- Konu Sahibi screamaway
- #28.621
deryacım naber canım ? sana geçen gün kırmızı büyük ve kalın puntolarla acil cevaplamanı istediğim bişi yazmıştım ama malesefff yanıt alamadımmm 

:50

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kuzumm geldinmii sennn![]()
Evetttttt ben geldimmmmmmkuzummm cok yoruldum trafik fenaaaaaaaa
![]()
hoşgeldinnnncuma ya bugünn ondann çok fazladırr .. benim kocamda trafikte çk kötü oluyor yaaa sinir katsayıları tavan yapıyorrr
ayy 3-5 gündür mide ağrısı yaşıorumm galiba reflü dencek bana![]()
Mide agrisi cok fenaaaa yanma oluyomu yedigin bisi yapmis olabilirmi ins reflu fegvildir kuzucumm![]()
ya çok fena tam kalbimin olduğu yerde kaburgamın altında bi ağrı bi sancı birden bıçak saplanması gibi bi acı oluyor.. bide midemde bi gazz böyle gergin gerginn aynı zamnda bulantı da var.. ve çok afedersin sürekli geğirme ihtiyacı hissediyorumutandım bunu sölerken ama çok ciddi rahatsız edior beni kaç gündür.. eğer p.tesiye kadar böyle devam ederse hemen doktora gidicem
![]()
Hemen git tatlim sakin ihmal etmeyemek hazirliyorum bir yandan kuzucum az sonra yeriz yemegimizi insallah aksam kalabaliklasiriz iki lafin belini kirardik eskisi gibi
merhaba kızlar bende aranıza bugün geldim.ilk msjımı atayım dedim.isimlerimiz farklı fakat hayallerimiz aynı sanırım. inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir
teşekkür ederim hoşbulduk. 1 yıl 4 aylık evliyim eşimle hiç korunmadık bir süre dogal yoldan olmasını bekledik 1 senenin sonunda ben gittim dr a.adet düzensizliklerimde artmaya baslamıstı ve pcoslu oldugumu ögrendim.2 3 aydır ilaç tedavisine basladım.. hikayemin baslangıcı bu,acaba sonu nasıl olur?
inşallah tutar canım,dua edecegim senin için.2,5 yıl korundunmu peki,1,5 yıldır ugrasıorum demişsinya.ben şimdi 2 aydır adet düzenleme ilacı ve glifor a basladım.böyle ne kadar devam eder sence? 1,5 yıl ilaçtan sonramı sıra tüp bebege geliyor? bana anlatsana neler yasadın?neler kullandın.hiç bir fikrim yok neler olacagıyla ilgili.pkoyu bile netten arastıra arastıra kavradım.tüp bebekle de ilgili arastırmalar yaptım ama erken sanırım henüz
ohhhh hülayacım gayet güzel anlatmışsın:)) çok geçmiş olsun bu arada. yok folik asit vermedi,benim vucudum dirençsiz deil sanırım:)) hatta evliligimden bu yana oldukça kilo aldm gerçi önceden de pek zayıf deildim ya:) bana folik asit yerine diyetisyen önerdi,pkoda çok önemliymişya(
senin kilo fazlan varmı peki? peki tüylenme sorunun? (bende bu 2 belirtide mevcut)
bana klomende vermedi.bu ilaçları iç adetin 2.günü tekrar gel dedi.ultrasondan bakıyor ve ilaç yazıyor genelde ve de kilomu kontrol etmemi söylüyor ikidir. olmayacak diye birşey yok sadece senin hamileligin gözlem yoluyla olacak diyor.glifor ilk günler mahfetti beni mide bulantısı,agız acılığı falan valla dedim eşime ben bırakıyorum bu ilaçları:)
şimdi de mide bulantım geçsede agzımdaki acı tat mahfediyor beni..birde 2 3 gündür gögüslermde bi acı var hassaslastılar ilacın etkisi sanırım. benden de bu kadar canım..
Kızlarrr internetim çok yavaş geçmişi okumadan size haberi vereyim dedim çok şükür kesemizi gördük bugün 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi doktor inşallah kalp atışlarını da görürüm hepinize çok ama çok tşk ederim benim yanımda oldunuz dualarınızı eksik etmediniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah doktor keseyi gördüm dediğinde okadar ağladımki kadın şaşırdı Rabbim kimseye acı şeyler yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah hepiniz çok öpüyorum![]()
sılacımm canım ucuzumm atkıyı eğer ince yapcaksan 50 en fazla 60 ilmek yeter ama bu yüne ve şişe göre değişir canım... bnce aynı sırada bi ters bi düz yap.. yada 1 sıra düz 1 sıra ters de güzel olur.. ikisinide dene hangisi gözüne hoş gelirse öyle yap canım :)
bu arada kadriyecik keseyi görmüşşşşşşşşşşşşşş![]()
huhuhhuh kizlar ben geldimmmmm
dun facede bekledim bekledim kimse gelmedi yarin napiyoruz kizlarrrr:26:
hulyacim nasilsin kuzucum varmi yeni bir gelismeee kadriye keseyi gormusmuuuuo zaman yasasssinnnnnnnn yarin bizimle olucakmi kutlariz yarinnnn
![]()
kadriyecim, keseyi mi gormus cok sevindim..
hulyacimmmm, ne demek canimm, ben cok memnun oluyorum boyle istekler geldiginde... liste ile ilgilencem bu gece insallahhh... bir de Breshka sanirim bat vermemisti veya listeden cikmak mi istemisti...? Ancak o zaman cikariyorum cunku...
Kizlar gece girerim.. agriya dayanamiyorum... eve gitcem ben...
kuzum ben haberi verdim :d tekrar gözünaydın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.. darısı başımıza inşallah :)
sen son msjımı aldınmı benim toplu mesajımı haniyarın geleydin iyiydi yaaaaaaaaaaaaa
![]()
canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ediyorum Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah :)
Hülyacım çok ısrar ettim eşime ama izin vermiyor keşke kontrole götürmeseydim onu çok panik yapıyorinanın yanınızda olmayı çok isterdim inşallah ikinci buluşmamızda
((