• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

deryacım naber canım ? sana geçen gün kırmızı büyük ve kalın puntolarla acil cevaplamanı istediğim bişi yazmıştım ama malesefff yanıt alamadımmm :50::50::50::50::50

hoşgeldinnnn :70: cuma ya bugünn ondann çok fazladırr .. benim kocamda trafikte çk kötü oluyor yaaa sinir katsayıları tavan yapıyorrr:41::41:

ayy 3-5 gündür mide ağrısı yaşıorumm galiba reflü dencek bana :24::24:

Mide agrisi cok fenaaaa yanma oluyomu yedigin bisi yapmis olabilirmi ins reflu fegvildir kuzucumm:50:

Mide agrisi cok fenaaaa yanma oluyomu yedigin bisi yapmis olabilirmi ins reflu fegvildir kuzucumm:50:

ya çok fena tam kalbimin olduğu yerde kaburgamın altında bi ağrı bi sancı birden bıçak saplanması gibi bi acı oluyor.. bide midemde bi gazz böyle gergin gerginn aynı zamnda bulantı da var.. ve çok afedersin sürekli geğirme ihtiyacı hissediyorum :17: utandım bunu sölerken ama çok ciddi rahatsız edior beni kaç gündür.. eğer p.tesiye kadar böyle devam ederse hemen doktora gidicem :50::50::50:

ya çok fena tam kalbimin olduğu yerde kaburgamın altında bi ağrı bi sancı birden bıçak saplanması gibi bi acı oluyor.. bide midemde bi gazz böyle gergin gerginn aynı zamnda bulantı da var.. ve çok afedersin sürekli geğirme ihtiyacı hissediyorum :17: utandım bunu sölerken ama çok ciddi rahatsız edior beni kaç gündür.. eğer p.tesiye kadar böyle devam ederse hemen doktora gidicem :50::50::50:

Hemen git tatlim sakin ihmal etme :50: yemek hazirliyorum bir yandan kuzucum az sonra yeriz yemegimizi insallah aksam kalabaliklasiriz iki lafin belini kirardik eskisi gibi

Hemen git tatlim sakin ihmal etme :50: yemek hazirliyorum bir yandan kuzucum az sonra yeriz yemegimizi insallah aksam kalabaliklasiriz iki lafin belini kirardik eskisi gibi

p.tesi bakacam canım işte kötü olursam gidecem...kolay gelsinn canım ve afiyet olsun şimdidenn :56::56:

valla gelen olmayacak gibi bu akşam feriha varya ondan herhal :34:

merhaba kızlar bende aranıza bugün geldim.ilk msjımı atayım dedim.isimlerimiz farklı fakat hayallerimiz aynı sanırım. inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir

merhaba kızlar bende aranıza bugün geldim.ilk msjımı atayım dedim.isimlerimiz farklı fakat hayallerimiz aynı sanırım. inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir

hoşgelldin canım aramza :) ilk mesajın hhayırlı ollsun :) hepimizin tek amacı bebeklerimize kavuşmak.. Allah ın izniyle :) hikayen nedri ?

teşekkür ederim hoşbulduk. 1 yıl 4 aylık evliyim eşimle hiç korunmadık bir süre dogal yoldan olmasını bekledik 1 senenin sonunda ben gittim dr a.adet düzensizliklerimde artmaya baslamıstı ve pcoslu oldugumu ögrendim.2 3 aydır ilaç tedavisine basladım.. hikayemin baslangıcı bu,acaba sonu nasıl olur?

teşekkür ederim hoşbulduk. 1 yıl 4 aylık evliyim eşimle hiç korunmadık bir süre dogal yoldan olmasını bekledik 1 senenin sonunda ben gittim dr a.adet düzensizliklerimde artmaya baslamıstı ve pcoslu oldugumu ögrendim.2 3 aydır ilaç tedavisine basladım.. hikayemin baslangıcı bu,acaba sonu nasıl olur?

ahh canım sende bendensin :(

bende 4 yıllık evliyim.. 1.5 senedir uğraşıyorum pkoluyum bnde :( malesef kendiliğinden olmadı iğne ilaçla da olmadı :( şimdi önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcaz.. Allah ın izniyle inşallh tutar..alırım kucağıma sağlıkla.. inşallah sen böyle şeylere gerek kalmadan hamile kalır sağlıkla alırsın kucağına canım ..

inşallah tutar canım,dua edecegim senin için.2,5 yıl korundunmu peki,1,5 yıldır ugrasıorum demişsinya.ben şimdi 2 aydır adet düzenleme ilacı ve glifor a basladım.böyle ne kadar devam eder sence? 1,5 yıl ilaçtan sonramı sıra tüp bebege geliyor? bana anlatsana neler yasadın?neler kullandın.hiç bir fikrim yok neler olacagıyla ilgili.pkoyu bile netten arastıra arastıra kavradım.tüp bebekle de ilgili arastırmalar yaptım ama erken sanırım henüz

inşallah tutar canım,dua edecegim senin için.2,5 yıl korundunmu peki,1,5 yıldır ugrasıorum demişsinya.ben şimdi 2 aydır adet düzenleme ilacı ve glifor a basladım.böyle ne kadar devam eder sence? 1,5 yıl ilaçtan sonramı sıra tüp bebege geliyor? bana anlatsana neler yasadın?neler kullandın.hiç bir fikrim yok neler olacagıyla ilgili.pkoyu bile netten arastıra arastıra kavradım.tüp bebekle de ilgili arastırmalar yaptım ama erken sanırım henüz

aminn canım inşallah...

ben aynı zamanda iltihaplı eklem romatizması hastasıyım canım evliliğimin 1.senesinde çıktı onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar falan..o zaman bebek yasaktı bana doğum kontrol hapıda içiodum tabi.. sonra bebeğe karar verdik ilaçları bıraktık romatizmanın.. adet düzensizliği başladı bnde 2 ay sonra doktora gittim pko olduğumu öğrendim.. bikaç ay kist tedavisi bi kaç ay hap tedavisi bi kaç ay iğne derken hiçbiri olmayınca artık tüpe karar verdik canım Allah ım inşallah nasip ederse son 9 günüm adetime adetin 2. günü başlıcam inşallah...

şimdi sen glifor a başlamışsın ya bu ii :) bana anca tüp bebek doktorum verdi buna bnzer bi ilaç.. yeni başladım içmeye bu ilaç çok faydalı.. insilün direncini düzenleyerek adetini düzene koyuyor aynı zamanda kaliteli yumurtlamana yardımcı oluyor.. bu senin için güzel..

peki folik asit kullanıyormusun? eğer kullanmıyorsan hemen bi folbiol al 1tl :D onu iç günde bi tane.. çünkü pkoda vücut vitaminsiz dirençsiz kalabiliyor.. folik asit zemin hazırlamada iiyi :) peki sana yumurtlama için klomen gibi bi ilaç verdimi ? başka ne dedi. ?

prosedür şöyle oluyo genelde canım 1 seneye kadar normal yoldan denetiyolar olmuyorsa eşine bakıyolar aynı zamanda sana rahim filmi çekip tüplerin durumuna bakıolar herşey normalse yumurtlama için ilaç veriliyor oda olmadı iğne oda olmadı aşılama en son tüp bebek.. yani tüp senin için çok erken daha dur bakemm :) inşallah gerek de kalmaz zaten..

başka sormak istediğin var mı canım :)

ohhhh hülayacım gayet güzel anlatmışsın:)) çok geçmiş olsun bu arada. yok folik asit vermedi,benim vucudum dirençsiz deil sanırım:)) hatta evliligimden bu yana oldukça kilo aldm gerçi önceden de pek zayıf deildim ya:) bana folik asit yerine diyetisyen önerdi,pkoda çok önemliymişya:((

senin kilo fazlan varmı peki? peki tüylenme sorunun? (bende bu 2 belirtide mevcut)

bana klomende vermedi.bu ilaçları iç adetin 2.günü tekrar gel dedi.ultrasondan bakıyor ve ilaç yazıyor genelde ve de kilomu kontrol etmemi söylüyor ikidir. olmayacak diye birşey yok sadece senin hamileligin gözlem yoluyla olacak diyor.glifor ilk günler mahfetti beni mide bulantısı,agız acılığı falan valla dedim eşime ben bırakıyorum bu ilaçları:)

şimdi de mide bulantım geçsede agzımdaki acı tat mahfediyor beni..birde 2 3 gündür gögüslermde bi acı var hassaslastılar ilacın etkisi sanırım. benden de bu kadar canım..

Kızlarrr internetim çok yavaş geçmişi okumadan size haberi vereyim dedim çok şükür kesemizi gördük bugün 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi doktor inşallah kalp atışlarını da görürüm hepinize çok ama çok tşk ederim benim yanımda oldunuz dualarınızı eksik etmediniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah doktor keseyi gördüm dediğinde okadar ağladımki kadın şaşırdı Rabbim kimseye acı şeyler yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah hepiniz çok öpüyorum :16:

ohhhh hülayacım gayet güzel anlatmışsın:)) çok geçmiş olsun bu arada. yok folik asit vermedi,benim vucudum dirençsiz deil sanırım:)) hatta evliligimden bu yana oldukça kilo aldm gerçi önceden de pek zayıf deildim ya:) bana folik asit yerine diyetisyen önerdi,pkoda çok önemliymişya:((

senin kilo fazlan varmı peki? peki tüylenme sorunun? (bende bu 2 belirtide mevcut)

bana klomende vermedi.bu ilaçları iç adetin 2.günü tekrar gel dedi.ultrasondan bakıyor ve ilaç yazıyor genelde ve de kilomu kontrol etmemi söylüyor ikidir. olmayacak diye birşey yok sadece senin hamileligin gözlem yoluyla olacak diyor.glifor ilk günler mahfetti beni mide bulantısı,agız acılığı falan valla dedim eşime ben bırakıyorum bu ilaçları:)

şimdi de mide bulantım geçsede agzımdaki acı tat mahfediyor beni..birde 2 3 gündür gögüslermde bi acı var hassaslastılar ilacın etkisi sanırım. benden de bu kadar canım..

saolasın canım :) bende 2.5 yılda 5 kilo aldım normalim 55 şu anda 59-60 ım.. yani aslında ciddi bir kilo problemim yok canım.. tüylenmede de problem yok şükür :nazar: normal seviyede.. canım kilo pkoda önemli çünkü kist kilo aldırıyor kilo aldıkçada kistler çoğalıyor yani orantılı ikiside o yüzden dikkat etmek gerek..

evet ilaç ilk zamanlarda bana da yaptı ama sakın bırakma bu ilaç pkolarda kesinlikle kullanılması gereken ve kilo verdirici özelliği olan bi ilaç ne olursa olsun bırakma canım..

şimidi adet olunca senin yumurtalıklarına bakacak yumurtlama var mı kist mi ne durumda diye onu kontrol edecek.. duruma göre ilaç verebilir hatta doğum kontrol hapı verebilir canım.. bak naap bilion mu sen :D soğan kürüne başla ben yaptım ama çok az 2 gün sadece çünkü mideme dokandı çok feci o yüzden bıraktım ama sen dene sana dokanmazsa devam et canım...temiz içme suyundan 1 su bardağından biraz fazla koy kaynasın kaynamaya başlayınca bi orta boy soğanı 4 e bölüp içine at 6-7 dk kaynat fazla değil.. sonra süz ılıt ve iç burnunu tıka :D

inşallah sana dokunmaz içersin çok faydasını gören var canım kist mist kalmıyor diyolar.. inşallah san afayda eder...

Kızlarrr internetim çok yavaş geçmişi okumadan size haberi vereyim dedim çok şükür kesemizi gördük bugün 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi doktor inşallah kalp atışlarını da görürüm hepinize çok ama çok tşk ederim benim yanımda oldunuz dualarınızı eksik etmediniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah doktor keseyi gördüm dediğinde okadar ağladımki kadın şaşırdı Rabbim kimseye acı şeyler yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah hepiniz çok öpüyorum :16:

kuzum ben haberi verdim :d tekrar gözünaydın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.. darısı başımıza inşallah :)

sen son msjımı aldınmı benim toplu mesajımı hani :1::1: yarın geleydin iyiydi yaaaaaaaaaaaaa :5::5:

sılacımm canım ucuzumm atkıyı eğer ince yapcaksan 50 en fazla 60 ilmek yeter ama bu yüne ve şişe göre değişir canım... bnce aynı sırada bi ters bi düz yap.. yada 1 sıra düz 1 sıra ters de güzel olur.. ikisinide dene hangisi gözüne hoş gelirse öyle yap canım :)

bu arada kadriyecik keseyi görmüşşşşşşşşşşşşşş :nazar::emir_bebek:

huhuhhuh kizlar ben geldimmmmm:3:

dun facede bekledim bekledim kimse gelmedi yarin napiyoruz kizlarrrr:26:

hulyacim nasilsin kuzucum varmi yeni bir gelismeee kadriye keseyi gormusmuuuu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::16::16::16: o zaman yasasssinnnnnnnn yarin bizimle olucakmi kutlariz yarinnnn:7:

kadriyecim, keseyi mi gormus cok sevindim.. :16:

hulyacimmmm, ne demek canimm, ben cok memnun oluyorum boyle istekler geldiginde... liste ile ilgilencem bu gece insallahhh... bir de Breshka sanirim bat vermemisti veya listeden cikmak mi istemisti...? Ancak o zaman cikariyorum cunku...

Kizlar gece girerim.. agriya dayanamiyorum... eve gitcem ben...

kuzum ben haberi verdim :d tekrar gözünaydın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.. darısı başımıza inşallah :)

sen son msjımı aldınmı benim toplu mesajımı hani :1::1: yarın geleydin iyiydi yaaaaaaaaaaaaa :5::5:

canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ediyorum Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah :)

Hülyacım çok ısrar ettim eşime ama izin vermiyor keşke kontrole götürmeseydim onu çok panik yapıyor :( inanın yanınızda olmayı çok isterdim inşallah ikinci buluşmamızda :(((

canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ediyorum Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah :)

Hülyacım çok ısrar ettim eşime ama izin vermiyor keşke kontrole götürmeseydim onu çok panik yapıyor :( inanın yanınızda olmayı çok isterdim inşallah ikinci buluşmamızda :(((

peki şekerim ısrar etme boşver.. bidahakine gelirsin :70:

Back