• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

deryacım naber canım ? sana geçen gün kırmızı büyük ve kalın puntolarla acil cevaplamanı istediğim bişi yazmıştım ama malesefff yanıt alamadımmm :50::50::50::50::50

cnm benim cevap yazmadığım için özür dilerim. topiğe girsemde çok kalamıyorum. hastalığı yeni atlattım. şimdide mide bulantıları öldürüyo beni. fazla oturamıyorum pc başında. sizleri ihmal ettim. kusura bakma. tekrar sorarsan cevap yazayım.

cnm benim cevap yazmadığım için özür dilerim. topiğe girsemde çok kalamıyorum. hastalığı yeni atlattım. şimdide mide bulantıları öldürüyo beni. fazla oturamıyorum pc başında. sizleri ihmal ettim. kusura bakma. tekrar sorarsan cevap yazayım.

herkese günaydın. umarım herkes iyidir.

günaydın canım :)

geçmiş olsun deryacımm inşallah en kısa sürede atlatırsın bu evreyi :)

canım o zamn acildi kan pıhtısıyla alakalı bişi sorcaktım bi arkadaşım adına.. sen çıkınca başkasından öğrendik canım saolasın gerek kalmadı yani :)

kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaa :(

ben çıkıyorumm hazırlanıp kankitomla buluşcamm ordan ortaköye geçicez kızlar... gelecek olanlar haberleşiriz hoşçakalınnnnnnn :10::10:

sıla hanımmm sıla hanımmm neden cevap vermiyorsunuzzzzz ?
caniimm beniimm dun yazdimda bogaz agrim var die... birden bi kotulendim titreme ates feci bogaz agrisi valla oylecene attim kendimi...bugunde bogazim hafifledi ama muthis sol kasigimda agri var:(((
Kızlarrr internetim çok yavaş geçmişi okumadan size haberi vereyim dedim çok şükür kesemizi gördük bugün 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi doktor inşallah kalp atışlarını da görürüm hepinize çok ama çok tşk ederim benim yanımda oldunuz dualarınızı eksik etmediniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah doktor keseyi gördüm dediğinde okadar ağladımki kadın şaşırdı Rabbim kimseye acı şeyler yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah hepiniz çok öpüyorum :16:
ahhh bitanemmm neguzel neguzel.. Allah kucagina alacagin gunleride gostersin insallah... duanda bizleride unutma emi
herkese günaydın. umarım herkes iyidir.
caniiimmm seni merak ediyordum acikcasiiii..... masallah hbersey yolundaymis insallahda bole devam eder....
kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaa :(

ben çıkıyorumm hazırlanıp kankitomla buluşcamm ordan ortaköye geçicez kızlar... gelecek olanlar haberleşiriz hoşçakalınnnnnnn :10::10:

hadi kizlar super vakit gecirirsiniz insallah.... bizide cekistirirsiniz kesinnn:)))).... fotolari beklioz....

screamaway cim canimm bilirim o bel agrisinin ne zor oldugunu bide hamile olarak ikeye katlaniyor... insallah daha iyisindir canim. bide listede azramiz varmiydi batiyla beraber???

KIZLAARR yaa kotuyuummm nedirki bu?? simdi hangi dr gideyim... usg muayane yapmalari lazim... kasiklarim felaket ozellikle sol taraf.. yuruyemiyorum yaa sanki bisey oynuyo icerde hissediyorum. egilim kalkarken falan orda bisey hissediyorummm.. oof yaa nedirbu simdi cok da acitiyo canimi....

aklima kist olabilecegi gelio ama sasirdim !!!! dongununde 17.gunu bugun.. :5::5::5:

KIZLAARR yaa kotuyuummm nedirki bu?? simdi hangi dr gideyim... usg muayane yapmalari lazim... kasiklarim felaket ozellikle sol taraf.. yuruyemiyorum yaa sanki bisey oynuyo icerde hissediyorum. egilim kalkarken falan orda bisey hissediyorummm.. oof yaa nedirbu simdi cok da acitiyo canimi....

aklima kist olabilecegi gelio ama sasirdim !!!! dongununde 17.gunu bugun.. :5::5::5:

cnmmmm bis kizlarla bulustuk ortakodeyizz :) senin bu postunu topluca degerlendirdik ve yumurtluyo olabilecegine karar verdikkk kötu dusunme silacimm kocana yapis hemen :)

ayyy çok harika bi gündü kızlarr.. çok teşekkür ederim sizi tanıdığıma çok memnun oldummm... canlarımm benimm nasıl sarıldıkk sıkı sıkı :9::9::9::9::16::16::16::29::29::29:

herkese iyi geceler kizlar..
epeydir gelmiyorum, aslinda internete öyle cok girmiyorum malum son günlerde yasananlarla birlikte haberlerin, internetin, feysin tadi felan iyice kacti.. benim söylemek istedigim bi iki sey var.. bu hafta da bulusmussunuz galiba, kardaizcimin mesajin anlasiliyor. bunun üstüne de biraz komik kacacak ama ben yine de söyleyim :1::1: son mesajimda biraz farkli anlasilmalar oldu. aslinda döndüm mesaji bulup tekrar okudum, öyle agir bi sey söylememisim ama yazdiklarim yine de yanlis anlasildi. ben biraz takilmak icin gidin baska yerde konusun, gelen var gelemeyen var, yazinca kovuyormus gibi olmusum sanirim.. sonuna da fazla mi sitem ettim, diye de saka oldugunu belirtecek bi cümle yazmama ragmen mesajim baska bi anlama büründü.. o an aldigim tepkiden de, gecen gün hlycim ile epeyce tartistik bu konu hakkinda, onunla olan yazismalarimdan da bunu daha iyi anladim.. benim öyle kimseyi kovmak gibi bi amacim yoktu ve olamaz da zaten, öyle bir sey yapmaya calissam cok komik ve yersiz olurdu, aptalca olurdu... hly ile tartistik dediysem, konu hakkinda uzunca konustuk anlaminda söyledim,o da zaten kendi düsüncelerini söyledi, tekrar belirteyim, yanlis anlasilma olmasin.. o da dedi, ben de senin meajina alindim kovmus gibi yazdin diye..Allah var cok ugrasti benimle, bikac tehditini saymazsak :))) yine söylüyorum hem de yeminle, öyle bir sey aklimin ucundan bile gecmedi.. neyse pek bi önemi olmasi da ben bunlari yazma geregi duydum gece gece :1::1::1::1:
silacim, ruh ikizcim, acikcasi bekledim senden bi mesaj.. herkesten bekledim ama dedim ikizim beni merak eder kesin özelden yazar :)) hani sen de bi ara ugrayamamistin, geri gelince demistin özel mesaj kutumu doldurmussunuz kizlar diye, o zaman senin adina cok sevinmistim hatta bende yazmistim kac mesaj ama senden bi tane bile mesaj alamadim..yanlis anlasilmasin, kimse mecbur degil ama gönül, umuyor iste :))
bu sebepten gelmiyorum kizlar rahatsiz ettigimi hissettigim icin.. beni tanidiginizi düsündügüm icin bol bol saka yapiyordum belki büyütülecek bir sey degil diyorsunuz, iste tam da bu sebepten dolayi cok alindim, öyle önemli bir sey yazmamama ragmen yanlis anlasildim.. eger bi kisi bile böyle anlarsa, baskalari da öyle anlar muhakkak diye aciklama geregi duyuyorum ve alinan olduysa özür diliyorum.. kimseyi kovmak gibi bi niyetim yoktu.. eger öyle anlayan olduysa rahatsiz etmemek icin gelmeyi düsünmüyorum.. tartisma olarak anlasilmasin yazdiklarim.. ben sadece belirtmek istedim biraz duygusal düsünüyorum belki, olabilir de.. malum bu ay benim ayim, dogum günüm yaklasirken ben de akrep burcunun etkisine girdim sanirim, her duygumu fazlasiyla yasiyorum :)) uzun lafin kisasi, uzunca bi zamandir hukukumuz oldugu icin aciklamayi borc bildim.. yazmak, aslinda tehlikeli olabiliyormus onu da anladim :)) bu yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin, tartismak amacli söylemiyorum..
kendinize cok iyi bakin.. :54:

herkese iyi geceler kizlar..
epeydir gelmiyorum, aslinda internete öyle cok girmiyorum malum son günlerde yasananlarla birlikte haberlerin, internetin, feysin tadi felan iyice kacti.. benim söylemek istedigim bi iki sey var.. bu hafta da bulusmussunuz galiba, kardaizcimin mesajin anlasiliyor. bunun üstüne de biraz komik kacacak ama ben yine de söyleyim :1::1: son mesajimda biraz farkli anlasilmalar oldu. aslinda döndüm mesaji bulup tekrar okudum, öyle agir bi sey söylememisim ama yazdiklarim yine de yanlis anlasildi. ben biraz takilmak icin gidin baska yerde konusun, gelen var gelemeyen var, yazinca kovuyormus gibi olmusum sanirim.. sonuna da fazla mi sitem ettim, diye de saka oldugunu belirtecek bi cümle yazmama ragmen mesajim baska bi anlama büründü.. o an aldigim tepkiden de, gecen gün hlycim ile epeyce tartistik bu konu hakkinda, onunla olan yazismalarimdan da bunu daha iyi anladim.. benim öyle kimseyi kovmak gibi bi amacim yoktu ve olamaz da zaten, öyle bir sey yapmaya calissam cok komik ve yersiz olurdu, aptalca olurdu... hly ile tartistik dediysem, konu hakkinda uzunca konustuk anlaminda söyledim,o da zaten kendi düsüncelerini söyledi, tekrar belirteyim, yanlis anlasilma olmasin.. o da dedi, ben de senin meajina alindim kovmus gibi yazdin diye..Allah var cok ugrasti benimle, bikac tehditini saymazsak :))) yine söylüyorum hem de yeminle, öyle bir sey aklimin ucundan bile gecmedi.. neyse pek bi önemi olmasi da ben bunlari yazma geregi duydum gece gece :1::1::1::1:
silacim, ruh ikizcim, acikcasi bekledim senden bi mesaj.. herkesten bekledim ama dedim ikizim beni merak eder kesin özelden yazar :)) hani sen de bi ara ugrayamamistin, geri gelince demistin özel mesaj kutumu doldurmussunuz kizlar diye, o zaman senin adina cok sevinmistim hatta bende yazmistim kac mesaj ama senden bi tane bile mesaj alamadim..yanlis anlasilmasin, kimse mecbur degil ama gönül, umuyor iste :))
bu sebepten gelmiyorum kizlar rahatsiz ettigimi hissettigim icin.. beni tanidiginizi düsündügüm icin bol bol saka yapiyordum belki büyütülecek bir sey degil diyorsunuz, iste tam da bu sebepten dolayi cok alindim, öyle önemli bir sey yazmamama ragmen yanlis anlasildim.. eger bi kisi bile böyle anlarsa, baskalari da öyle anlar muhakkak diye aciklama geregi duyuyorum ve alinan olduysa özür diliyorum.. kimseyi kovmak gibi bi niyetim yoktu.. eger öyle anlayan olduysa rahatsiz etmemek icin gelmeyi düsünmüyorum.. tartisma olarak anlasilmasin yazdiklarim.. ben sadece belirtmek istedim biraz duygusal düsünüyorum belki, olabilir de.. malum bu ay benim ayim, dogum günüm yaklasirken ben de akrep burcunun etkisine girdim sanirim, her duygumu fazlasiyla yasiyorum :)) uzun lafin kisasi, uzunca bi zamandir hukukumuz oldugu icin aciklamayi borc bildim.. yazmak, aslinda tehlikeli olabiliyormus onu da anladim :)) bu yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin, tartismak amacli söylemiyorum..
kendinize cok iyi bakin.. :54:

regentoşummm böyle bi mevzu olmadı sayıyoruz kşmse yanlış anlamadı sende yanlış bişi demedinn tamam mı canım.. olay falan yok bitti.. şimdi bunu unutuyoruz.. ve sen geliyorsun kaldığımız yerden devam ediyoruz NOKTA ..

sen bizimmm tatlişkomuzsunnn :29:

ohh ne güzel buluşma yapılmış.. keşke ben de olabilseydim aranızda kızlaar

kusura bakmayn topiğe çok sık ugrayamıyorum olanı biteni kaçırıyorum çoğu kez.. hep aklımdasınız

geçen ayrıntılı usg girdim rahmi besleyen iki damardan birinde çentik tespit edildi devam edebilir veya kaybolabilirmiş
umarım kendiliğinden kaybolur heyecanla bir sonraki kntrolü bekliyorum.. ilaç vermedi..

iki taraflı olduğunda preeklampsi riski bebeğin beslenememesi erken doğum gibi riskleri var off:2:
bakalımbir dahaki kontrole durum ne olcak dualarınızı esirgemeyin nolur

umayy cimm cok gecmiw olsunn insallah bi sonraki kontrolunde hersey normale donmus olurr kotu dusunme cnmm :((

regencimmm neler olmus boyleee dun hlycigima sordum hatta regen nerde bi kac gundue yok diyee bahsetti birazcik bgn sana yazayim diyodum sen yazmissin bilee:( tatlimm neler dusunmussun boylee alinganmissin cok ama ben ne oldugunu farketmemistim bilee hlya anlstinca anladimm :( neyse hic bisey olmamis varsayalimm sakin gidiyim fln demee bu topikte herkezin yeri ayrii vee kimse gitsin jstemiyorum benn :(

Back