2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sagol canimcim :54:

tr'nin hali vahim valla... o ne öyle yaa.. neyse bosver.. her sey degil tabi o paraya ama tisört kapri vs türü o paraya bulabiliyor insan.. tabiki marka da degil :1::1::1: onlarin indirimli hali bile facia :30::30: giysiye ben de cok para verme taraftari degilim, biraz hesapli alip cok cesit almaktan yanayim.. tamam bir kac tane saglam kiyafetin olur disari cikmak icin felan ok ama ona da benim pek ihtiyacim olmuyor.. mesela marka alip bi tane alip uzun süre giymektense, ayni kalitede baska bir seyler alip cesitli giymeyi tercih ederim hatta bazen daha ucuza geliyor öyle..

kesinlikle katılıyorum sana.. yani ceket mont trenchcoat felan bunlar onemli bana gore ayakkabı canta da.. mesela bunlar ıcın fıyat o kadar onemli değil.. güzel ve kaliteli olsun yeter.. yeter dediysemde ucuk fıyatlara hıcccccc tahammulum yok. virmem anacım.. ama kot bluz triko esofman vs bunlarda ucuk fıyatlara gıtmem yanı.. hem guzel hem uygun olsun benım olsun dımı.. bende cesitlilikten yanayım.. son zamanlarda mesela netten getirttim.. hem uygun hemde cok hoslar...

hikayem .... 2 buçuk aydır deniyoruz biliyorum erken olabilir ama çok istiyorum korkuorum bu ay doktora gittim kontrol için çatlamamış yumurtan var dedi biraz tedirgin oldum.. siteyi uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum. böğürtlen kökü nü okudum ben uşakta oturuyorum burada bulamadım istanbuldan getirtim ya bi tavsiyeye ihtiyacım var. ne yapmalıyım hazırlık açısından falan

merhaba fistik :3::3::3::3:

aslında doru soluyorsun canımda işte sabırsızlanıyorum.yok bu ayda değilim adetim oldu.yumurtladığım günü falan bilmiom netten takip ediyorum ama tam benim 28 günde bir olmuoki.ya çok deneyimsizim bu hamilelik konusunda.herkezlede konuşamıom.hemen başka yorumlanıo.adetimin bitmesine 4 gün var neler yapmalıyım

ayol cevap verdik de beğenmedin herhalde şekerim :1:

aklım bugünki batımda ama gelmicek bugün biliorum :47: beklemezsin gelir beklersin gelmez hayret bişi yaaaa :47:

Allah iiliğini versin ayol :1: topiğin müneccimi :1:

çok erken canım çokkkkkkkkkkk daha yolun başındasın.. inşallah olur tabi erkenden ama stresten uzak dur. folik asit iç bide.. başka tavsiyem yok şu anda.. ha bide ilişkiden sonra beline yastık koy öle yat :1:

allah ım gülmemek mümkün değil.. ne sakacısın yaaaaaa :1:

bu arada bendede tık yok.. ama gelir benimki sagolsun cooook beklettiği zamanlar olmamıstır.. gecen ay haric :1::1:

aslında doru soluyorsun canımda işte sabırsızlanıyorum.yok bu ayda değilim adetim oldu.yumurtladığım günü falan bilmiom netten takip ediyorum ama tam benim 28 günde bir olmuoki.ya çok deneyimsizim bu hamilelik konusunda.herkezlede konuşamıom.hemen başka yorumlanıo.adetimin bitmesine 4 gün var neler yapmalıyım

şekerim o zaman ovulasyon testi al derim ben.. böylece ne zaman yumurtladığını öğrenmiş olursun akıntını da takip et.. böyle uzayan akıntın geldiğinde yumurtan çatlamış oluyor.. o zaman ilişkide bulunun.. beline de yastık koyarsın bi denersin.. ne kadarlık evlisin bu arada ona göre bişi dicem ..

kesinlikle katılıyorum sana.. yani ceket mont trenchcoat felan bunlar onemli bana gore ayakkabı canta da.. mesela bunlar ıcın fıyat o kadar onemli değil.. güzel ve kaliteli olsun yeter.. yeter dediysemde ucuk fıyatlara hıcccccc tahammulum yok. virmem anacım.. ama kot bluz triko esofman vs bunlarda ucuk fıyatlara gıtmem yanı.. hem guzel hem uygun olsun benım olsun dımı.. bende cesitlilikten yanayım.. son zamanlarda mesela netten getirttim.. hem uygun hemde cok hoslar...

valla sonuna kadar katiliyorum aynisindannnnnn sekerim :13: aynen hele esofman felan.. bak gecenler de esofmanlarin tarzlari ayni, düz kesim tam spor esofmani, biri adidas, digeri isimsiz.. adidas 149,90 euro kisadan ohaaaaa :53: digeriyse 10 euro,canim canim ne kadar güzeldi hele o yan dikisleri, önden egri bir sekilde yanlara acilarak asagi enen cizgileri nasil da güzeldi.. ihtiyacim olsa 10eurlugu alirim ne ayni sonucta, hem kalitesi de iyiydi yani, bana ömürlük degil ya sanki.. net benim de hosuma gidiyor, gittigidiyor varya burda ebay onun adi.. güvenilir de hem.. esim kendine kapsonlu bir sey aldi gayet güzel bence.. ben indirimciyim kardesim hangi magazanin indirim standi nerde sor hemen söylerim :1::1::1: sansim varsa bedenimi bulurum, yoksa baska zamana baska magazaya kismet derim..

allah ım gülmemek mümkün değil.. ne sakacısın yaaaaaa :1:

bu arada bendede tık yok.. ama gelir benimki sagolsun cooook beklettiği zamanlar olmamıstır.. gecen ay haric :1::1:

gülmek güzeldir şekerim ama güldüren güzelseeeeeeee:51: :60::60: puahhahahhahha :52:

sampatiğim adasına cvp ver bakım... :1::1::1:

verddim anacım verdimm ... inşallah bu sefer beğenir :9:

valla sonuna kadar katiliyorum aynisindannnnnn sekerim :13: aynen hele esofman felan.. bak gecenler de esofmanlarin tarzlari ayni, düz kesim tam spor esofmani, biri adidas, digeri isimsiz.. adidas 149,90 euro kisadan ohaaaaa :53: digeriyse 10 euro,canim canim ne kadar güzeldi hele o yan dikisleri, önden egri bir sekilde yanlara acilarak asagi enen cizgileri nasil da güzeldi.. ihtiyacim olsa 10eurlugu alirim ne ayni sonucta, hem kalitesi de iyiydi yani, bana ömürlük degil ya sanki.. net benim de hosuma gidiyor, gittigidiyor varya burda ebay onun adi.. güvenilir de hem.. esim kendine kapsonlu bir sey aldi gayet güzel bence.. ben indirimciyim kardesim hangi magazanin indirim standi nerde sor hemen söylerim :1::1::1: sansim varsa bedenimi bulurum, yoksa baska zamana baska magazaya kismet derim..

ewet canımmm cok güzelmiş.... :9::9: Allah iyiliğini versin bu nasıl anlatıstır... :1::1:

al bendende o kadar.. bayılırım bende indirime.. helede annemin yanına gidince owwwwww eve gelmeyı bılmeyız walla.... o magaza senın bu magaza benım.. en guzel sey alısverıs yapmak.. bıde tabı bakarım bakarım almam.. tezgahtarıları sınır ederımm.. :9::9: yasasın kotuluk.. buyrun efendım ne bakmıstınız efendım yardımcı olalım efendımler yuzunden kuccccuk magazaları terk ettım.. sanane dımı ama gozume hos gelen bısı olursa ben senı cagırırım ne yapısıyon dımı ama .. bak sinirlendim gene...

o yuzden netın ve avm lerın gozunu seveyımmmmmmmmmmmmmmm...

şekerim o zaman ovulasyon testi al derim ben.. böylece ne zaman yumurtladığını öğrenmiş olursun akıntını da takip et.. böyle uzayan akıntın geldiğinde yumurtan çatlamış oluyor.. o zaman ilişkide bulunun.. beline de yastık koyarsın bi denersin.. ne kadarlık evlisin bu arada ona göre bişi dicem ..

dediğin gibi akıntım oluodu 4 veya 5 ay önce ama bu sıra hiç olmadı.oyüzden korktum zaten. normal akıntımda hiç geçmio zaten. 1 buçuk yıl oldu canım

ayyy bugun topice doyum olmuyorrr... :1::1: hly nasılda bellı burda oldugun... :9::9:

ayy çok mersii şekerimmm e hly farkı işte :51:

dediğin gibi akıntım oluodu 4 veya 5 ay önce ama bu sıra hiç olmadı.oyüzden korktum zaten. normal akıntımda hiç geçmio zaten. 1 buçuk yıl oldu canım

hımmmm.. şimdi canım seni telaşlandırmak istemem ama bulgular şunu göteriyor... snde pko olabilir.. polikistik over yani.. çünkü yumurtam çatlamıyor diosun yani doktor demiş ve akıntında yok.. bu genelde pkolarda oluyor.. bence hemen iyi bi doktora git.. 1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadım de olmadı de sana hormon tahlili yumurta takibi vs. yapsın..olmadı hsg çektirsin ama o sonraki aşama.. klomen diye bi ilaç var onu verir hemencecik hallolur.. peki adet düzensizliği ve tüylenmede artış var mı ?

tüylenmede artış yok adetime gelincede öyle çok fazla düzensizlik değil 3-4 gün önce yada sonra biz 2 aydır korunmuyoruz.. korkuttun beni :(

scream canım yağlı kremler kullan derim hem göbek hem kalça hemde göğüslerin için, ben kullandım hiç çatlağım yok.

screamawaycimm catlamamak icin ben hergun goguslerime ve gobusume bebe yagi suruyorumm simdilik catlak, agri fln yok ama surmeyi unuttugum zmn gogus uclarimin kurudugunu hissediyormm belki bebe yagi surmesem bendede olurdu ayni problemm. sende biseyler sur cnm hergun ihmal etme...

screamaway canım bebe yagını tavsıye ederım kesınlıkle.. bende hamıs kalırsa onu kullanıcam.. cok ıyı gelıyormus..

canlar kusura bakmayin ancae geldim.....
screamawaycanim bende merak ediyordum soracaktim catlaklar agrilarvarmi die. ben bebe yagikullanmadim eczanelerde bunun icin kremler satiliyor rahatlikla bulup kullanabilirsin....ama bende catlaklar mevcut... cogunluk bacak bolgesinde.. karinve goguste yok denecek kadar az... acikcasi beni irite etmiyor ama elbette onlem alinmali..

ayyy kizlar herkes yanlis anlamisss galibaaa....:1::1: ben hamilelik catlaklarindan bahsetmiyordummm... gogus ucum catladi, kanar gibi bisi oldu... cok aci verdi.. zaten cildim de cokk kurudur benim... onu sormustum... gogus ucu kremi aldim, kremledim filan... bakalim ondan sonra gecti gibi... bu kremi kullanmaya devam etsem iyi olcak sanirim... onun disinda gobegime filan catlak engelliyici kremler kullaniyorum zatennn...:1::1:

ayy çok mersii şekerimmm e hly farkı işte :51:

hımmmm.. şimdi canım seni telaşlandırmak istemem ama bulgular şunu göteriyor... snde pko olabilir.. polikistik over yani.. çünkü yumurtam çatlamıyor diosun yani doktor demiş ve akıntında yok.. bu genelde pkolarda oluyor.. bence hemen iyi bi doktora git.. 1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadım de olmadı de sana hormon tahlili yumurta takibi vs. yapsın..olmadı hsg çektirsin ama o sonraki aşama.. klomen diye bi ilaç var onu verir hemencecik hallolur.. peki adet düzensizliği ve tüylenmede artış var mı ?

sempatiğim bende didim bunları ama hulyamaden benım cevabımı begenmedı :26::26: en onemlisi doktor yane...

ayyy kizlar herkes yanlis anlamisss galibaaa....:1::1: ben hamilelik catlaklarindan bahsetmiyordummm... gogus ucum catladi, kanar gibi bisi oldu... cok aci verdi.. zaten cildim de cokk kurudur benim... onu sormustum... gogus ucu kremi aldim, kremledim filan... bakalim ondan sonra gecti gibi... bu kremi kullanmaya devam etsem iyi olcak sanirim... onun disinda gobegime filan catlak engelliyici kremler kullaniyorum zatennn...:1::1:

ayyy bende hamıleleık catlagı zannettım.. neden boyle bısey olduki.. hadi emzırsen catladı derım ama emzırmıyon.. :9::9: kremin faydasını gorursun ıns...

tüylenmede artış yok adetime gelincede öyle çok fazla düzensizlik değil 3-4 gün önce yada sonra biz 2 aydır korunmuyoruz.. korkuttun beni :(

canım baştan uyardım ama telaşlanma diye :19: bak pko varsa snde ki inşallah olmaz yani erken tedavi önemli bunda.. korkulacak bişi yok hemen strese girme.. ama tedbirli ol.. varsa da boşa zaman harcamamış olursun işte ... bnde pkoluyum ama tüylenme bnde de yok adet düzensizliği bi oluyordu ilaçla hallettik bu ara olmuyor.. ama hemen stres sıkıntı üzüntü yapma cicim ben sadece olabilir önlemini al doktora git diorum sana ok :29:

ayyy bende hamıleleık catlagı zannettım.. neden boyle bısey olduki.. hadi emzırsen catladı derım ama emzırmıyon.. :9::9: kremin faydasını gorursun ıns...

evet menbetacimmmm, bir de emzirsem nolcak...:53::53:

kizlar benimki cagiriyorrrr, birseyi tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsna yardim etcekmisimmmm... :1:gelirim yine...

Back