2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla iyiki burası var En Büyük KK iyiki sizler varsınız ...
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz, rahatlıyoruz

leyla evet canım ücretsiz uygulama
her konu hakkında bilgi gönderiyorlar .. bu ara kasıkta batma olabilir
bulantınız olabilir vs. rüyalarla ilgili bile göndermişlerdi ..
kaygılarınızla ilgili rüyalar görebilirsiniz die
çok iyi bilinçlendiriyorlar ... birde avea ve vodafonlu
arkadaşlar en yakınlarınızda turkcelli olan varsa onlara rica edebilirsiniz
tabi hergün gördüğünüz biri olmalı komşu, abla, kardeş falan

Banada doktorum ilk kontrolümde ilişki serbest dedi sonra eşimle beraber olunca kanamam oldu hemen doktora gitim yasakladı ne saçma sapan bişi ya madem böle bi tehlikesi varsa baştan nie serbest diosunz die söylendim doktorda o zman böyle bi risk yoktu şimdi düşük riskin var dio zaten o riskide o oluşturdu hayret bişii:KK19:

saol canım verdiğin bilgiler için...:nazar::KK16:
ayy ne güzel olurdu yaaa keşke öyle bir imkanımız olsa....

walla ben aklıma geldikçe içiyorum leylacım ne kadar içiyorum bilmiyorum ama çok içiyorum...
su içmek iyiymiş..bol bol içmek lazım..:KK16:

Kızlar siz geceleri nasıl yatıyorsunuz? Ben yüzüstü yatmaya alıştığım için çok zorlanıyorum ya :KK31: Yüzüstü ne zaman yatsam sol kasığıma ağrı giriyor. Sanırım bizim pıtırcık, anneeeeeeeee beni çok sıkıştırdın diyor :KK52::KK52:

canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.

aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.

öylemi ilk defa duydum inanki bende canımm:26:

benim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...
dikkat et cnm
canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.

aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.
araştıralım cnm varsa bizde yararlanalım

yaa düşünüyorum kimse yok galiba olsa iyi olurdu
Banada doktorum ilk kontrolümde ilişki serbest dedi sonra eşimle beraber olunca kanamam oldu hemen doktora gitim yasakladı ne saçma sapan bişi ya madem böle bi tehlikesi varsa baştan nie serbest diosunz die söylendim doktorda o zman böyle bi risk yoktu şimdi düşük riskin var dio zaten o riskide o oluşturdu hayret bişii:KK19:
t
bazı doktorlar bi tuhaf zaten:KK22:

Canım kıyamam ya :KK43: Doktorunu ara olmazsa, şurup var bulantı için ondan versin.

Yarın gidicem canım doktoruma bugünü de atlatabilirsem çok şükür. işyerinden de izin vermezlerse gelmem işe rapor alırım gerekirse çalışacak durumda değilim hiç.

defne sen bi de bankacıydın dimi.. Allah yardımcın olsun

yok kuzum lojistik şirketinde çalışıyorum ben. bankadan daha beter :KK43:

ayyy canım kıyamam yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu inşallah geçer senin de canım....
.

inşallah canımmmmm

ekşi şeyler gerçekten azaltıyo cnm limonu şeyler ye baya farketti bende

bende denerim canım çok sağol

ah canım yaaaa...tuzlu şeyler yemeye çalış...:nazar::KK16:

yiyiyorum canım sağol ama midemde tutabilsem bi de :KK43:

]

günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?:nazar::KK34:
bende günde 2 litre su içiyorum aldığım sıvılarla birlikte 3 lt buluyordur çünkü az evvel iki bardak ıhlamur içtim.
benim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...
bizede evlilik hayatınıza ara verin ben vakti gelince söyliyecem dedi.
canım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız:KK17: :KK17:

benim eşimde anlayışlı sağolsun ama bizim tedaviyle olduğu için zaten yaklaşık bir aydır moladayız bakalım daha kaç ay mola vericez belli değil sabretsin azıcık napalım.

evet canım öle buranın hem faydaı var hemde insan paylaşınca daha bi rahat ve mutlu oluyo kuzu:KK19:

aklıma geldikçe içiyorum 1.5 2 lt buluyo

ben aklıma esdikçe içerim canım eşim çok içer suyu keşke bende onun gibi olsaydım ama nerdeee on yıl susuz kal deseler kalırım vallaaa:KK59:

Ben 3 lt. kadar içiyorum canım. :KK19:
suyu bol almak gerekiyormuş kızlar..elinizden geldiğince içmeye çalışın canlarım...:nazar::nazar::KK16:
Kızlar siz geceleri nasıl yatıyorsunuz? Ben yüzüstü yatmaya alıştığım için çok zorlanıyorum ya :KK31: Yüzüstü ne zaman yatsam sol kasığıma ağrı giriyor. Sanırım bizim pıtırcık, anneeeeeeeee beni çok sıkıştırdın diyor :KK52::KK52:
valla ben bir sağ tarafa dönüyorum bir sola bazende sırt üstü yatıyorum...bu konuyu iyiki gündeme getirdin arinacım..bende netten araştıracaktım..nasıl yatmak gerekiyor yatakta diye...:nazar::nazar:

bana yasak mavicim... ilk 3 ay:...

canım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız:KK17: :KK17:
bana da yasak ama benim herif pek sallamıyor yaw :KK50:
gerçi benim doktorda çok pimpirikli :94:

günde ne kadar su içiyorsunuz kızlar...?:nazar::KK34:
günde 1 litreyi bulmuyordur
ne yazık ki su içme özürlü biri olarak zorla su içemiyorum
Rabbim şükür ki gebe olduğumdan beri biraz daha içime su içme isteği verdi
yoksa 1 bardak bile içmeden günü kapadığım oluyordu .. çok vahim

ben de yüzüstüne alışkınım arinacım ama yan yatmaya çalışıyorum gerçi daha bu aylarda yüzüstü yatma bebeğe zarar vermezmiş... sırt üstü yatmayın yeter yatıyosanız da ayaklarınızı karnınıza çekin... ben uykuda bazen dönüyorum sırt üstüne fark ettiğimde ayaklarımı karnıma çekmiş buluyorum kendimi içgüdüsel olarak heralde uykuda bile tedbir olsun diye...

en büyük sorunlardan biri bende normalde yüz üstü yatarım ama şimdi malum yatılmıyor sırt üstü yatıyorum yada yan ama kalktığımda her yanım ağrıyor:84::85:

hepinize günaydın canlarımmm :KK16: ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim :KK43: sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum :KK43:

canım bu bulantılar için daha erken değilmi genelde 2 ayda başlar diyor çevremdeki insanlar demekki öyle değilmiş erkende başlayabiliyormuş.

Yarın gidicem canım doktoruma bugünü de atlatabilirsem çok şükür. işyerinden de izin vermezlerse gelmem işe rapor alırım gerekirse çalışacak durumda değilim hiç.

yok kuzum lojistik şirketinde çalışıyorum ben. bankadan daha beter :KK43:

inşallah canımmmmm

bende denerim canım çok sağol

yiyiyorum canım sağol ama midemde tutabilsem bi de :KK43:
canım nacizane sana bir tavsiyem olacak...çıkartma hissin gelince kafanı havaya kaldır derin derin nefes almaya çalış...bir müddet sonra bulantının geçtiğini göreceksin canım...bir kaç kez yaptım iyi geldi bana....:nazar::nazar:
]

bende günde 2 litre su içiyorum aldığım sıvılarla birlikte 3 lt buluyordur çünkü az evvel iki bardak ıhlamur içtim.

bizede evlilik hayatınıza ara verin ben vakti gelince söyliyecem dedi.

benim eşimde anlayışlı sağolsun ama bizim tedaviyle olduğu için zaten yaklaşık bir aydır moladayız bakalım daha kaç ay mola vericez belli değil sabretsin azıcık napalım.

maşallah sen epey içiyorsun canım ya ne güzel...bende gece bile uyanıp içiyorum...:nazar::nazar::KK9:

X