bizde onları sömürsek ne güzel olur aslında dimi kuzuuu
walla ben aklıma geldikçe içiyorum leylacım ne kadar içiyorum bilmiyorum ama çok içiyorum...günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?
günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?
günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?
saol canım verdiğin bilgiler için...valla iyiki burası variyiki sizler varsınız ...
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz, rahatlıyoruz
leyla evet canım ücretsiz uygulama
her konu hakkında bilgi gönderiyorlar .. bu ara kasıkta batma olabilir
bulantınız olabilir vs. rüyalarla ilgili bile göndermişlerdi ..
kaygılarınızla ilgili rüyalar görebilirsiniz die
çok iyi bilinçlendiriyorlar ... birde avea ve vodafonlu
arkadaşlar en yakınlarınızda turkcelli olan varsa onlara rica edebilirsiniz
tabi hergün gördüğünüz biri olmalı komşu, abla, kardeş falan
su içmek iyiymiş..bol bol içmek lazım..ayy ne güzel olurdu yaaa keşke öyle bir imkanımız olsa....
walla ben aklıma geldikçe içiyorum leylacım ne kadar içiyorum bilmiyorum ama çok içiyorum...
canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.
aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.
dikkat et cnmbenim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...
araştıralım cnm varsa bizde yararlanalımcanım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.
aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.
yaa düşünüyorum kimse yok galiba olsa iyi olurduvalla iyiki burası variyiki sizler varsınız ...
tBanada doktorum ilk kontrolümde ilişki serbest dedi sonra eşimle beraber olunca kanamam oldu hemen doktora gitim yasakladı ne saçma sapan bişi ya madem böle bi tehlikesi varsa baştan nie serbest diosunz die söylendim doktorda o zman böyle bi risk yoktu şimdi düşük riskin var dio zaten o riskide o oluşturdu hayret bişii
Canım kıyamam yaDoktorunu ara olmazsa, şurup var bulantı için ondan versin.
defne sen bi de bankacıydın dimi.. Allah yardımcın olsun
ayyy canım kıyamam yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu inşallah geçer senin de canım....
.
ekşi şeyler gerçekten azaltıyo cnm limonu şeyler ye baya farketti bende
ah canım yaaaa...tuzlu şeyler yemeye çalış...
bende günde 2 litre su içiyorum aldığım sıvılarla birlikte 3 lt buluyordur çünkü az evvel iki bardak ıhlamur içtim.günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?
bizede evlilik hayatınıza ara verin ben vakti gelince söyliyecem dedi.benim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...
canım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız
valla iyiki burası variyiki sizler varsınız ...
aklıma geldikçe içiyorum 1.5 2 lt buluyo
ben aklıma esdikçe içerim canım eşim çok içer suyu keşke bende onun gibi olsaydım ama nerdeee on yıl susuz kal deseler kalırım vallaaa
suyu bol almak gerekiyormuş kızlar..elinizden geldiğince içmeye çalışın canlarım...Ben 3 lt. kadar içiyorum canım.
valla ben bir sağ tarafa dönüyorum bir sola bazende sırt üstü yatıyorum...bu konuyu iyiki gündeme getirdin arinacım..bende netten araştıracaktım..nasıl yatmak gerekiyor yatakta diye...Kızlar siz geceleri nasıl yatıyorsunuz? Ben yüzüstü yatmaya alıştığım için çok zorlanıyorum yaYüzüstü ne zaman yatsam sol kasığıma ağrı giriyor. Sanırım bizim pıtırcık, anneeeeeeeee beni çok sıkıştırdın diyor
bana yasak mavicim... ilk 3 ay:...
bana da yasak ama benim herif pek sallamıyor yawcanım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız
günde 1 litreyi bulmuyordurgünde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?
ayy ne güzel olurdu yaaa keşke öyle bir imkanımız olsa....
walla ben aklıma geldikçe içiyorum leylacım ne kadar içiyorum bilmiyorum ama çok içiyorum...
Kızlar siz geceleri nasıl yatıyorsunuz? Ben yüzüstü yatmaya alıştığım için çok zorlanıyorum yaYüzüstü ne zaman yatsam sol kasığıma ağrı giriyor. Sanırım bizim pıtırcık, anneeeeeeeee beni çok sıkıştırdın diyor
hepinize günaydın canlarımmmben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum
canım nacizane sana bir tavsiyem olacak...çıkartma hissin gelince kafanı havaya kaldır derin derin nefes almaya çalış...bir müddet sonra bulantının geçtiğini göreceksin canım...bir kaç kez yaptım iyi geldi bana....Yarın gidicem canım doktoruma bugünü de atlatabilirsem çok şükür. işyerinden de izin vermezlerse gelmem işe rapor alırım gerekirse çalışacak durumda değilim hiç.
yok kuzum lojistik şirketinde çalışıyorum ben. bankadan daha beter
inşallah canımmmmm
bende denerim canım çok sağol
yiyiyorum canım sağol ama midemde tutabilsem bi de
]
bende günde 2 litre su içiyorum aldığım sıvılarla birlikte 3 lt buluyordur çünkü az evvel iki bardak ıhlamur içtim.
bizede evlilik hayatınıza ara verin ben vakti gelince söyliyecem dedi.
benim eşimde anlayışlı sağolsun ama bizim tedaviyle olduğu için zaten yaklaşık bir aydır moladayız bakalım daha kaç ay mola vericez belli değil sabretsin azıcık napalım.