- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.241
ayy canım neden gidiyorsun ki.. burda dertlesebiliyoruz. sıkıntılarımızı paylasabılıyoruz.. illaki gebelik sart değil birseyler için.. tedavinin tugcenın dediği gibi basit birsey oldugunu dusunuyorum ve senin acilen iyilesmeni diliyorum...
neselikız ve tatlıcadı gelmiş... sasırdımmm. nirelerdesiniz bakim???
sevgili battasım nartanesi veda etti kısa süreliğine.. tedavıye baslayacagına gore gebelık yok.. peki sempatiğim sen ne durumdasın regl oldun mu???? ben daha olmadım ama belim agrıyor.. sanki gelecek... hayırlısı ne dıyelım... bari bayram tatılınden sonraya denk gelse...
bende istanbuldayım o hastaneyi biliyorum.bu arada muayene fiyatı nedir kadın doğumda? sgk yok bu arada.
kıızzzz bak sen şu cadıya helee bende bi ara tezgahtarlık yaptım istemedende olsa
çok yorucuuu berbaattt bir işbide pirim usulü çalışıyorduk müşterinin yakasına yapışmak zorla bileyler satmak hiç bana göre değildi dayanamadım sonunda çıktım bende
ama orda çalışan insanlar çok cadı olmaları lazım yoksa işi yürütemezler bende olmadım yani
geride kalanlara allah sabır versin
ayy ne fenasınız yaaa....
saatlerini geri almana ve işlerinin yoluna girmesine sevındım.. hayırlısı canım benım
günaydınnnnnnnnnnn canikolarrrrrrrrrrr
regentoş gözünaydın bak ne güzel muradına ermişsin
Canım merhaba nasılsın?Ben bayadır internete giremedim ama şimdilerde de bilgisayara oturunca belim ve sırtım hemen ağrımaya başlıyor.Benim kız iyi arada tekmeler atıyo bana işte,bakalım şubatta görücez artık kendilerini)
biz onu fenalik ya da cadilik olarak degerlendirmeyelim de intikam diyelimzaten ögrenciyiz parayi kim kaybetmisiz ki biz bulalim, annem verirse vardi param, iyi kötü bir sey almak istiyoruz onda da tezgahtarin gazabina ugrayinca cok zoruma gitti anlatamam.. hiiiic giyemedim ama insanin yüzü yumusak olmamali yaaa hayir dedi mi karsidaki de kim olursa olsun, orda durmali
heheheeevalla öyle oldu.. ortaligi ben karistiyor oldum, ki nitekim öyle de oldu ama anneler kendileri sikayet ettiler ben bir sey yapmadim ben sadece citlattim
evet yaa birde sezonda ne kazıklıyoduk milleti
ama parası olanın gözüne gelmiyodu tabii
evet öyle olmalı ama insandan insana değişiyor ne yazıkki.
Kızlarrr çok şükür pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını duyduk Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinize tek tek dua ettim :)))
Bn gidip geçmişi okuyayım
oy oy aman nazarlar degmesin..fotolarini da görürüz insallah...
Fotosu varda yükleyemiyorum canım telden giriyorum tşk ederim bu arada :))
Biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun canım :)))
deryacım tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
breshkacımcanım benim inşallah tez zamanda güzel haberlerinle burda olursun :)))
tuğçecim odanız hayırlı olsun inşallah bende o günleri görürüm :)))
screamaway,hülya,menbeta,sıla,azra,kardaiz,mpb,renewal canlarım sizler nasılsınız
ohhh masallah kuzucugumun bebişine... Allah tamamına erdırsın canım.... bizler iyiz.. yani ben iyim.. kızlarda iyidr herhalde...iyiler yani
regen hayırlı olsun kazagın sımck sen kazagı 10euro aldın??? %50 indirimden.. inanmam
Tuğçecim,evet hamilelikten galiba ya,sıkılıyorum evde birde ondan :-((
Tuğçe kız senin bebek erkek değil miydi kız mı şimdi?Oda almışsın canım en kısa zamanda bekliyorum odanın resmini,bende napsam diye düşünüyorum beşik+dolap alayım diyorum beyaz renk.Hala bakmadım geç kaldım galiba bende...
Screamaway canım senin nasıl gidiyor hamilelik?Sen birde gurbettesin canım ama çalışıyosun iykide,evde olsan benim gibi patlardınn akşama kadar))
Bu arada bu topic baya sessizleşmiş artık...
Kızlarrr çok şükür pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını duyduk Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinize tek tek dua ettim :)))
Kizlar esimin degerleri super cikti benim hormonlarda iyi ama tiroid gebelige engel ve ilac tedavisi gorcem sizde baktirin muhakkak belirti olmayabilir benartik iglesene kadar gelmeyecegim hakkinizi helal edin lutfen kan aldirip gebeligi engelleyecek her turlu degerlere siz ozellikle isteyip baktirin byyee
Merhaba kızlar,beni hatırladınız mı)
Son zamanlarda internete giremiyordum kızlar,aslında canım sıkılıyor ama bel ve sırt ağrım çok fazla bu günler,birde sürekli üşütüyorum anlamadım gitti,bi grip oldum,bu günler boğazım yanıyo falan,bir de mutsuzum içim sıkılıyo,kendimi yalnız hissediyorum :-((
selam kızlar.
nasılsınız bakimmm..
sizleri çok özledim doğrusu.
şuan kimsecikler yok ama gelince görürsünüz zaten
kimler hamile diye şöyle bir baktım ama bir değişiklik göremedim.
hamişlerin bebişleri büyümüş,maşallah diyorum sizlere.
eklentilerden tuğçenin bebişinin resmini gördüm acayip duygulandım.
hepicinizi çok çok öpüyorum kızlar
hepinize iyi aksamlar diliyorum:))
Bi kaç gündür bakıyorum günaydın açılışını hep hülya yapıyor,ben gec kalktıgımdan yetişemiyorum:)) dedim bari iyi aksamları da ben yapayım. hepinizi öpüyorum
ayy canım neden gidiyorsun ki.. burda dertlesebiliyoruz. sıkıntılarımızı paylasabılıyoruz.. illaki gebelik sart değil birseyler için.. tedavinin tugcenın dediği gibi basit birsey oldugunu dusunuyorum ve senin acilen iyilesmeni diliyorum...
neselikız ve tatlıcadı gelmiş... sasırdımmm. nirelerdesiniz bakim???
sevgili battasım nartanesi veda etti kısa süreliğine.. tedavıye baslayacagına gore gebelık yok.. peki sempatiğim sen ne durumdasın regl oldun mu???? ben daha olmadım ama belim agrıyor.. sanki gelecek... hayırlısı ne dıyelım... bari bayram tatılınden sonraya denk gelse...
biz onu fenalik ya da cadilik olarak degerlendirmeyelim de intikam diyelimzaten ögrenciyiz parayi kim kaybetmisiz ki biz bulalim, annem verirse vardi param, iyi kötü bir sey almak istiyoruz onda da tezgahtarin gazabina ugrayinca cok zoruma gitti anlatamam.. hiiiic giyemedim ama insanin yüzü yumusak olmamali yaaa hayir dedi mi karsidaki de kim olursa olsun, orda durmali
heheheeevalla öyle oldu.. ortaligi ben karistiyor oldum, ki nitekim öyle de oldu ama anneler kendileri sikayet ettiler ben bir sey yapmadim ben sadece citlattim
Fotosu varda yükleyemiyorum canım telden giriyorum tşk ederim bu arada :))
Biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun canım :)))
deryacım tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
breshkacımcanım benim inşallah tez zamanda güzel haberlerinle burda olursun :)))
tuğçecim odanız hayırlı olsun inşallah bende o günleri görürüm :)))
screamaway,hülya,menbeta,sıla,azra,kardaiz,mpb,renewal canlarım sizler nasılsınız
Canimmm, evet calisiyorum ve ama cok stresli is, uzerine bir de hamilelikle cekilmiyor... Biran once izne ayrilmaya calisiyorum..
Topigi nerdeyse toptan hamile cikardik, cok az kaldi... Ondan sakinlesti topik aslinda... Kalanlar da hamile olsa, iyice yazan kalmaz herhalde..
Canim, Allah nazardan saklasin...
ay hadi ins kız... benımkide leke geldi o kadar.. daha bisey yok.. ama belim agrıyor.. gelecek sankimm....
sırf senı merak ettıgım ıcın gırdım canım... yıgınla işim var.. hangisinden baslayacagımı sasırdım...
bu arada günaydınn.. optum hepinizi.. bana güle güle...
yok kuzum yaa hamişlik falan zerre aklıma gelmio umudum da yok zati.. kist büyük ihtimalle canım acıyo çünkü.. doktoru arıcam gel derse gidecem bakalım nolcak...sen yine hsg çektiremicen herhalde..
ins senin dusundugun gıbı deıldır canım... ne bıleyım canım hıccc anlamadım.. 25 gun dongum surerdı son zamanlarda 28 gun suruyor. bugun 29 olmus.tam gelirse doktoru arıcam.bayram tatili boyuncada yokum dedim.. umudum ayın 14 unun adetimin bitişine denk gelmesi...
hayırlısı sempatiğim napalımmm .. inşallah snde hsg yi çektirirsin de hiç değilse kafan rahatlar canım
ins canımmm yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?