2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım sakın yatma yüzüstü... sırt üstü ve yan sag sola dogru yat kuzuuu

senin dra pek kibarmış benimki senelerdir gittiğim dr olduğunda artık adam kibarlığı falan bıraktı direk eşime dedi hatta cinsel ilişki yasak diye aslında utandım baya ama dr yani... bize de kendi dicekmiş zamanı gelince eşim biraz bozuluyo aslında elin herifinin sözüne göre mi şey etcez yani diyo ama napalım şimdi bebek daha önemli....

evet canım saolsunlar bizde tedaviyle oldugumuz için riske atmıyom rabbim yar ve yardımcımız olsunn:13:

Son düzenleme:
kızlar tekrar söylüyorum sırt üstü yatmayın ilk aylar tehlikeli bana dr um söyledi ayaklarını karnına çekmeden sırt üstü yatma 3 aylık olana kadar dedi... en güzeli yan yatmak... uzanmak ile sırt üstü yatmak arasında bir fark yokmuş....

Anladım canımcım. Rapor alabilme imkanın varsa daha iyi tabii.

Sola yatmak gerektiğini biliyorum. Çünkü oksijen daha iyi alınıp veriliyormuş. Bebek için en uygun pozisyonmuş. Ama alışamadımhiç

Sırt üstü ne zararı var ki.

en büyük sorunlardan biri bende normalde yüz üstü yatarım ama şimdi malum yatılmıyor sırt üstü yatıyorum yada yan ama kalktığımda her yanım ağrıyor:84::85:

Aynen bendeeeeee

ayyy canım sakın yatma yüzüstü... sırt üstü ve yan sag sola dogru yat kuzuuu

İşte arada yatıyorum :85: Ama yavaş yavaş alıştırmamız lazım kendimizi.

niye sırt üstü yatmıcaz ben doğrusu o diye biliyorum

Valla aklım karıştı :44:

hatta en güzeli sol yana yatmakmış bebeğe daha fazla kan gidiyomuş o zamanlarda...

tamam canımm bol alalım artık suyumuzu aslında dün benden önce 5 aylık bi anne adayına doktor günde 2,5 litre su içmelisin diyoduuu:26:

selam kızlar yaa ben hala kahvaltı etmedim canım hiç istemio bende bir gariplik var ben sabahtan akşama midem bulanıyor akşamları istifra ediyorum yaa..eşim de inanmıyor morning sickness kızım morning sabah yani akşam istifra mı olur diye gülüyor bana sanki zevkten yapıorum.. neyse kızlar ben şey soracaktım cuma günü doktora gideceğim de keseyi yada kalp atışını görür müyüm sizce

aaaaa sırt üstü yatmak zararlımıymış ben hep sırt üstü yatarım dikkat edeyim ozaman bende yan yatayım.

Hoşgeldin canım. Ama birşey yemezsen de daha çok bulanır için. Az da olsa birşeyler yemeye çalış canım tuzlu tuzlu

Görürsün canım. Yani kalp atışlarını bilemem; ama keseyi görürsün büyük ihtimalle.

keseyi rahat görürsün .. vajinal bakarsa kalp atışı bile duyulabilir ama karından duyulmaz

aaaaa sırt üstü yatmak zararlımıymış ben hep sırt üstü yatarım dikkat edeyim ozaman bende yan yatayım.

dümdüz sırt üstü zararlı dedi dr um dizlerini kır dedi karnına sağa sola farketmez yeterki dümdüz sırtüstü yatma dedi... rahmin yayılmaması için heralde...

keseyi kesin görürsün cnm
melike bişi dikkatimi çekti sen
1 yılda 21 bin küsür yazıyı nasıl yazdın

hakikaten melike nasıl yazdın

sağolun kızlar inşallah sağlıklıdır bebeğim. karnım belli oluyor benim yaa herkes 1.5 aylık bu ne karın diyip canımı sıkıyor. iç karnı olmayanların çabuk belli olurmuş ne yapayım yani bir haftadan karnım çıktı.ama size komik bişey söyleyeyim eşim de bir beden şişmanlamış dün alışverişteydik. m beden kazak aldı olmadı L olmadı xl oldu ancak... öyle hoşuma gitti ki anlatamam hadi ben hamileyim ama onun bahanesi yokk

keseyi kesin görürsün cnm

hakikaten melike nasıl yazdın

meslek sırrıı kuzummm
canım vala benim takıldıgım topikler vardı özelliklede gebelikle ilgili bide oyun bölümlerine cok girdim cıktım bide her yere yazıyodum hemen hemen
kendi topigimde var 2009 gelinleri buraya diye sonra bu kadar olmus mesaj sayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…