- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.141
canim hiiic sorundeil tabi yanlis anlamis olabilirsin ben ustune basa basa tekrarliyorum ki hlycamin rahatlasin die... cok stresse yapti cunku... yaa insallah paylasmammi prrensesimi......teşekkür ederim canım. bende yanlış anladıımı bir önceki postunda anladım ama geç oldu biraz.
inşallah duyarsında canım hayırlısıyla. sonra prensessinin resimlerinide severiz inşallah bol bolAllahım hayırlısını versin burdaki herkeze
cnmm Allah razı olsunnn kendını bızden mahrum bırakma... Sen korunmuyorsun dımı ? Drada gitmemişsindir halaa bılmezmıyım senı hıcccccccc
cnmm normal dogum ıstıyorumm drumda hergun 45 dk yürü dedi yürümeye calısıyorum ama 20 dk dan sonra karnımın alt kısmı agrımaya baslıyoo onada drum kendını cok zorlama agrı gırdımı 5 dk otur sonra devam et dedı işte bakalm.... Ztn bnmde buaralar cok koşuşturmacalı gecıo Allahtanda oturmaya vakıt kalmıyo :)
sılacımm söylüyorum ama dınletemıorumm drdada gerzeklık varr kızı rahatlatmamış ınsan bı acıklama yapar yaaa
merhaba fıstıklar..ben de geldimmm...ne kadar kalabalıklaşmışsınız ..
canim hiiic sorundeil tabi yanlis anlamis olabilirsin ben ustune basa basa tekrarliyorum ki hlycamin rahatlasin die... cok stresse yapti cunku... yaa insallah paylasmammi prrensesimi......
yaa tugcecimm benide uzdu vallahibidaha yazmicam kendimden haberler... benim dr um ilk hamililekteln gittigim yaklasik 4 yildir tanisiyoruzdaha farkli ortamimiz var... insallah hulyamda kendine daha sicak dr bulur daha tatmin edici..
ay valla progestan uyku yapıomuşşş demişti doktor bnde uyumuşumm 2 saat kadar.. birden uyandım valla sıla diyerekten..
benim de 5ekimdi SAT.. ben göremedim kalp falan yaaaaaaaa... ayrıca benim ultrason kağıdında 10.07 mm yazıyo yani 1.07 cm kese..ya içime kurt düştü benim hakkatten..
ya benim doktor da problem var ya da :18::18::18::18:
hayirlisi caniim... zaten kesmedim hemenhukmu!!!
masallah aldi demek kucagina mavibebek.... Allah anali babali buyutsun...
bitaneem ama gec dollenme seninki sen iki hafta dan gittiginde bak bakalim gum gum leri nasil duyuyoon ALlahin izniylee...
hiic oyle icine kurt falan dusurme..kizarimbakkseninki karindan yaptiysa usg yi ondan gozukmemistir belkide...benimki alttan bakti daha detayli yaniii....
sen neden progestan kullaniyosun dusuk riski tasiyanlar icin deilmiydi o...,??
temmuz 11-18 arası canım...
beniimdogumda 10temuz hulyaciim pes pese dogururmusuzz....(hayirlisiyla insallah)
ha dr da bi hanim daha vardi ayni benle asagi yukari onun da sat 4 ekim mis.. ilk cocuk cook heycanliydi...evleneli 3 ay olmus hatun pat die hamis kalmis masallah...ilk ay olmayinca nasil uzuldum dedi...bi bilsen biz nekadar bekledikbekleyenlerimizde var demekistedim ama diyemedim tabiii....
breshkaa kacta alicak sonucu kacta geliceeeekkk heycanliyiim yahuuuu
ya ne bileyimm ben son 3 ay ilaç içmeden falan kendiliğinden normal adet oluyodum bi düzensizlik yoktu yane... karından yaptı evet..
yok benim içim rahat değil ağladımm valla kocama söyledim cuma başka doktora gidicem tüp doktoruma gidicem o doc. tu hem... ayrıca makinası ayrıntılıydı ... aynı bile çıksa olsun içim rahat etsin yeterki....
progestanı bana ilk tüp doktorum verdi zaten... buda akşam verdi.. içiyorum düşüğü engellemek adına Allah ım sen koru mercimeğimi yaaaaaaaaaaaa ben şuan pek ii değilimm... çıkıyorum kızlar hoşçakalın
bnde 8 haftalık hamileyimm:d çok mutlu ve heycanlıyımm
aaa... sılanın dediği gibi döverim onu he...
bu hamileliklede alakalı bence. çok yoğun yaşıyor duygularını sanırım...:26:
hoşgeldin kuzummmmm... nasılsın iyimisin?
nasilsin canim??? bekleme sürecin bittimi???
iyiyim canlarım teşekkür ederim..kızlar malesef bekleme sürecim bitmedi, daha önce yazmıştım ama kaçırmış olabilirsiniz, bende malesef trombofili yani kan pıhtılaşması çıktı, çok iyi bir doktor buldum randevu tarihi yoğunluktan dolayı 3 aralık, sonrasında da tedavi süreci başlıycak, kafam allak bullak şuan..Allahıma sığındım başka da yapacağım birşey yok fıstıklar..hoşgeldın tatlım nasılsın ?? Yaa sorucam sorucam unutuyorum sen sonuclarını aldınmı? Buraya yazdında benmı kaçırdım acaba
amınn ınsallahh dr cok onemlı sılacımmm ınsallah ıcıne sınen bı dr bulur oda :)
iyiyim canlarım teşekkür ederim..kızlar malesef bekleme sürecim bitmedi, daha önce yazmıştım ama kaçırmış olabilirsiniz, bende malesef trombofili yani kan pıhtılaşması çıktı, çok iyi bir doktor buldum randevu tarihi yoğunluktan dolayı 3 aralık, sonrasında da tedavi süreci başlıycak, kafam allak bullak şuan..Allahıma sığındım başka da yapacağım birşey yok fıstıklar..
kızlarrrrr kesecikleriniz hayırlı olsun..görmenize çoook ama çok mutlu oldum...
ama sılacım dediklerine katılıyorum ve hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatuna kızıyorum bende..böyle şüpheci ve stresli olmak hamiş bir bayana çok sakıncalı..tatlim zaten kalbin atışı göbekten bakılınca duyulmaz ki, daha çok küçük çünkü, alt muayeneden anlaşılıyor kalp atıışı, benimki de öyle olmuştu, göbekten bakmamıştı doktor, sen boş yere stres yapıyorsun, sonra bebeğine de geçer stresin dimi kuşum..lütfen olumsuz hiçbirşeyi düşünme ve günlerini huzurlu bir şekilde geçirmeye çalış..negatiflik sana hiç yakışmıyor minnik kuşum benimmm...dualarımız sizlerle..Allağa sığın ve kendine dikkat et yeterli..
caniiimm meri cok sagol tatlim... insallah darisi size,sana dualarimsizlerle insallah.... canim sen pko icin herhangi ilac kullandinmi kullaniyormusun ya da?seninde hayırlı olsun sılacım görmüssün keseni de kalp atıslarını da ohh maaşallah
evetya 3 ay olmus daha bir de ilk ay olmayınca üzülmüş,,biz ne yapalım 1,5 yıldır bekliyoruz
:26::26:breshka dan haberleri ne zaman alacagız dün aksamdan beri ona bakınıyorumm
hayirli olsun görmüssün pit pitlari. darisi artik duymada Insaallah Hayirlisiylada kucagina alirsin.
simdi ben hülyanin sorununu tam anlayamadim neden neyi kafasina takiyorki? kan degeri güzeldi öyle demisti. e muaynede oldu gördü mercimegini.
sorun ne??
aaahh hulyaciim canimbenimm... suan kendimi nasil kotu hissettigimi bi bilsen... kiyamam sana.. valla eger uzulecek gereksiz kafaya takacaksan cidden yazmicam bidaha dr donuslerini....
kuppecimm.. hosgeldin guzelimm nabersin.. nasil gidiyor dr falan buldun sanirim???
iyiyim canlarım teşekkür ederim..kızlar malesef bekleme sürecim bitmedi, daha önce yazmıştım ama kaçırmış olabilirsiniz, bende malesef trombofili yani kan pıhtılaşması çıktı, çok iyi bir doktor buldum randevu tarihi yoğunluktan dolayı 3 aralık, sonrasında da tedavi süreci başlıycak, kafam allak bullak şuan..Allahıma sığındım başka da yapacağım birşey yok fıstıklar..
cnmmmm cok gecmıs olsun ben kaçırmışım yazını demekkiAllah dermansız dert vermesın cnm pekı bunun bi aşaması varmıymış sordunmu hıc bi dra ?
teşekkür ederim canımm..bu durum hamile olmama engel değil, yani zaten hamile kalabiliyorum ama araştırdığım kadarı ile bir dahaki hamileliğimde iğne vurulmam gerekecek, birde hamilelik öncesinde de kan sulandırıcı ilaçlar kullanmam gerekiyormuş..çok geniş bir bilgim yok ama sağolsun forumdaki arkadaşlardan öğrendiklerim bunlar..hiç aklıma gelmezdi böyle bir sorun yaşayacağım, ilk duyduğumda çok üzüldüm, çok ağladım ama her zaman ki gibi yine alıştım
evet canim yazdim onceki postta cok sevindim dr bulmana...evet buldum kuşumm..iyiyimmmm sağoll..sende iyisin umarım..hamilelik nasıl gidiyorr canımmm..geçmişi fazla okuyamadım ben kaçıncı haftadasın tatlim
teşekkür ederim canımm..bu durum hamile olmama engel değil, yani zaten hamile kalabiliyorum ama araştırdığım kadarı ile bir dahaki hamileliğimde iğne vurulmam gerekecek, birde hamilelik öncesinde de kan sulandırıcı ilaçlar kullanmam gerekiyormuş..çok geniş bir bilgim yok ama sağolsun forumdaki arkadaşlardan öğrendiklerim bunlar..hiç aklıma gelmezdi böyle bir sorun yaşayacağım, ilk duyduğumda çok üzüldüm, çok ağladım ama her zaman ki gibi yine alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?