2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kesinlikle katılıyorum sana.. yani ceket mont trenchcoat felan bunlar onemli bana gore ayakkabı canta da.. mesela bunlar ıcın fıyat o kadar onemli değil.. güzel ve kaliteli olsun yeter.. yeter dediysemde ucuk fıyatlara hıcccccc tahammulum yok. virmem anacım.. ama kot bluz triko esofman vs bunlarda ucuk fıyatlara gıtmem yanı.. hem guzel hem uygun olsun benım olsun dımı.. bende cesitlilikten yanayım.. son zamanlarda mesela netten getirttim.. hem uygun hemde cok hoslar...

merhaba fistik

aslında doru soluyorsun canımda işte sabırsızlanıyorum.yok bu ayda değilim adetim oldu.yumurtladığım günü falan bilmiom netten takip ediyorum ama tam benim 28 günde bir olmuoki.ya çok deneyimsizim bu hamilelik konusunda.herkezlede konuşamıom.hemen başka yorumlanıo.adetimin bitmesine 4 gün var neler yapmalıyım

allah ım gülmemek mümkün değil.. ne sakacısın yaaaaaa

bu arada bendede tık yok.. ama gelir benimki sagolsun cooook beklettiği zamanlar olmamıstır.. gecen ay haric

şekerim o zaman ovulasyon testi al derim ben.. böylece ne zaman yumurtladığını öğrenmiş olursun akıntını da takip et.. böyle uzayan akıntın geldiğinde yumurtan çatlamış oluyor.. o zaman ilişkide bulunun.. beline de yastık koyarsın bi denersin.. ne kadarlık evlisin bu arada ona göre bişi dicem ..

valla sonuna kadar katiliyorum aynisindannnnnn sekerim :13: aynen hele esofman felan.. bak gecenler de esofmanlarin tarzlari ayni, düz kesim tam spor esofmani, biri adidas, digeri isimsiz.. adidas 149,90 euro kisadan ohaaaaa digeriyse 10 euro,canim canim ne kadar güzeldi hele o yan dikisleri, önden egri bir sekilde yanlara acilarak asagi enen cizgileri nasil da güzeldi.. ihtiyacim olsa 10eurlugu alirim ne ayni sonucta, hem kalitesi de iyiydi yani, bana ömürlük degil ya sanki.. net benim de hosuma gidiyor, gittigidiyor varya burda ebay onun adi.. güvenilir de hem.. esim kendine kapsonlu bir sey aldi gayet güzel bence.. ben indirimciyim kardesim hangi magazanin indirim standi nerde sor hemen söylerim sansim varsa bedenimi bulurum, yoksa baska zamana baska magazaya kismet derim..

allah ım gülmemek mümkün değil.. ne sakacısın yaaaaaa

bu arada bendede tık yok.. ama gelir benimki sagolsun cooook beklettiği zamanlar olmamıstır.. gecen ay haric

gülmek güzeldir şekerim ama güldüren güzelseeeeeeee puahhahahhahha

sampatiğim adasına cvp ver bakım...

verddim anacım verdimm ... inşallah bu sefer beğenir

ewet canımmm cok güzelmiş.... Allah iyiliğini versin bu nasıl anlatıstır...

al bendende o kadar.. bayılırım bende indirime.. helede annemin yanına gidince owwwwww eve gelmeyı bılmeyız walla.... o magaza senın bu magaza benım.. en guzel sey alısverıs yapmak.. bıde tabı bakarım bakarım almam.. tezgahtarıları sınır ederımm.. yasasın kotuluk.. buyrun efendım ne bakmıstınız efendım yardımcı olalım efendımler yuzunden kuccccuk magazaları terk ettım.. sanane dımı ama gozume hos gelen bısı olursa ben senı cagırırım ne yapısıyon dımı ama .. bak sinirlendim gene...

o yuzden netın ve avm lerın gozunu seveyımmmmmmmmmmmmmmm...

dediğin gibi akıntım oluodu 4 veya 5 ay önce ama bu sıra hiç olmadı.oyüzden korktum zaten. normal akıntımda hiç geçmio zaten. 1 buçuk yıl oldu canım

ayyy bugun topice doyum olmuyorrr... hly nasılda bellı burda oldugun...

ayy çok mersii şekerimmm e hly farkı işte

dediğin gibi akıntım oluodu 4 veya 5 ay önce ama bu sıra hiç olmadı.oyüzden korktum zaten. normal akıntımda hiç geçmio zaten. 1 buçuk yıl oldu canım

hımmmm.. şimdi canım seni telaşlandırmak istemem ama bulgular şunu göteriyor... snde pko olabilir.. polikistik over yani.. çünkü yumurtam çatlamıyor diosun yani doktor demiş ve akıntında yok.. bu genelde pkolarda oluyor.. bence hemen iyi bi doktora git.. 1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadım de olmadı de sana hormon tahlili yumurta takibi vs. yapsın..olmadı hsg çektirsin ama o sonraki aşama.. klomen diye bi ilaç var onu verir hemencecik hallolur.. peki adet düzensizliği ve tüylenmede artış var mı ?

tüylenmede artış yok adetime gelincede öyle çok fazla düzensizlik değil 3-4 gün önce yada sonra biz 2 aydır korunmuyoruz.. korkuttun beni

scream canım yağlı kremler kullan derim hem göbek hem kalça hemde göğüslerin için, ben kullandım hiç çatlağım yok.

screamaway canım bebe yagını tavsıye ederım kesınlıkle.. bende hamıs kalırsa onu kullanıcam.. cok ıyı gelıyormus..

ayyy kizlar herkes yanlis anlamisss galibaaa.... ben hamilelik catlaklarindan bahsetmiyordummm... gogus ucum catladi, kanar gibi bisi oldu... cok aci verdi.. zaten cildim de cokk kurudur benim... onu sormustum... gogus ucu kremi aldim, kremledim filan... bakalim ondan sonra gecti gibi... bu kremi kullanmaya devam etsem iyi olcak sanirim... onun disinda gobegime filan catlak engelliyici kremler kullaniyorum zatennn...

sempatiğim bende didim bunları ama hulyamaden benım cevabımı begenmedı :26::26: en onemlisi doktor yane...

ayyy bende hamıleleık catlagı zannettım.. neden boyle bısey olduki.. hadi emzırsen catladı derım ama emzırmıyon.. kremin faydasını gorursun ıns...

tüylenmede artış yok adetime gelincede öyle çok fazla düzensizlik değil 3-4 gün önce yada sonra biz 2 aydır korunmuyoruz.. korkuttun beni

canım baştan uyardım ama telaşlanma diye bak pko varsa snde ki inşallah olmaz yani erken tedavi önemli bunda.. korkulacak bişi yok hemen strese girme.. ama tedbirli ol.. varsa da boşa zaman harcamamış olursun işte ... bnde pkoluyum ama tüylenme bnde de yok adet düzensizliği bi oluyordu ilaçla hallettik bu ara olmuyor.. ama hemen stres sıkıntı üzüntü yapma cicim ben sadece olabilir önlemini al doktora git diorum sana ok

ayyy bende hamıleleık catlagı zannettım.. neden boyle bısey olduki.. hadi emzırsen catladı derım ama emzırmıyon.. kremin faydasını gorursun ıns...

evet menbetacimmmm, bir de emzirsem nolcak...

kizlar benimki cagiriyorrrr, birseyi tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsna yardim etcekmisimmmm... gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…