2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım merhaba nasılsın?Ben bayadır internete giremedim ama şimdilerde de bilgisayara oturunca belim ve sırtım hemen ağrımaya başlıyor.Benim kız iyi arada tekmeler atıyo bana işte,bakalım şubatta görücez artık kendilerini )

ayy ne fenasınız yaaa....

saatlerini geri almana ve işlerinin yoluna girmesine sevındım.. hayırlısı canım benım

biz onu fenalik ya da cadilik olarak degerlendirmeyelim de intikam diyelim zaten ögrenciyiz parayi kim kaybetmisiz ki biz bulalim, annem verirse vardi param, iyi kötü bir sey almak istiyoruz onda da tezgahtarin gazabina ugrayinca cok zoruma gitti anlatamam.. hiiiic giyemedim ama insanin yüzü yumusak olmamali yaaa hayir dedi mi karsidaki de kim olursa olsun, orda durmali

günaydınnnnnnnnnnn canikolarrrrrrrrrrr

regentoş gözünaydın bak ne güzel muradına ermişsin

heheheee valla öyle oldu.. ortaligi ben karistiyor oldum, ki nitekim öyle de oldu ama anneler kendileri sikayet ettiler ben bir sey yapmadim ben sadece citlattim

ben iyim canım tesekkür ederim.. evet uzun zamandır yoktun sen.. masallah masallah kızın ıyı ki tekmelerıyle hıssettırıyor sana kendını.. masallah... Allah saglıkla kucagın almayıda nasip etsın.. cok iyi bakın kendınıze...

evet yaa birde sezonda ne kazıklıyoduk milleti
ama parası olanın gözüne gelmiyodu tabii
evet öyle olmalı ama insandan insana değişiyor ne yazıkki.

evet yaa birde sezonda ne kazıklıyoduk milleti
ama parası olanın gözüne gelmiyodu tabii
evet öyle olmalı ama insandan insana değişiyor ne yazıkki.

ooo sezonda zaten alisveris yapilmaz.. bazen sezon icinde de indirimler oluyor.. ben mesela yine bugün yine bi katak aldim rengi coook tatli, sütlü kahve uzun böyle elbise tarzinda da giyilebilir, ki ben öyle giycem taytla ya da kalin corapla felan.. normalde 20 euro.. ama bazi ürünlerde %50 indirim vardi, bu kazakta da aldim yari fiyatina hele bi sezon sonu gelsin sabirsizlikla bekliyorum.. belki ozamana da hamis olurum belki....

filmler basladi tabi.. izleyin izleyin.. benim türk kanalim yok diye yapiyorsunuz

Kızlarrr çok şükür pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını duyduk Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinize tek tek dua ettim :)))
Bn gidip geçmişi okuyayım

oy oy aman nazarlar degmesin.. fotolarini da görürüz insallah...

Fotosu varda yükleyemiyorum canım telden giriyorum tşk ederim bu arada :))
Biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun canım :)))

deryacım tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
breshkacımcanım benim inşallah tez zamanda güzel haberlerinle burda olursun :)))
tuğçecim odanız hayırlı olsun inşallah bende o günleri görürüm :)))
screamaway,hülya,menbeta,sıla,azra,kardaiz,mpb,renewal canlarım sizler nasılsınız

ohhh masallah kuzucugumun bebişine... Allah tamamına erdırsın canım.... bizler iyiz.. yani ben iyim.. kızlarda iyidr herhalde... iyiler yani

regen hayırlı olsun kazagın sımck sen kazagı 10euro aldın??? %50 indirimden.. inanmam

Canım benim Allah razı olsun darısı tez zamanda başına inşallah bitanem

Canimmm, evet calisiyorum ve ama cok stresli is, uzerine bir de hamilelikle cekilmiyor... Biran once izne ayrilmaya calisiyorum..
Topigi nerdeyse toptan hamile cikardik, cok az kaldi... Ondan sakinlesti topik aslinda... Kalanlar da hamile olsa, iyice yazan kalmaz herhalde..

Kızlarrr çok şükür pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını duyduk Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinize tek tek dua ettim :)))

Canim, Allah nazardan saklasin...

canım bnde de var tsh yüksekliği.. bi ilaç aldım kullandım 1 ay düştü hemen.. yani çok dert etme onu.. bnde ilk öğrendiğimde üzülmüştüm ama boşaymış.. arayı uzatma hemen gel taamma mı :)

hatırlamaz mıyız canım..hoşgeldin.. maşallah kızın büyümüş.. al snde yünü ipi kızına bişiler ör sıkılmazsın geçmiş olsun.. dikkat edin kendinize

canımmm bizde seni özledikkk .. yeter artık bu kadar hasret dön gel artıkkkkkkkkk

topiğin en vefalısı ben olduğumdann her sabahki günaydınlar benden canımmm

olmadım sempatiğim yaa. ve canım sıkkın bu yüzden.. yumurtaıklarımda batmalar sancılar var. doktorumu arıcam bakalım ne dicek :18:

ekmeğini taştan çıkartmak bu olsa gerek... baksana resmen kadınları fişeklemişsin ayol iyi yapmışsın cnm boşver ekmek kazanma yolunda herşey mubah

gözünaydın canım tekrar

iyi diyelim ii olsun cnm ... kimsecikler gelmyo.. artık iice boşlandı topik

ben hamile olsam bile bırakmıcam topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... siz benim canlarımsınız.. ilk göz ağrımsınız..ana topiğimsinizzzzzzzzzz nokta.

ay hadi ins kız... benımkide leke geldi o kadar.. daha bisey yok.. ama belim agrıyor.. gelecek sankimm....

sırf senı merak ettıgım ıcın gırdım canım... yıgınla işim var.. hangisinden baslayacagımı sasırdım...

bu arada günaydınn.. optum hepinizi.. bana güle güle...

yok kuzum yaa hamişlik falan zerre aklıma gelmio umudum da yok zati.. kist büyük ihtimalle canım acıyo çünkü.. doktoru arıcam gel derse gidecem bakalım nolcak...sen yine hsg çektiremicen herhalde..

yok kuzum yaa hamişlik falan zerre aklıma gelmio umudum da yok zati.. kist büyük ihtimalle canım acıyo çünkü.. doktoru arıcam gel derse gidecem bakalım nolcak...sen yine hsg çektiremicen herhalde..

ins senin dusundugun gıbı deıldır canım... ne bıleyım canım hıccc anlamadım.. 25 gun dongum surerdı son zamanlarda 28 gun suruyor. bugun 29 olmus.tam gelirse doktoru arıcam.bayram tatili boyuncada yokum dedim.. umudum ayın 14 unun adetimin bitişine denk gelmesi...

hayırlısı sempatiğim napalımmm .. inşallah snde hsg yi çektirirsin de hiç değilse kafan rahatlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…