2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarrrrr günaydınnnnn...
uleyyyynnnnnnnnn bensiz 3000. sayfaya girerseniz ahanda buraya yazıyorum gelmem yeminlen.:33::33::1::1:
maşallah dün gece lak lak yapmışsınız ne güzel sohbetler öleeeeeeee...
hade görüşürük, özledim yaaaaa burayı:5::5::5::5:

Ahhhh hulyacim nekadar hatirnaz komsularin varmis senin bende cok duygulandim. Cok merak ettim simdi hadi yukle yukleeeee:46: ariyorum postu ama bulamadim bugun,i yamistin kuzucum:44:

saolasın canım.. aslında pek öle değildi ama ben onun hamileliğinde ona çok yardımcı olmuştum yanii bayaa çok hmde.. herhalde bi borç sandı onu o yüzden böle bişi yaptı ama olsun yine de saolsun :)

ne güzel komsularin varmis canim.. herkesin aklina gelmez öyle incelikler.. ne koycaksin resmi???? :52::52::52::52::52: simdi de yatmaya gidiyorsun ayy yarini mi beklicez...

oyuncağın resmini anca bugün koyarım reentoş :)

Canim esin herseyi bebisinizin iyiligi ve sagligi icin soylemis bi 9 ay kadar bu sikintiya katlancan kuzucum sonra ayfon 5 istersin nolcakkk:1: ayrica bilgisayarda radyosyon yayiyormus o konudada hakli yine esin:53: ama bizim gibi meslegi bilg basinda olsnlar napcak onu hic bilmiyorum:50:

evt kocamm diyokiii yavrımmmmmmmmmm a zarar verir... yavrımaaaaaaaaaa bişi olur :D ondan almıyo napalım artık yapcak bişi yok temmuza kaldı benim AFYON :1: bnde regentoş gibi anladım çünküüüüü :1::1::1::1:

ben gölcükteyim gelin geldm buraya... annem,babam,kardişlerim ve tüm akrabalarım adana da kaldılar:26::26:
alışmaya sevmeye çalısıyorum:31::31::31:
hımm tuzla yakınızz galiba, 2 ay önce askeriye lojmanlarına kuzenimin tayini çıktı,gelmek istiyorum bir oralara:16:
sen bilyormusun izmiti varmı tanıdıklar?

canımmm ben gölcüğü biraz bilirim çok yakın 2 arkadaşım orda üni okudu.. bikaç kez gelmiştim oraya..güzel bi yer.. ben adapazarlıyım caım izmitte kardeştir :) kaynanamlar gebzede oturuyor sürekli ordayız yane :)

bak ne dicemm biz bu ara yine görüşmeyi planlıyoruzz sende gelsene değişiklik olurr hem :) ben lojmanlara çooooooooooooook yakınım ayrıca :29:

kızlarrrrr günaydınnnnn...
uleyyyynnnnnnnnn bensiz 3000. sayfaya girerseniz ahanda buraya yazıyorum gelmem yeminlen.:33::33::1::1:
maşallah dün gece lak lak yapmışsınız ne güzel sohbetler öleeeeeeee...
hade görüşürük, özledim yaaaaa burayı:5::5::5::5:

kankitom günaydınnnnnnnnn bnde seni çokkkkkkkk özledim yaaaaaaaa :5::5::5:

ay gene alıntı yapamıyorum sinir oldum ne oluyor yaa:57:

neysee akşam çok konuşamadan çıktım kusura bakmayın kocacımla Anadolu Kartallarına gittik güzeldi beğendim sonra çıktık bi yemek yedik biraz eve alışveriş yaptık gezdik dolaştık döndük evimize iyi oldu vakit geçti yani

deryaaaaaaa canım o kadar çok sevindimki yaa valla senden güzel haberler duydukça içim rahatlıyor Rabbim sonuna kadar güzel haberler vermeyi nasip etsin canım maşallah size
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sılacım o testi yapmam bi hataydı belkide ne bilim merak işte bakalım yarın ne çıkacak ama bişey diyeyim eşim benden daha heyecanlı daha bi panik halde günde kaç kez arıyo bilemedim ay kıymete bindim hee :1: yarın test yapıcam ya ben sabah işe gelirken kanı vereyim 1-2 saate de çıkıyor netten görüyorsun sonucu zaten diyordum ama yok yapma ben o heyecana dayanamam akşam ben seni gelip alayım evde sonucu beraber görelim diyor yapcak bişey yok yine dinleyeceğim inşallah üzülmez :16: senin bulantılar kötü olmuş bu arada yaa o kadar erken mi başlıyor acep :26: kendini salıverip paşamızı ihmal etme sakın haaa :20: o da daha minik :emir_bebek:

screamaway , tuğçe canlarım valla bende başka topiclere bakıyorum ama inanın buraya cevap yazmak için heyecanlanıyorum yaa diğerlerini okuyorum diyebilirim bi hülyanın açtığı topic vardı arada oraya yazıyorum çünkü benim durumumda insanlar var orda da ama ilk göz ağrımız burası ben hamile kalsam da bırakmam :29:

hülyacım eşin doğru söylemiş aslında ama bizden koparmasın seni yaa boşver telefonu falan doğum hediyesi alır artık :34: bu arada komşularına helal olsun benim doğru düzgün komşum bile yok malum evde olmadığım için kimseyi göremiyorum karşımdaki çaprazımdaki çalışıyor yan dairemdeki yaşlı bi teyze üst komşumu Allah düşmanıma vermesin çok pasaklı ve gürültücü :1:

azraaaaa kuzummm rüyamda seni gödüm ... Ben evde yatıyorum sanırım hastayım sende gelmiş bana yemek falan yapıyordun sonra bi su içiriyorsun bana bak bunu 3 yudumda iç senin için hayırlı olacak diyorsun içiyorum içerken beni kıbleye doğru çeviriyorsun (sanırım zemzem suyu ) sonra sen 2 rekat namaz kılıyorsun benim işim bitti bundan sonrasını haber ver mutlaka diyorsun .... Uykudan uyandım bir susamışım anlatamammm kalktım 3 bardak su içtim :1:

meri canım listeyi screamaway yapıyor tatlım :34:

vbc canım üzülme inşallah bir sonraki ay gelmez kırmızıla :29:

günaydin herkessseeee..... :3::3::3::3::3::3:

saolasın canım.. Aslında pek öle değildi ama ben onun hamileliğinde ona çok yardımcı olmuştum yanii bayaa çok hmde.. Herhalde bi borç sandı onu o yüzden böle bişi yaptı ama olsun yine de saolsun :)

oyuncağın resmini anca bugün koyarım reentoş :)

evt kocamm diyokiii yavrımmmmmmmmmm a zarar verir... Yavrımaaaaaaaaaa bişi olur :d ondan almıyo napalım artık yapcak bişi yok temmuza kaldı benim afyon :1: Bnde regentoş gibi anladım çünküüüüü :1::1::1::1:

Canımmm ben gölcüğü biraz bilirim çok yakın 2 arkadaşım orda üni okudu.. Bikaç kez gelmiştim oraya..güzel bi yer.. Ben adapazarlıyım caım izmitte kardeştir :) kaynanamlar gebzede oturuyor sürekli ordayız yane :)

bak ne dicemm biz bu ara yine görüşmeyi planlıyoruzz sende gelsene değişiklik olurr hem :) ben lojmanlara çooooooooooooook yakınım ayrıca :29:

Kankitom günaydınnnnnnnnn bnde seni çokkkkkkkk özledim yaaaaaaaa :5::5::5:

günaydınnnn canlarrr:3::3::3:

ayy herkesın cenesı dusmus aksam... oku oku bıtmedı... sabahtan berı yazılana bak 3-4 post... neyse bakalımm.. artık ben donuncede ıns, o zaman konusuruz...

sempatiğim anneme slmını ileticem.. breshka canım uzun sure kalamıcam.. fılme burda gıdıcem.. kocacım bensız ne yapar onu dusunuyorum ama banane coooooook ozledım bızımkılerı... azra oksuruk hakkında dedıklerıne aynen katılıyorummm.. cok kotu bısey.. ve karabıberden nefret edıyorumm.. en son ıcme gayretım wcde sona erdı.. ıyyyy... meri bu arada golcuge 2 izmite bircok kez gıttım.. ama gezme fırsatım olmadı o ayrı bı konu... bu arada bısı sorsam ayıp etmem dımı... senın adın ırem mı :D meri meri diyince birini hatırlatıyonda bana..

ay nıyse camasır asıcam sımdı.. sız yazısın ben okurum tamam mı :1::1::1:

regen canım geçmiş olsun yaa öksürük de geçmeyince kötü oluyor bende kronik bronşit var bi takıldımmı geçmek bilmez bende de annem bana bi karışım yapar iyi delir o da istersen onu da deneyebilirisin azracım yazmış gerçi ama bu da güzel orada malzemesini bulabilir misin bilemiyorum ama balın içine ısırgan onu ve zencefil karıştırıyorsun macun kıvamına gelince 1 tatlı kaşığı yiyip üzerine sıcak süt içiyorsun rahatlatıyor tavsiye ederim :34:

kardaiz canım özledim seni yaaa :29:

menbeta kuzum boşver kocayı :1: git anneciğini gör herzaman kocanın yanındasın accık annele gez toz hasret gider :34:

Son düzenleme:
regen canım geçmiş olsun yaa öksürük de geçmeyince kötü oluyor bende kronik bronşit var bi takıldımmı geçmek bilmez bende de annem bana bi karışım yapar iyi delir o da istersen onu da deneyebilirisin azracım yazmış gerçi ama bu da güzel orada malzemesini bulabilir misin bilemiyorum ama balın içine ısırgan onu ve zencefil karıştırıyorsun macun kıvamına gelince 1 tatlı kaşığı yiyip üzerine sıcak süt içiyorsun rahatlatıyor tavsiye ederim :34:

kardaiz canım özledim seni yaaa :29:

menbeta kuzum boşver kocayı :1: git anneciğini gör herzaman kocanın yanındasın accık annele gez toz hasret gider :34:

evett canım... ama dun aksam kocamı bır gorsen.. nasıl sarılıyor.. nasıl opuyor.. bır an durdum baktım noliyyyy dedim.. gidicemya huzun kapladı adamı.. aslında yapmak lazım boyle arada... degerimi anlasın dimi..

neysee akşam çok konuşamadan çıktım kusura bakmayın kocacımla Anadolu Kartallarına gittik güzeldi beğendim sonra çıktık bi yemek yedik biraz eve alışveriş yaptık gezdik dolaştık döndük evimize iyi oldu vakit geçti yani

deryaaaaaaa canım o kadar çok sevindimki yaa valla senden güzel haberler duydukça içim rahatlıyor Rabbim sonuna kadar güzel haberler vermeyi nasip etsin canım maşallah size
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sılacım o testi yapmam bi hataydı belkide ne bilim merak işte bakalım yarın ne çıkacak ama bişey diyeyim eşim benden daha heyecanlı daha bi panik halde günde kaç kez arıyo bilemedim ay kıymete bindim hee :1: yarın test yapıcam ya ben sabah işe gelirken kanı vereyim 1-2 saate de çıkıyor netten görüyorsun sonucu zaten diyordum ama yok yapma ben o heyecana dayanamam akşam ben seni gelip alayım evde sonucu beraber görelim diyor yapcak bişey yok yine dinleyeceğim inşallah üzülmez :16: senin bulantılar kötü olmuş bu arada yaa o kadar erken mi başlıyor acep :26: kendini salıverip paşamızı ihmal etme sakın haaa :20: o da daha minik :emir_bebek:

screamaway , tuğçe canlarım valla bende başka topiclere bakıyorum ama inanın buraya cevap yazmak için heyecanlanıyorum yaa diğerlerini okuyorum diyebilirim bi hülyanın açtığı topic vardı arada oraya yazıyorum çünkü benim durumumda insanlar var orda da ama ilk göz ağrımız burası ben hamile kalsam da bırakmam :29:

hülyacım eşin doğru söylemiş aslında ama bizden koparmasın seni yaa boşver telefonu falan doğum hediyesi alır artık :34: bu arada komşularına helal olsun benim doğru düzgün komşum bile yok malum evde olmadığım için kimseyi göremiyorum karşımdaki çaprazımdaki çalışıyor yan dairemdeki yaşlı bi teyze üst komşumu Allah düşmanıma vermesin çok pasaklı ve gürültücü :1:

azraaaaa kuzummm rüyamda seni gödüm ... Ben evde yatıyorum sanırım hastayım sende gelmiş bana yemek falan yapıyordun sonra bi su içiriyorsun bana bak bunu 3 yudumda iç senin için hayırlı olacak diyorsun içiyorum içerken beni kıbleye doğru çeviriyorsun (sanırım zemzem suyu ) sonra sen 2 rekat namaz kılıyorsun benim işim bitti bundan sonrasını haber ver mutlaka diyorsun .... Uykudan uyandım bir susamışım anlatamammm kalktım 3 bardak su içtim :1:

meri canım listeyi screamaway yapıyor tatlım :34:

vbc canım üzülme inşallah bir sonraki ay gelmez kırmızıla :29:

ama 6 aydır korunmuyoruz bebek sahibi olmak istiyoruz allahım olmuyo yaa :( neden hamiş kalamıyorumki kızlar yaa evlendiğim günden beri korunmuyoruz ???

kızlarrrrrrrr mrb nasılsınızzzz????????? ben bikaç defa girmiştim hamileydim ama kaybedince bebişimi pek giremedim :( ama şimdi yine istiyoruz Allah kısmet ederse.... nasıl gidiyor hamişler bol dur inş....

bu arada benide aranıza alınnnn lütfennnnnnnnn yalnız bırakmayınnn zaten çoook korkuyorummmm :25::18:

evett canım... ama dun aksam kocamı bır gorsen.. nasıl sarılıyor.. nasıl opuyor.. bır an durdum baktım noliyyyy dedim.. gidicemya huzun kapladı adamı.. aslında yapmak lazım boyle arada... degerimi anlasın dimi..
çok fazla yalnız bırakmaya da gelmez ama arada özletceksin kendini :23: :9:

ama 6 aydır korunmuyoruz bebek sahibi olmak istiyoruz allahım olmuyo yaa :( neden hamiş kalamıyorumki kızlar yaa evlendiğim günden beri korunmuyoruz ???
Canım stres yapma bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama olmadı başka sebepler çıktı ama illa bi sorun olacak diye bişey de yok psikoloji de çok önemli kendini şartlama doktora gittiniz mi hiç ?

kuzummmmmmm özleştim ya bi türlü muhabbet edemedik snle :) SON 1 :52::52::52: çok heycanlıyımm iyi haberlerle gelcen inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

valla kocam artık pc me bağlancakmış pat diye ve kilitlicekmiş beni istediği zaman accık açıcakmış sonra yine şu an toplantıda o yüzden burdayım :1:
valla komşum benim 1 tane aslında alttaki ama üstümdeki de onun kuzeni.. biz ona çok yardımcı olduk hamilelğinde doğumunda neler yaptık ama o bize kötü davrandı herhalde insafa geldi de böle bişi yaptı yoksa bayadır görüşmüoduk amannnnnnn nyse saolsun ii düşünmüş yinede :1:

günaydınnnn canlarrr:3::3::3:

kankitommmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiii özledim diorumm okumuyo musunnnnnn :50::50:

ayy herkesın cenesı dusmus aksam... oku oku bıtmedı... sabahtan berı yazılana bak 3-4 post... neyse bakalımm.. artık ben donuncede ıns, o zaman konusuruz...
sempatiğim anneme slmını ileticem..

valla sempatiğim o kadar çok sevinidim ki annene gitmene valla yaaaaa çok ii gelcek sana bu canımm anneciğini öpüyorum önce yanaktan sonra ellerinden :1::32::54:

çok fazla yalnız bırakmaya da gelmez ama arada özletceksin kendini :23: :9:

Canım stres yapma bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama olmadı başka sebepler çıktı ama illa bi sorun olacak diye bişey de yok psikoloji de çok önemli kendini şartlama doktora gittiniz mi hiç ?

ben gittim geçen ay anlattım derdimi işte simir testi yaptı temiz çıktı çok şükür ama ne bilim üzülüyorum neden olmuyo die ben mayısta evlendim bi arkadaşım haziranda evlendi o şuan hamile :(

[gozdeee_22@hotmail.com çok sevinirim eklerseniz ordanda dedikodu yaparık ;) açık msn'em şuan

çok afedersin ama dayanamıcam artıkkkk sölemem lazımm.. neden acaba durmadan msn adresini yazıyorsun pardon ama daha hiç tanımadığın kimseye pat diye msn verilir mi? ayrıca burası herkese açık bi yer dışardan da okunuyor seni olur olmaz herkes ekleyebilir ERKEK ler dahil.. bu durumdan rahatsız olmaz mısın ?

bnce artık msn adresin ezberlendi.. eklemek isteyen ekler.. istersen daha fazla yazma...

Sifaaaaa olsun kuzucum benimmmmm. Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim benim dualarin icn destegin icin nasil mutlu ettin bi bilsen varyaaaa:16: iyiki taniksim sizleri karsiliksiz sizin sevginiz sanal bi dostlik ama gercek dostluklardan bile yakin ve gercek cogu zaman:54:
aynen azracim aynencanim arkadasim benim.. kalp kalbe karsi hayatim... bende burdan cok mutluyum ve inanin reelde kimseye ihtiyac duymuyorum.. sukur sizler gibi dostlar tanidim sahip oldum... insallah da bebislerimizden konusacaz bundan sonraa.....
aman canim gec gelmesin de bi iki gün erken bir sey etmez.. hatta diyorum benim gecen ay gibi yine 2gün önden gelse.. 31yerine 29gün sürmüstü.. 2gün 2gündür di mi??? :1::1::1::1: eee benim de ''normal'' hesaba göre batim 20-21 aralik olcak :52::52::52::52::52::52::52::52: aaaaaaaaaaaaa birlikte saycaz yani :52::52::52::52:

evet canim cinsiyet olarak... simdi her seyimiz ayni oldugu icin, cocuklsrimizin sicsiyeti de ayni olcak muhtemelen kesinlikle galiba yüzde de yüz :1::1::1: benim ilki erkek onu garantiledik icim rahat ilkini erkek istiyoruz zaten.. simdi ikinciyi merak ediyorum ben... canim güzel duan icin cooook tesekkürler hamislerin duasi kabul et sen böyle :1::1::1: bir de menbeta var kuzum, onun da pek ümidi yok ama olsun.. tatlicadi da ara vermsiti o da var.. kuppe bekliyor iste.. kardaiz ve nihanca keza öyle... düsünüyorum da kiiiiz kimseler kalmamis...son dört arkadas hep bekleyenler.. ikisi zaten eslerini bekliyorlar.. ayyy :26::26::26::26::26: yok anam yok.. yataktan kalkmicam ben.. hatta ise de mi gitmesem ne :26::26::26::26:

iii hadi bakalim hayirlisi ozamn tatliskom.... benimki oglan oglandiyip duruyo zaten bebisten bahsederken kizdim... neden kizdim oyle sartlanmasina kizdim saglikli hayirli olsunda once bu sonraki adim... insallah dualrimiz kabul olur. oglumda dua edicem sizler icin bi hamislerimizin saglikla yavrularini kucaklamalari icin....
herkesler aklimda canim.. insallah herkesin hasreti dinsin hayirlisiyla...

hlyaaammm.... hamistasim nassiin bakiim....uyku muykudayokmus sende masallah.. valla ben bayilip gidiyorum yaaa ama 15 dk ka falan ama cidden farkinda bile deilim oyyle icim geciyoki ben zor uykuya dalan biriyim ustelik...
caniim yaaaaaaaaaaa 1000 AFYON feda senin mercimegine......... sen dogurda azramin dedigi gibi iphone 5 alsin dogum hediyesi olarak... beimkide hamis oldum die yuzuk alacakmis eve dergisi gelmisti orda gorduk bakalim artikk.............
ayrica mercimegin ilkoyuncagina bakmak istiyoruzzz.. senin tokdur kacta bugun yaaaaaaaaaaa????????????

breshkaaciimmm........... ooohh vallaa sefan olsuun biitanemmmm ne guzel bi aksam gecirmissiniz... tr farki iste sinemalara gidildi,yemek yendialisveris yapimdi.... burda 6 da kapanir alisveris yerleri........
kuzumcum evet bulantilar gun gun artiyobende ... umutluydum aslinda ikinci hamislikte daha hafif olur die ama sikayetlenmiyorum dedigim gibi hersey yolunda olsunda..... valla pasaciiim okula gidiyo ama elimden geldigince aksatmamaya calisiyorum ama mutfaga girmeye bile tahammulum yook..... iyi kotu bi orba yapam simdi ona hazir olsun....
yaademek yarin aksama kadar beklicez senin sonucunu.oeki bi idrar testiyapsaydin evde once....?? hayirlisi kocanin sevinmesinide cidden cok istiyorum!!!!

menbetaa... hadi tatlimmm sana annecinle ii vakitler insallah.peksevindirik oldun adina.........

çok afedersin ama dayanamıcam artıkkkk sölemem lazımm.. neden acaba durmadan msn adresini yazıyorsun pardon ama daha hiç tanımadığın kimseye pat diye msn verilir mi? ayrıca burası herkese açık bi yer dışardan da okunuyor seni olur olmaz herkes ekleyebilir ERKEK ler dahil.. bu durumdan rahatsız olmaz mısın ?

bnce artık msn adresin ezberlendi.. eklemek isteyen ekler.. istersen daha fazla yazma...

:1::1::1::9: dogru soze ne hacettt ....

hlyaaammm.... hamistasim nassiin bakiim....uyku muykudayokmus sende masallah.. valla ben bayilip gidiyorum yaaa ama 15 dk ka falan ama cidden farkinda bile deilim oyyle icim geciyoki ben zor uykuya dalan biriyim ustelik...
caniim yaaaaaaaaaaa 1000 AFYON feda senin mercimegine......... sen dogurda azramin dedigi gibi iphone 5 alsin dogum hediyesi olarak... beimkide hamis oldum die yuzuk alacakmis eve dergisi gelmisti orda gorduk bakalim artikk.............
ayrica mercimegin ilkoyuncagina bakmak istiyoruzzz.. senin tokdur kacta bugun yaaaaaaaaaaa????????????

ay ben bunu çok sevdimmmmmmmmm HAMİŞTAŞIMMMMMMMMMm :1::1::1::29::29::29::9::9:

ben bugün ilk defa kocamı gönderdikten sonra uyudum canım.. ama bnde en çok baş gösteren durum acıkmakkkkkkkk :56::56::56: hep açım sanki :9::9::9: ayrıca tilifon mevzusu için sölicek sözüm yok napiim kocam ne alırsa alsın artık gönlü bilir... mercimeğimi veren Allah ıma kurban olayımmmmmmm onun için herşeyimden vazgeçerim sağlıkla gelsin yeterki :emir_bebek::nazar:

mercimeğiminnnn oyuncağını şimdi koyuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

:1::1::1::9: dogru soze ne hacettt ....

yaaaaaa tuğçeeemm dimi amaaaaaaaa haksız mıyım :9::9:

Back