyor :50::50:

ayrıca da çok duygusalımm sürekli ağlayasım geliyor hatta ağlıyorum da.. kocacım saolsunnn destekçimmm :16::16:

umarımm iyi bi anne olabilirimm :31:

canim beniimmm..senin sinyalini almama gibi bi ihtimal soz konusu bile deil... ama agir vasitayim su aralar yukardaki potu yazmam bayagi zaman aldi.....

ay sen tatlisin yaa.... ne iyi ettin geldin bizim topice.... ancaaaaaaaaaaaaaaa sinyal alma mevzuu bende,,ayraca cokdogru soylemissin yavas yavas geliyorum artik.. hamislikten kaynakli bi durum....

ahhh sılacımmm sen de çok tatlısın... evet iiki gelmişim topicinizee:1::1::1:

bu arada ahh içimi rahatlattın bir coşkuyla falan yazdım hülyacığıma,sonra dedm acaba sılayı kırarmıyım,vallahi:44: böle olmustum işte..

ayy sılacımmmm benimde bu sabah ilk defa midem bulandı umarım devamı gelmez.. ama bnde de çok halsizlik baş dönmesi mevcut sürekli yatmak istiyorum çünkü kalkınca gözlerim kararıyor

ayrıca da çok duygusalımm sürekli ağlayasım geliyor hatta ağlıyorum da.. kocacım saolsunnn destekçimmm

umarımm iyi bi anne olabilirimm

sılacım ve hülyacım ikinizinde sıkıntılarını okudum...evet zor bir dönemdesiniz..mide bulantıları,başdönmeleri,uyku hali..

psikolojik taraflarıda var hülya dan da gördüümüz kadarıyla ama tatlılarım biliyorsunuz bunlar geçici durumlar ve de hormonlarınızın size bir oyunu..bakın ne çok beklediniz istedinizzz bence tadını çıkarınnnbelki de hayatınızda 1 kere belki de bir daha hiç yaşamayacagınız duygular...
bir de yaşayamayanları düşünün diye bağlayayım da kendinizi daha da iyi hissedin:49::40:

sizlerin böle olması beni üzüyorrr,özellkle hülyacımın ağlama krizleri...sizin için elimden birsey gelebilse keşke ama hep dua ediyorumm.

çünkü sizi seviyorum :17::17::17: :71::71::71:

Son düzenleme:
Back