2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

doğru söylüyosun haklısın evet ama vermek istedim bunda kötü bişey yok die düşündüm rahatsız eden biri olursda silip engelleyebilirm bu konu seni rahatsız ettiyse özürdilerim bidaha yazmam ben düşündümki belki msn ekleyen olursa ordanda bu konuları konuşabiliriz çünki bu siteyi pek fazla beceremiyorum yeniyim zaten yazdığım konuları bazen göremiyorum tekrar özrdlrm ...

neysee arkadasim kotu niyetli deilsiin anlasilan yani bizim icin deil sadece, aciktan paylasma ozel bilgilerini daha dogru olur...

mrb canım amin inş. bidaha yaşamam.... hamileykende giriyodum hatta bebişimi kaybettikten sonrada girdim ama kendimi ii hissetmeyince annemlerin yanına gittik bi süre izin alıp. osmaniyede değildim...inş. canım hamile kalırım ve sorunsuz geçer :18:

ins canımm.. bol bol dua et... sukur ki hamıle kalabılıyorsun ve yakın zamandada tekrar kalacaksın...

sempatiğim yaaaaa.. ne kadar güzel komsularının senı dusunup boyle bır hedıye getırmelerı.. inanmıyorum yaaa.. ayyyyyyyyyy.......

bu arada komsunun kuzenının yaptıklarını merak ettımmm... ama insafa gelmesınede ayrı bır sevındım..

vbc site karısık değil gayet net.. yeni oldugun ıcın sana boyle gelıyor olabılır...bu yuzden karıstırılacak hıcbır durum yok... eger ben illa kaybedıyorum konuları bulamıyorum dıyorsan hangı konuda yazısıyorsan bunu aboneliklerine ekle ve rahat et ok mi güzelim????

bu arada imreal i cooook merak edıyorumm.. hıc gırmıyor baksanıza.....

wooooooooooooooooooooooo menbetammmmmmm "biz oyle her karsılastıgımıza msn vs adres veren birileri değiliz.".........korktuumm inannnnn........ ama dogru simdi Allah icin........

tamam kızlar hepinizden özürdilerm tamam bidaha msnde sölemem siteyede gelmem ben sadece tanışıp konuşmak istedim okadar ayrıca cinsim erkek falan değil bunu nasıl ispatlayabilirm bilemiyorum ama yukarda allah var ben yalanı dolanı sevmem bu siteyi bana bi arkadaşım önerdi bende yeni üye oldum zaten msn kötü bişey dedğil dediğim gibi ordan daha rahatkonuşurduk die vermek istedim kötülükten dolayı değil inanın neyse size iyi günler iyi sohbetler sitede olmak güzeldi ....

iyi sukur herhangi bi aksilik yok.. belki ilk gebeliklerde olabilen bi durumdan oturudur..... aayy hadi bakalim tutmustur insallah bebisinnnn..az kalmis bata da..

hlyaaciiimm hamistasim de valla.... ne demek istiysan de... haa bayagi aksam gidiyon dr a....bende bukiz duramaz sabahtan gider die ondan actim pcyi encok...

ahh kuzum bana kalsaaaaaaaaa şimdiyeee çoktannnnnnnn giderdim de kocamın karşıdan buraya gidip gelmesi zor olur diye hazır doktorda nöbetçiymiş kocanla gel dedi ondan akşama gidicez.. senin yarın 11 miiydi hamiştaş canım :29:

inş. canımmm valla pataloji sonucunda bişey çıkmadı genetik olabilir dedi dr yani genetik bir anomali yüzünden vücudum kabul etmem,iş olabilirmiş beyin durdurmuş dedi

olabilirmiş ne demek yaaaaaaaaaa... genetik testlerini istemedi mi Allah korusun ya yine öle bişi olursa önlem almanız daha doğru değil mi? testlerini falan yaptırsana canım kan pıhtılaşması falan olabilir mi ?

yani ben önlemimi aldıktan sonra başlardım tekrar çalışmaya :26:

iyi sukur herhangi bi aksilik yok.. belki ilk gebeliklerde olabilen bi durumdan oturudur..... aayy hadi bakalim tutmustur insallah bebisinnnn..az kalmis bata da..

inş. canım böle karnımın alt sol tarafında bi rahatsızlık hissi var bide idrara çok sık gitmeye başladım ama bilemiyorum yani inş. psikolojik değildir de hamişimdir bende :) bakalım öğrencez 4 gün sonra

Merhaba,biliyorum arkadaşımn yazdığı konuyla alakası yok ama bana lütfen acil yardım edin:( 1,5 aydır evliyim 30 eylül de evlendim ve 10 ekimde adet gördüm bu ayda ayın 14'ü olmasına rağmen hastalanmadım. Dün kahverengi pembemsi bir akıntım geldi çok az miktarda. İnternette yorumları okudum yerleşme kanaması olabilirmiş. bende test yaptım negatif çıktı. bugün yine çok az miktarda akıntım geldi acaba yerleşme kanamasımı ? lütfen bana yardımcı olun
selam.... ya aslinda bu iki durum icinde soz konusu... mesela bu ay basinda ayni durumu ben ve bi arkadasim daha yasadik.. arkadasimiz adet oldu ben hamileyim... yani zor ama en dogrusey suan beklemek.. eger gebelik yoksa zaten lekelenme artacak ve adet baslayacaktir.. eger kesilirse bi kac gunden bidaha test yaparsin.
ahh kuzum bana kalsaaaaaaaaa şimdiyeee çoktannnnnnnn giderdim de kocamın karşıdan buraya gidip gelmesi zor olur diye hazır doktorda nöbetçiymiş kocanla gel dedi ondan akşama gidicez.. senin yarın 11 miiydi hamiştaş canım :29:

anladimcanimm kocaciginla gitmek icin... iyi iyoi tabioda gorsun yavrisini......... bende13.20 gidiyorum yarin bende esimle gitcem ama buyuk ihtimal iceri girmicek o.bakarizzz ya ben rahatsiz oluyorum onun yaninda alttan muayene olmaktan.... sonraki aylar gorur insallah..

inş. canım böle karnımın alt sol tarafında bi rahatsızlık hissi var bide idrara çok sık gitmeye başladım ama bilemiyorum yani inş. psikolojik değildir de hamişimdir bende :) bakalım öğrencez 4 gün sonra

ya psikolojikte olabilir tabi ama bende sIk idrar vardi ve adetten 1 hafta once kasik agrilarim vardi...4gun cokuzunbizaman deil.. insallah pozitiftir...

doğru söylüyosun haklısın evet ama vermek istedim bunda kötü bişey yok die düşündüm rahatsız eden biri olursda silip engelleyebilirm bu konu seni rahatsız ettiyse özürdilerim bidaha yazmam ben düşündümki belki msn ekleyen olursa ordanda bu konuları konuşabiliriz çünki bu siteyi pek fazla beceremiyorum yeniyim zaten yazdığım konuları bazen göremiyorum tekrar özrdlrm ...

kusura bkma samimiyetine inanamadım..

evet canım bızım kız sen oluyorsun :1::1::1: ayy ne guzel esınle beraber gıdıceksınız.. keseyı gorceksınız.. ayyyyy guzel Allah ım bu duyguları bızede yasatsınn..

bende aksam kocamla alısverıse gidicem. birseyler bakınayımm..... platformlu ayakkabı ıstıyorum yaaa hepiciğinden var ondan yok... apartman gibi olanlardan değilde mini olanlardan bakıcam :1::1: ay bulurum ıns kendı zevkıme gore....

ay bı oyuncaga bakayımmmmmmm

sempatiğim valla hep dua ediom size.. sizde görceğiniz bu günleri ve inşallah benim gibi hiç beklemediğin anda gelir süpriz olurrrrrrrrrrrr..:29::29:

ins canımm.. bol bol dua et... sukur ki hamıle kalabılıyorsun ve yakın zamandada tekrar kalacaksın...

sempatiğim yaaaaa.. ne kadar güzel komsularının senı dusunup boyle bır hedıye getırmelerı.. inanmıyorum yaaa.. ayyyyyyyyyy.......

bu arada komsunun kuzenının yaptıklarını merak ettımmm... ama insafa gelmesınede ayrı bır sevındım..

vbc site karısık değil gayet net.. yeni oldugun ıcın sana boyle gelıyor olabılır...bu yuzden karıstırılacak hıcbır durum yok... eger ben illa kaybedıyorum konuları bulamıyorum dıyorsan hangı konuda yazısıyorsan bunu aboneliklerine ekle ve rahat et ok mi güzelim????
bu arada imreal i cooook merak edıyorumm.. hıc gırmıyor baksanıza.....

kuzumm valla uzunnn sana bi ara anlık yazışmadan yazarım ok :) ama çok ayıp etmişti :19: nyse şimdi diorum ya insafa gelmiş ama mercimeğimin ilk oyuncağı olduğu için çok duygulandımmmmmm :5::5:

hlyaaciiimm hamistasim de valla.... ne demek istiysan de... haa bayagi aksam gidiyon dr a....bende bukiz duramaz sabahtan gider die ondan actim pcyi encok...

inş. canımmm valla pataloji sonucunda bişey çıkmadı genetik olabilir dedi dr yani genetik bir anomali yüzünden vücudum kabul etmem,iş olabilirmiş beyin durdurmuş dedi

olabilirmiş ne demek yaaaaaaaaaa... genetik testlerini istemedi mi Allah korusun ya yine öle bişi olursa önlem almanız daha doğru değil mi? testlerini falan yaptırsana canım kan pıhtılaşması falan olabilir mi ?

yani ben önlemimi aldıktan sonra başlardım tekrar çalışmaya :26:

kızlar ben bırazcık cıkıyorum.. fazla konusmayın tamam mı????????????????? optummm hepinizi hoscakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzummmmmmm özleştim ya bi türlü muhabbet edemedik snle :) SON 1 :52::52::52: çok heycanlıyımm iyi haberlerle gelcen inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

valla kocam artık pc me bağlancakmış pat diye ve kilitlicekmiş beni istediği zaman accık açıcakmış sonra yine şu an toplantıda o yüzden burdayım :1:
valla komşum benim 1 tane aslında alttaki ama üstümdeki de onun kuzeni.. biz ona çok yardımcı olduk hamilelğinde doğumunda neler yaptık ama o bize kötü davrandı herhalde insafa geldi de böle bişi yaptı yoksa bayadır görüşmüoduk amannnnnnn nyse saolsun ii düşünmüş yinede :1:
evet canım yaa bende özledim valla postlara cevap veriyoruz ama ne zamandır karşılaşamıyorduk evet son 1 gün kaldı ama işin enteresan tarafı bende heyecan falan kalmadı yaa :26: ne bilim kendimi kötüye mi hazırlıyorum nedir bide aynı regli belirtilerim var sanki regli olacakmış gibi hissediyorum belki de ondandır malun aylardır bekleyip bekleyip kırmızı kart gördük :1: eşimin ısrarlarına dayanamadım ve testi yarın akşam yapmaya karar verdim iş çıkışı yaptıracağım 7 gibi testi yapsam 9 da falan alırım sanırım sonucu + veya - ne olursa olsun cevabı yazıcam :34:

ben gittim geçen ay anlattım derdimi işte simir testi yaptı temiz çıktı çok şükür ama ne bilim üzülüyorum neden olmuyo die ben mayısta evlendim bi arkadaşım haziranda evlendi o şuan hamile :(
Canım kızlar da eleştiride bulunmuş msn adresi vermene bencede biraz haklılar sonuçta seni de düşündükleri için yazma diyorlar biraz sert gelebilir ama sen yinede kimseye verme msn adresini falan.Doktor işine gelince zaten ilk 1 yıl olmaması gayet normal diyorlar 1 yıldan sonra eğer olmuyorsa o zaman araştırma yapılıyor baktılar bi sıkıntı var ona göre tedavi önerirler ama dediğim gibi herşeyden önce sakin olmak gerekiyor sen Allaha sığın belki de zamanın var daha :34:

kızlarrrrrrrr kızlarrrrrrrrr benide görüün amaaa nolurrrrrrrr :5::5::5::5::5::5::5::5::5:
Gördümmmmmmm orda birimi var :1: Canım çok hatırlamıyorum seni ama nicki daha önce gördüm sanki hikayeni bilemiyorum yani Allah bidaha o acıyı yaşatmasın inşallah bu denemeleriniz başarıyla sonuçlanır :emir_bebek:

breshkaaciimmm........... ooohh vallaa sefan olsuun biitanemmmm ne guzel bi aksam gecirmissiniz... tr farki iste sinemalara gidildi,yemek yendialisveris yapimdi.... burda 6 da kapanir alisveris yerleri........
kuzumcum evet bulantilar gun gun artiyobende ... umutluydum aslinda ikinci hamislikte daha hafif olur die ama sikayetlenmiyorum dedigim gibi hersey yolunda olsunda..... valla pasaciiim okula gidiyo ama elimden geldigince aksatmamaya calisiyorum ama mutfaga girmeye bile tahammulum yook..... iyi kotu bi orba yapam simdi ona hazir olsun....
yaademek yarin aksama kadar beklicez senin sonucunu.oeki bi idrar testiyapsaydin evde once....?? hayirlisi kocanin sevinmesinide cidden cok istiyorum!!!!
Sağol canım:29: bu akşam da sen kendin gelme sakın otobüs minibüs falan ben alırım seni diyor adamcağız yaa üzerime titriyor valla hoşuma gitti bu durum :1::9: Mide bulanstısı kötü valla ayyy Renewal aklıma geldi kızcağız neler çekmişti bide çalışıyor offf Allah kolay hamilelik nasip etsin canım inşallah çok fazla sürmez ... ;Bu arada kızıyorum artık sana hala şu paşanın resmini koymadın yaaa kendi resmini de tabi hemşerimi göremedim bi türlü :26:

çok teşekkür ederim :) kasıklarımda hafif ağrıda var,gerçi normal hamilelik belirtilerinin hiç biri yok. mide bulantısı,baş dönmesi gibi:( umarım hamileyimdir

anladimcanimm kocaciginla gitmek icin... iyi iyoi tabioda gorsun yavrisini......... bende13.20 gidiyorum yarin bende esimle gitcem ama buyuk ihtimal iceri girmicek o.bakarizzz ya ben rahatsiz oluyorum onun yaninda alttan muayene olmaktan.... sonraki aylar gorur insallah..

canımmm ben alttan muayene olmıcam ondan içeri gircek kocam.. cuma günüde alttan bakmmaıştı zati.. öle olsaydı bnde izin vermezdim :19:

ay hade bakalımm heycan dorukta bekliorummmmmmmmmmmm... pelk 13.20 senin saate göremi bizim saate göremi :9:

kızlar ben bırazcık cıkıyorum.. fazla konusmayın tamam mı????????????????? optummm hepinizi hoscakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız sempatişkom gitmeeeeeeeeeee 2 sayfa sonra 3000 olcaz bak kaçırma derimmmmmmmmm :52::52::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9: ayyy kardaizcim 3000'e bensiz yazmayın demiş screamaway geldi aklıma o da 1000'e bensiz girmeyin demişti bunda da bi halay çekeriz artık :64::64::64::64::64:

evet canım yaa bende özledim valla postlara cevap veriyoruz ama ne zamandır karşılaşamıyorduk evet son 1 gün kaldı ama işin enteresan tarafı bende heyecan falan kalmadı yaa :26: ne bilim kendimi kötüye mi hazırlıyorum nedir bide aynı regli belirtilerim var sanki regli olacakmış gibi hissediyorum belki de ondandır malun aylardır bekleyip bekleyip kırmızı kart gördük :1: eşimin ısrarlarına dayanamadım ve testi yarın akşam yapmaya karar verdim iş çıkışı yaptıracağım 7 gibi testi yapsam 9 da falan alırım sanırım sonucu + veya - ne olursa olsun cevabı yazıcam :34:

Sağol canım:29: bu akşam da sen kendin gelme sakın otobüs minibüs falan ben alırım seni diyor adamcağız yaa üzerime titriyor valla hoşuma gitti bu durum :1::9: Mide bulanstısı kötü valla ayyy Renewal aklıma geldi kızcağız neler çekmişti bide çalışıyor offf Allah kolay hamilelik nasip etsin canım inşallah çok fazla sürmez ... ;Bu arada kızıyorum artık sana hala şu paşanın resmini koymadın yaaa kendi resmini de tabi hemşerimi göremedim bi türlü :26:

ayyy canım benimm valla heveslendirmek istemiorum ama benimde adet ağrısı devam ettiği için test yapmak istemiodummm sırf renewal ve tuğçem ısrar etti diye yaptım... ve hala kasıklarım falan ağrıyoo.. onu takma o yüzden canım benim..inşallah ii olacak güzel haberler vericen ben inanıyorum canımmm :29:

ayrıca bnde bugün önce anneme gitcektim hastane yakın oraya sonra kocam ordan alır hastaneye gideriz dedim.. yokkkkkkkkkkk minibüse binmicekmişim hopluyomuş falan soğukmuş öleymiş böleymiş :1: valla bnde bu durumdan çok memnunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :69:

canımmm ben alttan muayene olmıcam ondan içeri gircek kocam.. cuma günüde alttan bakmmaıştı zati.. öle olsaydı bnde izin vermezdim :19:

ay hade bakalımm heycan dorukta bekliorummmmmmmmmmmm... pelk 13.20 senin saate göremi bizim saate göremi :9:

kız sempatişkom gitmeeeeeeeeeee 2 sayfa sonra 3000 olcaz bak kaçırma derimmmmmmmmm :52::52::9::9::9:

guzel soruuu hamistasimmm... bizim saate gore... tr ye gore 2.20 oluyo benim dr masallah full yani saatimde fazla beklemem umarim... kislik kocugum dar yenisini almak istiyorum ordanda bakalim dedi kocis.... aksama dogru eve gelirim sanirim anca...

yaa hani ilk muayene ya belki ondan bakar asagidan.. zaten smear falan yapmaz nisanda yapmisti yilda 1 yapiliyo o. keseyi karindan gorurse ne ala gormezse mecbur asagidan bakicak... neyse yarina bi gelelimde o anki duruma gore alir ya da almam icerii...
dogum falan konusulacak Allahin izniyle hangi hastane Allah nasip ederse yaza gelio dogum dr buyuk olasi izinde olacak boylekonularda benimki cok titiz.. bunlari konusmasi icin gelebilir.. daha ii anliyor...

breshkaciimm canimbeniim bende kaygilaniyodum ben yarin yokken sonuc gelirse catlarim die.. iyi aksama ogreniriz insallah... ya resmide unutturmaya calismiyorumda acikcasi tembellikten oluyobiraz....halletcem insallah...

AyyyAllahim sukurler olsun ... 3000. saifede hamisim... en son 2500 demistim olmayinca 3000di umudum ve sukur oldu..

ben yazmayim daha fazla kardaizcimi beklicemmm bekleyin dedi.regen gelemez..screamaway belki gelir.. menbeta buralarda olmali... azracimda gelemez sanirimm

gelmezlersede yazariz onlari tek tek 3000 e.........

guzel soruuu hamistasimmm... bizim saate gore... tr ye gore 2.20 oluyo benim dr masallah full yani saatimde fazla beklemem umarim... kislik kocugum dar yenisini almak istiyorum ordanda bakalim dedi kocis.... aksama dogru eve gelirim sanirim anca...

yaa hani ilk muayene ya belki ondan bakar asagidan.. zaten smear falan yapmaz nisanda yapmisti yilda 1 yapiliyo o. keseyi karindan gorurse ne ala gormezse mecbur asagidan bakicak... neyse yarina bi gelelimde o anki duruma gore alir ya da almam icerii...
dogum falan konusulacak Allahin izniyle hangi hastane Allah nasip ederse yaza gelio dogum dr buyuk olasi izinde olacak boylekonularda benimki cok titiz.. bunlari konusmasi icin gelebilir.. daha ii anliyor...

breshkaciimm canimbeniim bende kaygilaniyodum ben yarin yokken sonuc gelirse catlarim die.. iyi aksama ogreniriz insallah... ya resmide unutturmaya calismiyorumda acikcasi tembellikten oluyobiraz....halletcem insallah...

hımmm o zamann akşamı beklicezz hem senin için hem breshkam için.. nyse hayırlı haberlerle gelinde bekleriz..

temmuz çocukları olcak bizimkilerr caımmm hayırlısıylaa :) ay kardeş olcaklar bunlar yaaaaaaa :16::16::16:

ben ilk gittiğimde alttan muayene etsin dedim ama doktorum etmedi.. zaten değerin erken dedi.. karından baktı bu akşamda karından bakar eminim.. inşallah kalp atışlarını da duyarız yaaaaaaaa :)

valla biz doğuma kadar burda olmayız herhalde o yüzden başka hastaneye geeçerim ben.. bakalımm nolcakk ya şu ev işi :44::44:

hımmm o zamann akşamı beklicezz hem senin için hem breshkam için.. nyse hayırlı haberlerle gelinde bekleriz..

temmuz çocukları olcak bizimkilerr caımmm hayırlısıylaa :) ay kardeş olcaklar bunlar yaaaaaaa :16::16::16:

ben ilk gittiğimde alttan muayene etsin dedim ama doktorum etmedi.. zaten değerin erken dedi.. karından baktı bu akşamda karından bakar eminim.. inşallah kalp atışlarını da duyarız yaaaaaaaa :)

valla biz doğuma kadar burda olmayız herhalde o yüzden başka hastaneye geeçerim ben.. bakalımm nolcakk ya şu ev işi :44::44:

aynenn oylee.. benim oglanda agustos dogumlu..... iste kismet ayarlasan olmuyo ben yaz annesiyim... bak marttan bu yana gece ay tuttudemek kismet boyleymiss....gorumcede genemi yaza geldi dio..ben ayarladim sankii............
valla insallah duyulur kalp atisi sanmiyorum ama belki gorunur.... ahh bide ev muhabbetimiz var demi??? :31::31::31:

hamiiştaşımmmmmmm mercimeğiminn oyuncağını koydumm ama bişi demedinn görmedin mi :26:

ayy valla yaa gorduum gormem miii..hatta ilk ben baktim ama arada kaynadi.. kizlar vardi durumlari karisik olan onlara biseyler yazmaya calisirken kaynadi...

sagolsunlar.. sen simdi ona bakip bakip durursun..... cingirak kizbuuuu ayy incelicek..elleriyle tt=utmaya calisacak... markasida fena deil :46::46::55::55:

Back