- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.041
cok guzel canim ozaman bugun sana bereketli iyi calismalar... obur aya da cekeriz halayini insallah...
bu arada nihancada dr a gidecekti bugun haber varmi gecmisi cabuk okudum...
kızlar topik çoook sessiz kimsecikler yok ya herkes nerde
yarın hıdırellez kızlar bu gece bütün dileklerimiz isteklerimizi dileyelim
allahım hepimizin duasını kabul etsin tez günde yerine getirsin
kızlar gül ağacının dibine dileğinizi yazıp gömmeyi unutmayın
ayyy ne güzel hatırlattın arkadaşım sağol bu gece -gül ağacı bulamasamda-
bol bol dua edicem:81:
kızlar bişi sorcam. yumurtlama takibini nasıl yapıyolar, bilgi verir misiniz biraz
canım dr sana adetinim 5.kolomen veriri sen onu sabah akşam içersin sonra seni 11. veya 12. günü çağırır yumurtalar büyüyüp çatlamış mı diye eğer çatlamışsa sorun yok ama çatlamamışsa iğne yapılır güzelim
kızlar bişi sorcam. yumurtlama takibini nasıl yapıyolar, bilgi verir misiniz biraz
canım doktor beni adetimin 3. günü çağırdı ultrasonla baktı o gün iyi dedi. adetimin 5. günü başlamak üzere günde birer tane 5 gün içilecek serophene verdi. 14. günü gittim yumurtalıklarıma baktı yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi vurdu. Adetimim 23. günü betahcg ve progesteron tahlili yaptırmamı istedi. bakalım bugün adetimin 16. günü bekliyorum. benim yumurta takibim böyle umarım bir fikrin oluşmuştur.
hımm saol cnm, peki vajinal ultrasonla mı bakıyo ilaçtan sonra çağırdığında?
hımm saol cnm, peki vajinal ultrasonla mı bakıyo ilaçtan sonra çağırdığında?
slm canım sen de benim gibi izmirde oturuyomuşsun
karından tam belli olmuyosa vajinal ultrasonla bakıyo canım
sen yumurtlama takibi mi yaptıracaksın canım
yok cnm ben henüz yumurtlama takibi yaptırmıcam cnm. yeni denemelere başladım da ben. gebelik öncesi bazı tahliller için gitmiştim doktora. gelmişken smear filan da alalımdedi. vajinal ultrasonla da baktı. sonra yumurtlama var dedi sanki. ama emin diilim. araya başka bi laf girdi. o takıldı kafama yumurtlama olduğu vajinal ultrasonda görünüyo mu, yumurtlama takibini öyle mi yapıolar acaba diye soriym dedim. teşekkür ederim cevaplarınız için
yararlı olabildiysem ne mutlu bana canım ama inşallah o süreci yaşamadan rabbim tez günde nasip eder.çünkü çok yıpratıcı ve eğer sonun da olmuyosa çok üzücü maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?