2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım kıyamam yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu inşallah geçer senin de canım....

evet biz de eczaneye para ödüyoruz maalesef muayene parası diye bizi de sömürüyorlar canım....

kızlar sizde de bi keyifsizlik varmı .. sizinle konuşurken
kafam dağılıyor da akşam eve gidince çok keyifsizleşiyorum

evet canım o bende de oluyor ....

kızlar sizde de bi keyifsizlik varmı .. sizinle konuşurken
kafam dağılıyor da akşam eve gidince çok keyifsizleşiyorum
arada oluyor canım ya...dinlenmek lazım bol bol...
asilcim bu bedavamı geliyor telefona canım?:44:
amin canım ya..inşallah...şu bulantılarda bir geçse hayırlısıyla...
ah canım yaaaa...tuzlu şeyler yemeye çalış...
Kahvaltı ediim dedim ama kokudan bişi yiyemedim herşey kokuyo inşaallah 10. haftadan sonra geçer bu bulantı olayı kendimi herşeye mıymıylanıyomuşum gibi hissediyorum
aynen canım...kokuya insana valla...bana yumurta kokusu kötü geliyor..yiyemez oldum yumurtayı valla..
maşallahhh melikem...

bi de şeyi sorayım .. ilişki yasaklanan varmı aranızda

canım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız

bizde onları sömürsek ne güzel olur aslında dimi kuzuuu

geçmiş olsun cnm allah buna hayırlı uzun ömürler versin inş en güzeli zaten bende öyle böyle konuşanları sevmiyorum doğru neyse o dur yani

bizede 2 ay dikkat edin dedi dr:93:

benim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...

canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.

aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…