2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy canım beğenmemezlik değil korktum sadece.. yoksa teşekkür ederim uyardığın içöin peki senin geçtimi tedaviyle... bi arkadaştan duydum geçmemiş onun.

ayyy canım beğenmemezlik değil korktum sadece.. yoksa teşekkür ederim uyardığın içöin peki senin geçtimi tedaviyle... bi arkadaştan duydum geçmemiş onun.

canım malesef benimde geçmedi.. 1-2 güne adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam... ben yaklaşık 2 senedir deniyorum olmadı... yani hemen bunları düşünme sen.. ilk önce bi doktora git sonuçlara göre yardımcı olurum canım ok

doktor bana çatlamamış yumurtan var dedi ultrasondan baktıda ve her ay çatlıycak die bişey yok dedi.doktora gittiğimde adetime 3 vardı.inş olur ya istediğin gibi allah sana versin

hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

amin inşaal hepimizin gönlüne göre olsun. Bak bu arada böğürtlen köküne bugün başlıycam.yumurta çatlaması ve rahim e ii geliyormuş.sende araştır istersen bende bu siteden okudum faydasını gören çokmuş ben bu ay deniycem inş olur

canım sen inşallah şifanı bulursun ama ben bitkisel kür kullanamam artık tüpe başlıcam ters tepki yapabilir yumurtalarım

ay aman aman aman babası dovdu ferihamıııı.... anaaaammm nirelere gidem ben....

ay aman aman aman babası dovdu ferihamıııı.... anaaaammm nirelere gidem ben....

amannn geçen gün izleyim dedim çok klasik geldi bana bee konu belli sonu da belli sankim :26: ben dizi izleyemiyorum pek ya bi ara osmana fena sarmıştım şimdi onu bile izleyemiyorum

Son düzenleme:
amannn geçen gün izleyim dedim çok klasik geldi bana bee konu belli sonu da belli sankim :26: ben dizi izleyemiyorum pek ya bi ara osmana fena sarmıştım şimdi onu bile izleyemiyorum

kız aslında bende sınır oluyorum ızlerken.. ama napimmm sevooooom canım yaaa... kocamda bana ayak uyduruyor.. kumanda kapmaca oynamıyoruz..

kız aslında bende sınır oluyorum ızlerken.. ama napimmm sevooooom canım yaaa... kocamda bana ayak uyduruyor.. kumanda kapmaca oynamıyoruz..
bende c.tesi günleri denk geliyo hep lale devri diye bi dizi izliyorum bu ara kocacığım sinir oluyo ama c.tesi günleri temizlik günüm benim akşama kadar temizlik yaparım (bir haftanın kiri pası anca temizleniyo ) eşimde yazık normalde 3 te çıkar işten c.tesi günleri de 6 da akşam eve geliyo yemek yiyoruz bakıyorumki benim işim bitmemiş hemen o diziyi açıyorum evden yollamak için

Allah iyliğini versin..adamı yollamak için napıyor bak sen... ama ama ama Yesim nasıl delirdi.. bende toprak ile cınarın barısmasına cok sevındım.. ozellikle toprak tam arkasını dondugu sırada cınar onu tutup kendine cevirdiya ayy ıcım bı hos oldu.. ins bozulmazlar bır sure evliliklerinin tadını cıkarırlar dimi canım...

benımde butun dızılerden haberım var

way way way..... bende topicte yalnızım kac saattir.... breshkamız ve hlymız baska topice takılıyor.. bak bak bak.. bende gelen giden olur diye gariban gariban beklıyorumm...

Valla bilmediğin dizi yok şekerim napıyım gitmiyor evde açıyor pcyi ben temizlik yapıyorum sinir olurum ben evde iş yaparken biri ayağımın altında dolaşırsa
way way way..... bende topicte yalnızım kac saattir.... breshkamız ve hlymız baska topice takılıyor.. bak bak bak.. bende gelen giden olur diye gariban gariban beklıyorumm...

bize diyene bak ayol sen ne arıyosun diyet sayfalarında

evet canım ben ev karısı oldugum ıcın bırcok dızıde bılgım var ama tam anlamıyla seyretııgım bırkactanee... napim canım ben yazddım yazdım kımseler yok.. forum takıpten bakıyom hangı konu cazip gelırse ona dalıyomm.. kılo vermısler tebrık almıslar. bı bakım dedım kac kılo vermısler. hıh falan fılan yani...

ay bnde burda gözüküorum ama yokum 1 saattir iş falan yapıodum yatağım gelcek birazdan yatak odasını derledim bilmem ne ay çok sıkkın içim bişi yapmak istemiorum adet de olmadım zatiiiiiiiiiiiiiii :26:

ay bnde burda gözüküorum ama yokum 1 saattir iş falan yapıodum yatağım gelcek birazdan yatak odasını derledim bilmem ne ay çok sıkkın içim bişi yapmak istemiorum adet de olmadım zatiiiiiiiiiiiiiii :26:

hımmm oyle miydi??????? ay gec kalmıslar kuzum daha erken getırselerdıya... canın nıye sıkkın... hayırdır?? bende olamadım zaten.. ay olmasak keskemm...

cnmm göğüslerindeki çatlaklarda hamilelik çatlağı oluyo :) göğüs ucu kremi genelde emzirme döneminde yara olmasın dıye kullanılıyo dıye bılıyorumm ama çatlamalara karşıda faydası vardır tabikiii ınsallahh bı daha olmaz tatlımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…