- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #29.181
sagol canimcim
tr'nin hali vahim valla... o ne öyle yaa.. neyse bosver.. her sey degil tabi o paraya ama tisört kapri vs türü o paraya bulabiliyor insan.. tabiki marka da degilonlarin indirimli hali bile facia
giysiye ben de cok para verme taraftari degilim, biraz hesapli alip cok cesit almaktan yanayim.. tamam bir kac tane saglam kiyafetin olur disari cikmak icin felan ok ama ona da benim pek ihtiyacim olmuyor.. mesela marka alip bi tane alip uzun süre giymektense, ayni kalitede baska bir seyler alip cesitli giymeyi tercih ederim hatta bazen daha ucuza geliyor öyle..
kesinlikle katılıyorum sana.. yani ceket mont trenchcoat felan bunlar onemli bana gore ayakkabı canta da.. mesela bunlar ıcın fıyat o kadar onemli değil.. güzel ve kaliteli olsun yeter.. yeter dediysemde ucuk fıyatlara hıcccccc tahammulum yok. virmem anacım.. ama kot bluz triko esofman vs bunlarda ucuk fıyatlara gıtmem yanı.. hem guzel hem uygun olsun benım olsun dımı.. bende cesitlilikten yanayım.. son zamanlarda mesela netten getirttim.. hem uygun hemde cok hoslar...