2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen regencımm herseyde bı hayır vardırr... Allahın ıznıylee yaza kadar bırıktırırsın tatil paranı şimdilik evinin tadını cıkar :)

tugcecım
kızının odası gelmiş. amanda aman... güle güle yatsın minikkk...
saol teyzesııı amın ınsallah :)

inşallah cnmm hamıle magazalarına fırsat bulup bakamadım halaa bı ara gıdıp bakıcam ınsallah sagol tatlım :) Odamızında gardolap kapagında 1 damlacık boya birikmesi gibi bişey oldu babamız tabıkı hemen aradı magazayı bgn bütün kapakları aldı adamlar :) Kapakları fln gelsin yerleştiriyimm hemen sıze yollıycamm inşallahhh hülya teyzesi :)

ay teyzesinin miniği gelse de sevsek yahuuuuu tuğçecim sen hangi hastaneye gidiosun ?

yok kuzu yok ayyyyyyyyyyy Allahim cok büyük ya rabbime sükürler olsun.. geri aldim saatlerimi

heheheheee napiim kuzu ucuz sirke baldan tatlidir ama gercek öyleydi ben napiimm.. adamin biri ismini duyurmus diye benim cebimden neden para ciksin.. kalite cok ayri bi konu.. markalarin hepsi ayrica da kaliteli degil o yanina gelip yapisanlardan burda yok cok sükür en pahali magazaya da girsen sorarsan gelip ilgileniyorlar.. ama dedigini biliyorum.. adami deli edene kadar ugrasiyorlar, ben bi keresinde bi magazaya girdim, kiz bana resmen zorla satti ha giyemedim dee heeeeee dedim sen görürsün.. bi arkadasim vardi fenaydi biraz, bigün onu aldim gittik, dedim ben gecen bu bayandan bi kazak aldim aaaaa ne kadar güzeldi cok güzel oldu coook memnunum dedim, tabi tezgahtar kabardi, arkadas basladi sunu istiyorum ay yok bu olmadi sunu da görmek istiyorum, onu degil yukardakini, yok bi assagidakini, suydu buydu felandi fismandi, her tarafi dagittik kariyi deli ettik, hic de bir sey almadan ciktik ooohhhh canima degsin :13::13::13:

evettttt ben bu arada is saatalerimi geri aldim yuppiiiiiiiiiiiii
anneler gittiler sefle konusmaya, adam da dedi yarin yine eski sisteme dönün napiiim olcak gibi degildi zaten.. oh oh.. sükürler olsun Allahima... ayyyy tek bi dilegim kaldi.. bir de prensim gelseydi Allahim, Hacibektasa kurban kescem hayirlisiyla... Allahim nolur nolur sana yalvariyorum noluuuuuuuuuuuurrrrr........ :97::97::97::97::97::97:

Son düzenleme:

ayy ne fenasınız yaaa....

saatlerini geri almana ve işlerinin yoluna girmesine sevındım.. hayırlısı canım benım

ayyyy inşallahh :) O geldiğindeee bende senin göbüşünü sevicemm inşallah :)ist. hizmet hastanesine gidiorum cnm, incirli zeytinburnu arası e5 kenarında
bende istanbuldayım o hastaneyi biliyorum.bu arada muayene fiyatı nedir kadın doğumda? sgk yok bu arada.

kıızzzz bak sen şu cadıya helee bende bi ara tezgahtarlık yaptım istemedende olsa
çok yorucuuu berbaattt bir iş bide pirim usulü çalışıyorduk müşterinin yakasına yapışmak zorla bileyler satmak hiç bana göre değildi dayanamadım sonunda çıktım bende
ama orda çalışan insanlar çok cadı olmaları lazım yoksa işi yürütemezler bende olmadım yani
geride kalanlara allah sabır versin

Kizlar esimin degerleri super cikti benim hormonlarda iyi ama tiroid gebelige engel ve ilac tedavisi gorcem sizde baktirin muhakkak belirti olmayabilir benartik iglesene kadar gelmeyecegim hakkinizi helal edin lutfen kan aldirip gebeligi engelleyecek her turlu degerlere siz ozellikle isteyip baktirin byyee

Merhaba kızlar,beni hatırladınız mı )
Son zamanlarda internete giremiyordum kızlar,aslında canım sıkılıyor ama bel ve sırt ağrım çok fazla bu günler,birde sürekli üşütüyorum anlamadım gitti,bi grip oldum,bu günler boğazım yanıyo falan,bir de mutsuzum içim sıkılıyo,kendimi yalnız hissediyorum :-((

bende istanbuldayım o hastaneyi biliyorum.bu arada muayene fiyatı nedir kadın doğumda? sgk yok bu arada.

cnmm hastanenın muayene ucretı normalınden cok cok yüksek sgk lıya 84 tl , özel muayene ye 105 tl (

al bnden de o kdrr nerde bu mıllettt ,nerde bu devlettt :)

cnmm herseyde bı hayır vardır , üzme kendını Allahım dermansız dert vermezınnn , tiroid tedavısı cok kolay bı seyyy ınsallah tez zmnda atlatıcaksın ılaclarla... Bizi habersız bırakmaaaa yınede arada ugra

cnmm geçmiş olsun havalardan dolayı bende soguk aldım atlattım fln dıkkat etmek lazım... sanırım içinde bulundugun ruh halıde hamılelık sendromundan :) Cunku bndede bazen aynı problem oluyoo ve cevremdekı tum hamısler aynı dertten yakınıyoo hadı hayırlısı :)

Tugcecimmm, kizinin odasi gelmis hayirli olsun canim... Resimlerini en kisa zamanda bekliyoruz...

Kizlar bizde anca eski duvar kagitlarini soktuk bebegin odasindan... Daha boya olcak ve besik hiccc bakmadik daha... Dolap filan bakip ismarlamamiz gerekiyor.... Sanirim baya gec kaldik... :26:

Tugcecim, ve neselikiz bende ayni seyden sikayetciyim bu arada... Ara ara kendimi cokkk yalniz hissediyorum... Bir de uzerine annemlerden uzakta, daha fazla hissediliyor... Herhalde dediginiz gibi hamilelikle alakali durumlar bunlar... :26:

selam kızlar.
nasılsınız bakimmm..
sizleri çok özledim doğrusu.
şuan kimsecikler yok ama gelince görürsünüz zaten

kimler hamile diye şöyle bir baktım ama bir değişiklik göremedim.
hamişlerin bebişleri büyümüş,maşallah diyorum sizlere.
eklentilerden tuğçenin bebişinin resmini gördüm acayip duygulandım.

hepicinizi çok çok öpüyorum kızlar

hepinize iyi aksamlar diliyorum:))

Bi kaç gündür bakıyorum günaydın açılışını hep hülya yapıyor,ben gec kalktıgımdan yetişemiyorum:)) dedim bari iyi aksamları da ben yapayım. hepinizi öpüyorum

çok geçmiş olsun canım,gebeliğe engel derken geçici bir süre inş.. acil şifalar diliyorum..

ayy canım neden gidiyorsun ki.. burda dertlesebiliyoruz. sıkıntılarımızı paylasabılıyoruz.. illaki gebelik sart değil birseyler için.. tedavinin tugcenın dediği gibi basit birsey oldugunu dusunuyorum ve senin acilen iyilesmeni diliyorum...

neselikız ve tatlıcadı gelmiş... sasırdımmm. nirelerdesiniz bakim???

sevgili battasım nartanesi veda etti kısa süreliğine.. tedavıye baslayacagına gore gebelık yok.. peki sempatiğim sen ne durumdasın regl oldun mu???? ben daha olmadım ama belim agrıyor.. sanki gelecek... hayırlısı ne dıyelım... bari bayram tatılınden sonraya denk gelse...

Son düzenleme:
Tuğçecim,evet hamilelikten galiba ya,sıkılıyorum evde birde ondan :-((
Tuğçe kız senin bebek erkek değil miydi kız mı şimdi?Oda almışsın canım en kısa zamanda bekliyorum odanın resmini,bende napsam diye düşünüyorum beşik+dolap alayım diyorum beyaz renk.Hala bakmadım geç kaldım galiba bende...
Screamaway canım senin nasıl gidiyor hamilelik?Sen birde gurbettesin canım ama çalışıyosun iykide,evde olsan benim gibi patlardınn akşama kadar ))
Bu arada bu topic baya sessizleşmiş artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…