2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde de bi keyifsizlik varmı .. sizinle konuşurken
kafam dağılıyor da akşam eve gidince çok keyifsizleşiyorum

hepinize günaydın canlarımmm :KK16: ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim :KK43: sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum :KK43:

sanada tatlım benim yaa cok gecmiş olsun kuzum valla sizi gördükçe bende üzülüyom benim böle yok cok sükür inşallah azalır kuzummm:KK16:

Bol bol dinlen canım:) Evin tadına var:KK3:

İnşallah hayırlısıyla canımcım :21:

bende kanama yok Allah'a şükür canım. :nazar: Sadece bayramda kahverengi akıntım vardı, o da geçti.:nazar:

O ağrı ve sızı bende de var. Sanki iğne saplıyorlar gibi değil mi?:KK17: Ama normalmiş yani.:KK34:
oh ne iyi cnm aynen iğneler batıkyo acıyo çok fena:KK43:dokunamıyorum o derece:KK50::KK49:
sendecanım ben gibisin ama benim midem öle bulanmıyo fazla kuzu cok şükürrr:13:

oh ne güzel kuzu bulanamsın keşke benimde hiç bulanmıyodu bulansın istedim bende :KK53:ama şimdi geçsin istiyorum:KK52:

hepinize günaydın canlarımmm :KK16: ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim :KK43: sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum :KK43:
defne canım seni anlıyorum .. inş bi kaç güne biter
kraker yiyorsun sanırım ... bir de yiyebilirsen limonlu havucu dene
ekşi elma ve beyaz nohut başka bi topikten öğrenmiştim
bulantı meleğinin iyi olduğuna işaretmiş ama dayanması gerçekten zor
onun için denir ya anaların hakkı ödenmez .. :emir_bebek:

kızlar bu arada size küçük bi tavsiye turkcell kullanıcıları
hamile yazıp 2222 ye mesaj atıyorsunuz .. sizden sat'ı ve yaşı istiyor
kayıt ediyor ve hemen hemen her gün gününüze göre bilgiler gönderiyor
ben çok faydalı buldum bu uygulamayı
zaten gebe kalmadan önce biliyordum gebeliğimi öğrenir öğrenmez
turkcele kayıt oldum .. ultrason resmi bile gönderiyor
şu anda sizin bebeğinizde böyle falan diye
doktor videosu gönderiyor zamanınıza göre çok hoş
tavsiye ederim :128:

çok güzelmiş ama ben vodafonum ya...

güzel uygulamaymış ama

Kahvaltı ediim dedim ama kokudan bişi yiyemedim herşey kokuyo inşaallah 10. haftadan sonra geçer bu bulantı olayı kendimi herşeye mıymıylanıyomuşum gibi hissediyorum :KK43:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu,fatmanur,zeytin gözlü+,asilmavi,beatygirl,Arina+,LeYLa_21+,rainofapril+,Defhne+,tugcal,

kırk bin kere maşallahhhh bize güzell annelereeeeeeeeee:KK9: :KK9: :KK9:

sordum canım tedaviye gittigimde yok alıyoruz biz dedi farketmiyomus eşimde diyo ki şimdi kayıt yaptıralım ilaçları alalım eczaneden diyo kasesiz olursa parayla satın alırız diyoz aman yine parayla alıyoz eczaneden o yüzden bende eşime bugün ödemeyelim oraya vericem parayı eczaneye ilaca veririm diyom yaa kızlar siz eczaneyede para ödüyomusunuz bi güya emekli sandıgıyız ama kaselide olsa yine eczaneyede para ödüyoz anam sömürüyoar kanımızıııı:KK47: :KK47:

bazen bende de oluyor cnm

yaaa ahh canım benim gecer inşallah bebegemmmm:KK19:
bende var bi anormallik annem dediği gibi rahat batıyo:KK52:

eczaneler bi kısmını alıyo mesela 3 kutu ilacım 17 tl tutmuştu 5 tl verdim eczaneye o şekilde oluyo melikecim :)

defne canım seni anlıyorum .. inş bi kaç güne biter
kraker yiyorsun sanırım ... bir de yiyebilirsen limonlu havucu dene
ekşi elma ve beyaz nohut başka bi topikten öğrenmiştim
bulantı meleğinin iyi olduğuna işaretmiş ama dayanması gerçekten zor
onun için denir ya anaların hakkı ödenmez .. :emir_bebek:

çok sağol canımıniçi :KK16:

evet canım gerçekten annemin değerini daha çok anladım :KK43: limonlu havuç yerim sanırım eve gidince yapar yerim hemen.
kraker yiyorum ama yediğim gibi çıkarıyorum midem artık kabul etmiyor. leblebi alıcam bi de inş o da işe yarar.
evde olsam yatar dinlenirim ama çalışırken çok zor :KK5:

ben de 2. ayımı doldurmuşum simdi baktım da öğrendiğimin üstünden bir ay geçmiş bile inşallah hepimizin 3 ayı hemencik sorunsuz geçer de artık hamişliğin tadını çıkarırız dimi kızlar???

İnşallah canım:KK16::KK16:

Canım kıyamam ya :KK43: Doktorunu ara olmazsa, şurup var bulantı için ondan versin.

Ara sıra oluyor bana da :KK5:

oh ne iyi cnm aynen iğneler batıkyo acıyo çok fena:KK43:dokunamıyorum o derece:KK50::KK49:

oh ne güzel kuzu bulanamsın keşke benimde hiç bulanmıyodu bulansın istedim bende :KK53:ama şimdi geçsin istiyorum:KK52:

Gece yatarken özellikle değince yatağa feci :KK50::KK50:

Bu arada kızlar siz nasıl yatıyorsunuz? Ben yüzüstü yatmaya alışığım. Ama sol tarafımıza yatmamız gerek. Hep bölük bölük uyuyorum ya :KK50::KK50:

Kahvaltı ediim dedim ama kokudan bişi yiyemedim herşey kokuyo inşaallah 10. haftadan sonra geçer bu bulantı olayı kendimi herşeye mıymıylanıyomuşum gibi hissediyorum :KK43:

12. hafta diyorlar sanırım bulantı geçmesi için. :26: Dün bir arkadaşımla konuştum. 5. aya kadar hep istifra etmiş.:KK25:

benimde öyle görünce midemin almadıkları oluyor. Eşimde günah yapma diyo, sanki elimde :63:

X