• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbetaaaaaaaaaaa kiiisssssss nasilsin??? ayy can kusum benim...

iyim canımmmmmmm saoll... anneciğimin yanındayımm.. bol bol stres atayım dedim ama bu insanlar yok mu ?? strese soktular benı.. konu malummm.. kac gunum aglayarak gectı.. ama olsun buna ragmen hersey cooook guzel.....

sen nasılsın canımmmm??

cevabını sonra gorucem ancak. sımdı cıkmam lazım... kocaman optum senı bıtter cıkolatam benımmmmm... hoscakal... :9::54::54:

görmeye gelmezler heralde. onca insanı ziyaretmi edecekler,yok artık.. bebekli resim istiyorlarsada yollayı veririz canım birinin bebeğiyle çekinip. hem en kötü ihtimal düştü derim. geri ver demezler heralde hediyeyi. hem belki hamile kalırım o zamana kadar belkim. 25 aralıkta kargoıya vereceklermiş zaten. sonrası Allah kerim. bi çingenelik yaptım inşallah yüzüme gözüme bulaşmaz:8:

ayyy tatlı cadıııı ne güldüm kısss kahkaha atıyorum eşim diyor noolduuu,adam kuzey güneyi bıraktı beni izliyor:1::1:

galiba doğru yakalanma ihtimaln az:24::24::24: inş uğur getirir sana..

ayhhh bi çingenelik yaptım demişsinyaaa koptummm:64::64::64::64::64:

iyim canımmmmmmm saoll... anneciğimin yanındayımm.. bol bol stres atayım dedim ama bu insanlar yok mu ?? strese soktular benı.. konu malummm.. kac gunum aglayarak gectı.. ama olsun buna ragmen hersey cooook guzel.....

sen nasılsın canımmmm??

cevabını sonra gorucem ancak. sımdı cıkmam lazım... kocaman optum senı bıtter cıkolatam benımmmmm... hoscakal... :9::54::54:

ayyy kuzuma kiyamam ben :29::29::29: üzülme sen fistigim, elinde olan bir sey degil ki.. neyse yaa.. ne desek bos zaten..
ben de iste hiiiiic bir degisiklik yok. ayni taaaas ayni hamam... :31::31::31:

ayyy tatlı cadıııı ne güldüm kısss kahkaha atıyorum eşim diyor noolduuu,adam kuzey güneyi bıraktı beni izliyor:1::1:

galiba doğru yakalanma ihtimaln az:24::24::24: inş uğur getirir sana..

ayhhh bi çingenelik yaptım demişsinyaaa koptummm:64::64::64::64::64:

:32::32: yaptım valla,Allah hayıretsin. doğmamış değil olmamış bebeğe hediye topluyorum:9::9:

yağmur meryem tatlıcadı nasılsınız bakalımmmmmm:34:beennnn geldimmmmmmmmm:3:

selam canım. geç kalmışız sana birazcık.

herkescikler gitmişşşş... bi beni bulmamış bu uykuu:31:

bu saatten sonra da gelen olmasss en iyisi ben kiliti vurup çıkayımm:37:

kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.........

yalannnnnnnnnnn.....

hepiniz iyiisinizdir insAllah.... ayy ozledım sizleri...

daha ailemin yanındayımmm.. burda gunler cooook guzel gecıyor... anneciğimle birlikte bol bol alısverıs yaptımmmm... sürtüyoruz sürekli.... haftasonuda kocacıgımın yanına donuyorum Allah kısmet olursa.. adam bunalımlarda...

breshkacım
senın haberını taaaaa o gun aldım ama yazamadım canımm... Allah saglıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.. sagsalim kucagına almayı nasip etsin yavrummmm.... cok cok cok sevındım...

daha yeni yeni hamıslerımız var mı bılmıyorum ama okunmayı bekleyen yaklasık 70 sayfam var artıkın donunce....

kendinize coook iyi bakınnn.. hepinizi cok cok optum...

bu arada beni merak etmediniz dimi dogru soyleyınnnnnn....

ayyyyyyyyyy benimm sempatiğim gelmişşşşşşşşşşşşşşş ama gitmiş :5::5: canımm bnde seni özledim valla yazdım seni hatta sempatiğim nerdesin diye....annenle mutlu vakit geçirmene çok sevindim canım... gerisini de boşver sen orda anacığınla hasret gider bol bol stok yap :29::29: dönünce de yaz bize çok öptüm seni :29::29:

ben de durumlar ayni.. dün itibariyle bekleme sürem bittiiiiii :52::52::52::52: ama kirmizilar daha gitmedi.. ay adet olmak kötü bir sey ama, rahatlamak kadar güzeli yok yaa.. kadin olmak baska bir sey beeaaa :16::16::16: sen nasilsin canim??

yok yaaa vallahi laf felan atmadim, sadece helvacana anlatmaya calistim.. hani biri eklemeden gruba giremiyorsun ya ondan öyle dedim.. hatta yazdim saka saka diye deeeee yaaa yemin ederim :43::43::43::43:

yoookkkk yaavvv laf atmadim, siz de yöneticilik varya ondan sen ya da renewal yardim eder diye dedim ben.. helvacan da senle konusuyor ya, dedim belki renewali bilmiyordur o yüzden hly gelsin yardim eder anlaminda dedim.. ama simdi o dedigini anlamadim :44::44::44::44: grup gizli degil mi?? nasil bulcamki ben??

regencim bende denedim seni tekrar eklemeyi kendi çıkan birini ekleyemessin kendi teklif etmesi gerekio dio... sen zaten sanki gruptaymışsın gibi görünüosun bilmiorum nasıl bişi yapmamız lazım

ewt burayada orayada yazalım devamlı karşılaşmasak bile en azından biri yazılana yorum yapar öle haberleşiriz :d bu arada 1.5 ay sora yarın doktora gidicem bebişimi görücem baya oldu görmeyeli

regencim bende denedim seni tekrar eklemeyi kendi çıkan birini ekleyemessin kendi teklif etmesi gerekio dio... sen zaten sanki gruptaymışsın gibi görünüosun bilmiorum nasıl bişi yapmamız lazım

hmmm dur ben bi bakiimmm... bulmaya calisayim hemen, sen de burdayken..

aksam yine bi sorun vardi galiba sitede.. ben giremedigimden erken ciktim..

valla atlaya atlaya okudum accık :1:
wifeofdemon canım çok teşekkür ederim tebrik edip hal hatır sormuşsun çok sağol darısı başınıza inşallah :16: sen nasılsın hayatım ? tusa hazılanıyorsun sanırım Allah kolaylık versin canım :29:
menbetaaaaaaaa canım çok sağol hayatım özledik valla seni :34: ama anneciğinle iyi vakit geçirmene sevindim canım bol bol gezin tozun hasret giderin :54:
tatlıcadı Allah iyiliğini versin senin yaa işyerinde kahkahayı patlattım valla :9: eee ne zaman geliyormuş hediyelerin :1:

Back