2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadi gulum sen kac yillik evliydin?? benimm temmuzda 5 yil olacak...

2 olacak temmuz sonu tatlım. sen 5 yılı devirmişin ne güzel,nice 5 yıllar geçir inşallah

tatlım, yumurtluyor olabilirmisin? adetinin kaçıncı günündesin? ben ovulasyon akıntısına benzettim anlattığını.

ya canım dün geldi ilk,bugünde 2. kere geldi. dün akşam çiçek bana aynı senin dediğini söyleyince boş geçirmedim 39. gün olmasına rağmen. belkide pco yüzünden anca yumurtluyorum bilmiyorum....:26:

iyi bari... inşallah tez zamanda 1.yi doğururum,3tane daha yapacam çünkü peşine,elimi çabuk tutmalıyım

ahh gülüm,kıyamam...çok pardon ya hiç düşünemedim
alıp yollimmi sana???

ya canım dün geldi ilk,bugünde 2. kere geldi. dün akşam çiçek bana aynı senin dediğini söyleyince boş geçirmedim 39. gün olmasına rağmen. belkide pco yüzünden anca yumurtluyorum bilmiyorum....:26:

iyi etmişsin, kaçırma bu günleri, hiç belli olmaz, her kadında yumurtlama zamanında şaşmalar olabiliyor, PCO varsa, bu ihtimalin yüzdesi biraz artar. Yumurtlama 3-4 gün kadar sürebiliyor. 2 gündür devam etmesi normal. Hayırlısı olsun, tatlım, inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin forumumuza

dogrudur sekerimm bi arkadasim vardi oyle ikinciye hamike kendilinden....
onemli deil hayatimm gecti isteimm sagoll

inşallah canım ya zaten kendi dr bile ilaç vermedi kendiliğinden olur dedi bakalım bizde bekliyoruz

offffff bu ay yine çok çalışmamız gerek

bu ay bide eşime belime bardak vurduracam bi de yakı yapıştırıcam

kızlar raporum bitti işe başladımmm..çok tembelimm çokk..hiç halim yok valla çalışma falan yapmaya :) bu ay da bir kez oldu..umut etmek bile yersizz..çok yoruluyorummm bütün gün..eve gelince ayakta zor duruyorum

günaydın :) bende bilmiorum valla zaten kendi akıntımı bile farketmiorum artık ovulasyon testlerine güveniorum inş gösterirler yumurtladıım zamanı

günaydın hatunlar

ayyyyyyyyy sıra bana gelmiş..........gerçi 2 günde geç yazdırmıştım..........inat ettim pazartesi yapcam test ama çok midem bulanıyor dün akşam bir kaç kez kustum daha 2 gün geçti bu kadar çabuk mide bulantısı başlar mı..............[/QUOTE]

olabilir tabi nie olmasın adetin iki gün geçti ama son adet gününnden beri ne kadar oldu :) belkide hamilesindir ayy inşallah

olabilir tabi nie olmasın adetin iki gün geçti ama son adet gününnden beri ne kadar oldu :) belkide hamilesindir ayy inşallah[/QUOTE]

31 gün geçti..........inşalah canım ya............hep beraber göbişli olalım......

Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…