- Konu Sahibi screamaway
- #29.221
haklisin valla canim yaa.. olsun bi kapiyi kapayan Allah, digerini acar.. bekliyorum bakalim bi yerden daha.. perdeleri daha elime almadim, ona baslarim ohhh mis gibi ugrasirim.. evimi de özlemiyor degildim hani, o acidan iyi oldu.. benim üzüldügüm tatil parasi biriktiriyordum kendi paramla o oldu.. dur bakalim, belki bi yerden bir sey cikar..
aynen regencımm herseyde bı hayır vardırr... Allahın ıznıylee yaza kadar bırıktırırsın tatil paranı şimdilik evinin tadını cıkar :)
saol teyzesııı amın ınsallah :)
tugcecım kızının odası gelmiş. amanda aman... güle güle yatsın minikkk...
kuzucum orası mağaza ama butik tarzı öyle ismi falan nette çıkmaz adını da hatırlamıorum zati.. ama pendik belediyesinin yan sokağıinşallah gönlüne göre cicili bişi bulursun tatlım
ayrıca fıstığımızın odası da gelmişşşş oh oh ohhh maşallahhhhhhhhsağlıkla gelsin prensesimiz de yatsın yatağında güzel odasında
işlerin bitince resimleri koyarsın canım olurmu
![]()
inşallah cnmm hamıle magazalarına fırsat bulup bakamadım halaa bı ara gıdıp bakıcam ınsallah sagol tatlım :) Odamızında gardolap kapagında 1 damlacık boya birikmesi gibi bişey oldu babamız tabıkı hemen aradı magazayı bgn bütün kapakları aldı adamlar :) Kapakları fln gelsin yerleştiriyimm hemen sıze yollıycamm inşallahhh hülya teyzesi :)