- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.881
canim gecen haftaydi yumurtlamam.. benim de aklima gelmedi degil haniama korktum yaa.. o yüzden kalkismadim.. tutar mutar sonra icim icimi yer.. gec olsun güc olmasin dedim tam gün doldurmayi bekledim.. 22sinde doluyor ya, o zaman da iste kirmizilar da geliyor ayni zamanda, sonra yumurta kovalayacagim.. ov.testi felan yapcam napiiimmmm yumurtayi bulana kadar test yapcam diyorum kendi kendime yeni tarih aralik 5-10 muhtemelen senin batin ne zaman ki??
ellerine,agzina saglik azracim valla denerim ben bunu eskiden surup mu vardi? sifa olsun insallah deneyenlerede..... ayrica sendede hersey yoluna girecek insallah...Silacim bir kucuk kahve fincani kadar dut pekmezinin icine icebilecegin sertlikte taze cekilmis karabiberi katip bi cezvede isiitiyosun icebilcegin sicaklik olsa yeterli tatlim hepsi bu kadar
azracan detay verir tatlim o dedi iste bana da... ben de kötü üsütmüsüm boynumdan.. öksürük ne illet bir sey yaasabahtan yaparim bogazim yumusamis giderim ise.. tam hamis kalmadan mi dedin??? yoksa yoksaaaa ben de mi??? ne dersin??? benim de mi pasam geliyor??? ben bir sey degil senin ikinciyi bekliyorum?? ikiz oldugumuz icin
Cok haklisin tatlim en iyisini yapmissin sen ben yapi olarak cok aceleci bi insanim bakma sen bana sen dogru olani yapmissinbenim bat 21 aralik tabi yine erken gelme ihtimalide var her ay oldugu gibi
ellerine,agzina saglik azracim valla denerim ben bunu eskiden surup mu vardi? sifa olsun insallah deneyenlerede..... ayrica sendede hersey yoluna girecek insallah...
verdi kuzum sagolsun....
evet tatlimmm annemler bile tahmin etmis cunku ben ilk gebelikten oncede boyle hastaydim...valla oyle cok sevinirimki hamiskalmana... su an azra ve sen varsin..
"Allahim nolur regen ve azra hayirlisiyla onumuzdeki ay hamile kalabilsinler senin izninle"....
nasilbenim ikinciyi bekliyorsun??? cinsiyet olarakmi?cogunlugumuz bende erkek hissediyor...................
Sifaaaaa olsun kuzucum benimmmmm. Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim benim dualarin icn destegin icin nasil mutlu ettin bi bilsen varyaaaatatlimm 21 kasim olmaliii sanirimm.. insallah gelmezler yaaaaaaaaaaaaa.... bakarsin tutmusturr......
Cok haklisin tatlim en iyisini yapmissin sen ben yapi olarak cok aceleci bi insanim bakma sen bana sen dogru olani yapmissinbenim bat 21 aralik tabi yine erken gelme ihtimalide var her ay oldugu gibi
ellerine,agzina saglik azracim valla denerim ben bunu eskiden surup mu vardi? sifa olsun insallah deneyenlerede..... ayrica sendede hersey yoluna girecek insallah...
verdi kuzum sagolsun....
evet tatlimmm annemler bile tahmin etmis cunku ben ilk gebelikten oncede boyle hastaydim...valla oyle cok sevinirimki hamiskalmana... su an azra ve sen varsin..
"Allahim nolur regen ve azra hayirlisiyla onumuzdeki ay hamile kalabilsinler senin izninle"....
nasilbenim ikinciyi bekliyorsun??? cinsiyet olarakmi?cogunlugumuz bende erkek hissediyor...................
tatlimm 21 kasim olmaliii sanirimm.. insallah gelmezler yaaaaaaaaaaaaa.... bakarsin tutmusturr......
aman canim gec gelmesin de bi iki gün erken bir sey etmez.. hatta diyorum benim gecen ay gibi yine 2gün önden gelse.. 31yerine 29gün sürmüstü.. 2gün 2gündür di mi???eee benim de ''normal'' hesaba göre batim 20-21 aralik olcak aaaaaaaaaaaaa birlikte saycaz yani
evet canim cinsiyet olarak... simdi her seyimiz ayni oldugu icin, cocuklsrimizin sicsiyeti de ayni olcak muhtemelen kesinlikle galiba yüzde de yüzbenim ilki erkek onu garantiledik icim rahat ilkini erkek istiyoruz zaten.. simdi ikinciyi merak ediyorum ben... canim güzel duan icin cooook tesekkürler hamislerin duasi kabul et sen böyle bir de menbeta var kuzum, onun da pek ümidi yok ama olsun.. tatlicadi da ara vermsiti o da var.. kuppe bekliyor iste.. kardaiz ve nihanca keza öyle... düsünüyorum da kiiiiz kimseler kalmamis...son dört arkadas hep bekleyenler.. ikisi zaten eslerini bekliyorlar.. ayyy :26::26::26::26::26: yok anam yok.. yataktan kalkmicam ben.. hatta ise de mi gitmesem ne :26::26::26::26:
Evet kuzucum haklisin erken gelmesi daha avantajli aslinda hem bosa umitlenmiyosun hemde onumuzdeki ay icin zaman kaybi olmamasi acindanama pardon ya ben bati yazarken silaminda dedigi gibi bi yanlislik yaptim 21 kasim yazicaktim
Dinlenerek daha kolay atlatirsin ama cok yorma kendini canim isede gitme hastayken izin almiycanda ne zaman krank yapican gulummmm
canim benim krank yaparsam paramdan kesiliyor.. öyle hasta degilim ama öksürüp duruyorum.. simdi ilac icicem iste o ilac bitince gecmezse gitcem dr'a.. gitmek daha iyi olur, öksürük kesilmiyor ki meret... aksam oldu daha cok azdi.. sabaha daha iyi olurum heralde bu ilac biraz hafifletti, yarina azaltir iyice diger güne biter.. insallah
Anladim canim benim oksurukten cok cektim bilirim acisini pofff geceleri azar uyutmaz lanet sey. Allah sifa versin
Iyi akşamlar kızlarr. Dr.dan geliyorum. 10 haftayı tamamladık şükür. Bebeğim çok iyiymiş.
haayy masallaahh... benim yemek yapmaya bile tahammulum yok yaaaaaaaaa... 1 tabakta bana yollasanda oglusu doyursammmm....valla daha 5.haftada haci yatmaz gibiyimmm.. sanki tugcenin falan daha gec baslamisti...
Allah Allah hangi post acaba butun postlarin uzundu hemen hemen bugun?
ask olsun size yaaaa simdiden yeni topik planlari yapiosunuzhani soz vermistik birbirimize hamisliklerimizi ve insallah dogumumuzu bile burda paylasicaktikk ( simdi hemen burayi birakmiycaz ki fln diyceksiniz biliorum amaa yeni topik acilirr yine 1,2 kayibimiz olur.... valla cok alindimm haberiniz olsun... bnde baska topikleri okuyorum tabiki herkez özgür ama sizler bnm dostumm gibi oldunuz artk baska topiklerde paylasim yapmaya ihtiyac bile duymuyorum amaa baskalarinin tecrubelerini okuyorum hihh
pit diye dislanmisimmmmmmmmmmmmmmm ben demekkkk.. 2012 yaz anneleriymissssssss... küstümmmmmmmmmmmmmmmmm size.................
ben oysaki burda sizin heyecaninizi paylasiyordummmm... oyle olsun bakalim.....
Hepinize iyi akşamlar, ben geç kalmısım sanırım bütün gün ne çok konuşup gitmişsiniz
hülyacım demek canın bişeler istemeye başladı ne güzel
breshkacımm bana batımı sormustun bende yazmıstım gördünmü? ekledinmi listeye beni?
regencim evet başbaşa kalmısız dün akşam ama degerlendiremedikkk çıkmısım o an demek ben
buarada alıntı yapamadığımdan böle rengarenk yazdım ama hoş oldunuz sanki böledebu arada bende hemen tripimi atayım ne öle yeni topiklerin adı geçio kızlarrr biz ne olacagız burda peki
zaten hamile kalamıyorum birde sizsiz mi kalayım
hiic bii kuvvet beniburdan bi yere gonderemeeezzz uleeeyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... ne topici,kim topic acmis ,kim nereye gitmis, iftira bee.... yok oyle bisey.... canlarimbenimm gercekten alinmissiniz tugcecim vallahide billahide diyor ayni sekilde bende vallahide billahide cook uzuldum asla yan gozle bile bakmam baska topiclere...... zaten hlyaya da dedimya paylasamiyorum ben oralarda diye...yook anacimm yook
valla afedersiniz yanii kizlar hecanimiz henuz cok yeni haycanimiza verin...... hadi bakim 6 ay buyuk hamis ablasiniz sizzz... opuselim barisalimmm.........
hersey regenin basinin altindan cikti zaten.........................(kizin dunyzzdn hzberi yok!!!!)
kizginliginiz gecti demi bakin zaten cok bulantiliyim guluk cekiyorum aglariimmmmmmmmmmmmm
Iyi akşamlar kızlarr. Dr.dan geliyorum. 10 haftayı tamamladık şükür. Bebeğim çok iyiymiş.
Taze hamisiz gelmissssssss canim hosgeldinnnnnnnn napiosunnn
sagol canim benim,.. iste aynen de öyle dedigin gibi oluyor yaa. geceleri aziyor uyutmuyor.. inanir misin ben ki uykuya zor dalsam da kalkma saatime kadar hayatta uyanmam. geceleri kalkip kalkip oturuyorumbende normal pekmez var canim o olmaz mi yaa??? tane kararbiber var ama onu ezerim kendim, hani dedinya taze cekilmis diye.. ezebildigim kadar ezerim pekmezle yutarim..
valla sılacımm bnde pazara falan markete çıkamadım evde sebze yok et tavuk da yedik yeni o yüzden sadece çorba yaptım2 tabak limonlu içtim ii geldi :)
bnde uyku hali pek yok hatta uykusuzluk hali var uyuyamıorum ya
ayrıca postum okunmamş ve cevap verilmemiş ahanda darıldım işteeeeeeeeeee
kuzucummmmmmmmmmmm aşk olsunnn bakkk bnden bi örnekk ben topik açtığım halde tüple ilgili hiç aksattımmı sizi burayı aşk olsun vallaaaaaaaaaaaaaa her sabahki günaydın lar bnden dialınma tatlım biz sılamla laf olsun diey konuştuk bunu aslında :)
yaa screamaway cımmm bak yukarda tuğçeye dediklerimi tekrarlıyorrr ek olarakk sizi hiç bırakmadım ve bırakmam diyorum canlarımmmmmmmmmmmmmm
kız meriiiiiiiiiii ben seni çok sevdim bilio musun ? gözümde seni aynı ben olarak canlandırıyorumm sevgi pıtırcığım benimmm
aynen sılacımmmmmmmmmm hep regentoşun yüzündennnnnnnnnnnnn
ohhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh deryacımm snden iyi haber alınca o kadar seviniyorumki anlatamam yemin ederimmmmmmmmm
ay b u ben oluyorum herhalde galiba sanırsam
Efetttt ta kendissssssiii hemde cok sevindim seni gorunce tamda aklimdan geciyordun kuzucum. Bakim bir daha benim gozden kacti galiba o postunn
z hahahha sevgi pıtırgın demek çok sevdim
bende seni çook sevdim kocacıgm bile tanıyo artık seni,hep anlatıyorum hatta oda kocaelidemi dedi bende yok istanbul sanırım dedm.Galiba banaarkadaş yapmak istedi çok yalnızım diye kafasını şişiriyorumda bazen:18::18:
aaabugün bende trekking yaptım kocacığımla orda diyorum hülya da trekking yapmış hamileyken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?