2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

söle tabi kuşum ben bugün doktoruma kızıcam bana hiç sunu ye sunu yapma demiyooo cünkü ben burda sizden duydugum yada kendi arastırdıgım tarzda besleniyorum bakalım ne dicekk
valla bu doktorlara sormayınca konuşmuyorlar..ağızlarından kerpetenle laf alıyorsun...sanki bedava gidiyorsun yaa..o kadar para döküyoruz...tahlil yaptırdım beta hcg ilk gittiğimde hamilesin dedi..iki hafta sonra gel dedi..başka bişey yok...bakalım cumartesi ne diyecek...
geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine hastalanma lütfen...
hg canım...
arkadaşlar herkeze günaydın

günaydın fatmanurcum...nasılsın canım?

kızlar listeye maşallah 31 kişi olmuşuz ne güzel allah firesiz devam etmeyi nasip etsin inş

Amin, inşallah canım.

En çok hastalanmaktan korkuyorum. Dün sanki burunlarım tıkandı gibi oldu. Boğazlarım da ağrıyor gibiydi. Şükür bugün birşeyim kalmadı

evet kilo verdiğim için bende mutluyum cnm iyi geçti ama çok yorucuydu kıpırdamak gelmiyor bugün içimden o kadar yani
Maşallah size en kocamanından

Büyüyoruz artık
evet çok şkr tehlikeli zamanları geride bırakıyoruz keyifli günler bizi bekliyor artık
hoşgeldin canımmm bende ekşi ve tuzlu seleri tercih ediyorum sorma bulantım agrı sekild eyok cok sükür sadece iştahsızlandıgım seyler var
slm melikecim aynen tatlı yağlı şeyler aklıma bile gelince midem kalkıyoo çok kötü...bendede kusma yok ama sürekli bulantıu var yolda gelirken falan çok kötüydüm

kanaması devam eden arkadaşımız var mı kızlar hala

benim göğüslerimde feci ağrı var gece sancıyla uyanıyorum bazen gidince sorucam doktora

Son düzenleme:

evet yaa ben her gittigimde emekli sandıgına baglıyız ya bizden 20 tl alıyolar aha pazartesi gittik şimdi bugünde gitcez yine para gitcek hiç demiyolar 3 günü asmadan olmaz alıyolar valla acımıyolarrrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ayyy ben süperim uzun zaman sonra ilk kez bulantısız başladım güne özlemişim bulantısız kahvaltı etmeyi

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ayyy ben süperim uzun zaman sonra ilk kez bulantısız başladım güne özlemişim bulantısız kahvaltı etmeyi

hoşgeldin canımmm ne mutlu sana kuzum benim de yok cok sükürrr

Son düzenleme:
kızlar çok sağolun Allah razı olsun ben de iyi sayılırım ben bayramda grip olmuştum memlekette hemde çok şiddetli üst solunum yollarım biber gibi yandı bi yandan öksürük ama çabuk toparladım bol bol ıhlamur içtim ve portakal yedim ama bebek için çok endişelendim tam organlarının oluşmaya başladığı dönem şü döenm çok önemliymiş yediklerimize dikkat etmeliymişiz özellikle balık dedi doktorum.
bebiş zarar görmemiştir dimi kızlar.

bebek iyidir fatmanurcum üzülme inşallah Rabbim korur onu merak etme canım....

evet yaa ben her gittigimde emekli sandıgına baglıyız ya bizden 20 tl alıyolar aha pazartesi gittik şimdi bugünde gitcez yine para gitcek hiç demiyolar 3 günü asmadan olmaz alıyolar valla acımıyolarrrr

melikecim özele gidiosun sanırımda en azından 10 günlük bi kontrol süresi olması lazım ve almamaları gerekiyor. Benimksi öle kanamam olupda gittiğimde 10 gün dolmamış bende bilmiodum boşuna kayıt sırası bekledim direk doktora görünebiliomuşum senin hastae baya kazıkçı anlaşılan :)

Bol bol dinlen canım:) Evin tadına var

İnşallah hayırlısıyla canımcım

kanaması devam eden arkadaşımız var mı kızlar hala

benim göğüslerimde feci ağrı var gece sancıyla uyanıyorum bazen gidince sorucam doktora

bende kanama yok Allah'a şükür canım. Sadece bayramda kahverengi akıntım vardı, o da geçti.

O ağrı ve sızı bende de var. Sanki iğne saplıyorlar gibi değil mi? Ama normalmiş yani.

Selam canım. Ben iyiyim kendi adıma. Oh ne güzel, benimde vardı geçti çok şükür

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Birşey olmamıştır meraklanma sen

sendecanım ben gibisin ama benim midem öle bulanmıyo fazla kuzu cok şükürrr:13:

kızlar bu arada size küçük bi tavsiye turkcell kullanıcıları
hamile yazıp 2222 ye mesaj atıyorsunuz .. sizden sat'ı ve yaşı istiyor
kayıt ediyor ve hemen hemen her gün gününüze göre bilgiler gönderiyor
ben çok faydalı buldum bu uygulamayı
zaten gebe kalmadan önce biliyordum gebeliğimi öğrenir öğrenmez
turkcele kayıt oldum .. ultrason resmi bile gönderiyor
şu anda sizin bebeğinizde böyle falan diye
doktor videosu gönderiyor zamanınıza göre çok hoş
tavsiye ederim :128:

Son düzenleme:
görmemiştir inş cnm merak etme kafana takıp canını sıkma

evet bizimkide 10 gün almıyor sonra alıyor ben aile hekiminede başlamak istedim ama kaydım çıkmadı bi yer daha var oraya gidip bakıcam bi olmazsa sıradan birine kayıt olucam onunlada devam edicem kontrolüme

ben de 2. ayımı doldurmuşum simdi baktım da öğrendiğimin üstünden bir ay geçmiş bile inşallah hepimizin 3 ayı hemencik sorunsuz geçer de artık hamişliğin tadını çıkarırız dimi kızlar???

hepinize günaydın canlarımmm ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum

sordum canım tedaviye gittigimde yok alıyoruz biz dedi farketmiyomus eşimde diyo ki şimdi kayıt yaptıralım ilaçları alalım eczaneden diyo kasesiz olursa parayla satın alırız diyoz aman yine parayla alıyoz eczaneden o yüzden bende eşime bugün ödemeyelim oraya vericem parayı eczaneye ilaca veririm diyom yaa kızlar siz eczaneyede para ödüyomusunuz bi güya emekli sandıgıyız ama kaselide olsa yine eczaneyede para ödüyoz anam sömürüyoar kanımızıııı

yaaa ne güzelmiş canım inanki bende kayıt olurdum ama ben avea polis hattı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…