2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cok guzel canim ozaman bugun sana bereketli iyi calismalar... obur aya da cekeriz halayini insallah...

bu arada nihancada dr a gidecekti bugun haber varmi gecmisi cabuk okudum...

evet canım gittim ama daha sabah geldi maşallah kırmızılardr herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta birazcık ta kilom varmış onun için de eşim beni spor salonuna yazdırdı yarın inşallah başlıyorum bebek için çekilen her çile kutsaldır ilgin için çok sağol canım allahım hepimize tez günde bebeklerimiz nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnn

kızlar topik çoook sessiz kimsecikler yok ya herkes nerde

yarın hıdırellez kızlar bu gece bütün dileklerimiz isteklerimizi dileyelim

allahım hepimizin duasını kabul etsin tez günde yerine getirsin

kızlar gül ağacının dibine dileğinizi yazıp gömmeyi unutmayın

ayyy ne güzel hatırlattın arkadaşım sağol bu gece -gül ağacı bulamasamda-
bol bol dua edicem:81:

kızlar bişi sorcam. yumurtlama takibini nasıl yapıyolar, bilgi verir misiniz biraz

canım dr sana adetinim 5.kolomen veriri sen onu sabah akşam içersin sonra seni 11. veya 12. günü çağırır yumurtalar büyüyüp çatlamış mı diye eğer çatlamışsa sorun yok ama çatlamamışsa iğne yapılır güzelim

hımm saol cnm, peki vajinal ultrasonla mı bakıyo ilaçtan sonra çağırdığında?

kızlar bişi sorcam. yumurtlama takibini nasıl yapıyolar, bilgi verir misiniz biraz

canım doktor beni adetimin 3. günü çağırdı ultrasonla baktı o gün iyi dedi. adetimin 5. günü başlamak üzere günde birer tane 5 gün içilecek serophene verdi. 14. günü gittim yumurtalıklarıma baktı yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi vurdu. Adetimim 23. günü betahcg ve progesteron tahlili yaptırmamı istedi. bakalım bugün adetimin 16. günü bekliyorum. benim yumurta takibim böyle umarım bir fikrin oluşmuştur.

saol cnm . inşallah güzel haberlerini alırız burdan bekleme sürenin sonunda :)

karından tam belli olmuyosa vajinal ultrasonla bakıyo canım

sen yumurtlama takibi mi yaptıracaksın canım

yok cnm ben henüz yumurtlama takibi yaptırmıcam cnm. yeni denemelere başladım da ben. gebelik öncesi bazı tahliller için gitmiştim doktora. gelmişken smear filan da alalımdedi. vajinal ultrasonla da baktı. sonra yumurtlama var dedi sanki. ama emin diilim. araya başka bi laf girdi. o takıldı kafama yumurtlama olduğu vajinal ultrasonda görünüyo mu, yumurtlama takibini öyle mi yapıolar acaba diye soriym dedim. teşekkür ederim cevaplarınız için

yararlı olabildiysem ne mutlu bana canım ama inşallah o süreci yaşamadan rabbim tez günde nasip eder.çünkü çok yıpratıcı ve eğer sonun da olmuyosa çok üzücü maleseff

kızlar bende hamile kalamayanlardanım 1tane oglum var ama ikinci olmuyor doktor adetinin 2ci günü geldedi acaba ne yapcak hap başlıcak herhalde ne hapı oluyor lütfen bilginiz varsa beni bilgilendirin bu catlatma yada yada igne ne oluyor

yararlı olabildiysem ne mutlu bana canım ama inşallah o süreci yaşamadan rabbim tez günde nasip eder.çünkü çok yıpratıcı ve eğer sonun da olmuyosa çok üzücü maleseff

amin cnm inşallah .. hepimiz için hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

selam kızlar...

ay bugün anneme çanta alim diye dışarı çıktım bütün herkeze bişeyler aldım..(kardeşlerim,babam,yiğenlerim) bugün hediye alma günümmüş ama öyle bir yoruldumki sormayın...:111:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…