2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leylacım beni de eklermisin canım dua listesine memnuniyetle okurum canım....

tabiki bitanem...seve seve eklerim...ağzına sağlık tatlım..Allah razı olsun canım benim...Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın inşallah kızlar...çok iyisiniz maşallah...

o heyecanı bende yasadım kuzu hiç sorma yaaa) bu testler glukoz tsh bide sık idrara cıkıyım deyinde idrar testiistedi enfeksiyon varmı ona bakacak bakalım hakkımızda hayırlsıı olsun bebegemm

sabah yataktan kalkmadan kraker yiyin kızlar gerçi ben bugünlerde yiyemiyorum wc sorunu yaşadığım için aç karnınma ılık su ile kayısı yemem gerekiyor o da fena yapıyor midemi ama siz yaparsanız bulantıları baya bastırıyor....

iyidir canım sen nasılsın???

iyiyim bende cok şükür canım devlet hastanesinden geldim dün doktorum test istemişti kan verdim tüp tüp inanmıcaksınız kanım zor yettii cünkü az biraz kansızım bide damarımda cok ince cok zorlanıyo hemşirelerr damarımı bulmakta cnlarrr(

Canım benim hem SGK hem de özel sağlık sigortam var. Özelde testlerin hepsi 775 TL tuttu; bende dışarda yaptırayım dedim. Nereye gittiysem yaklaşık 300-400 TL lik kısmı devlet karşılamıyor dedi ve malum gidip özelde yaptırttım. 500 TL bayıldım. Ama bugün SGK doktoruna da sorunca bayramdan sonra değişmiş olabilir. Bayramdan önce yapılıyordu dedi.

günaydın kızlar....

Günaydın canım. Nasılsın?

arina hoşbuldum

kızlar midesi bulanan varmı benden başka :120:

benim sadece aç karnına ve yemekten sonra bulanıyor canım

yaaa kızlar ben gibi smileleri kullanamayan varmıııııı????

Ben:))))

Kızlar ben idrar testimi de yaptırayım, geleyim.

Görüşürüz.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 10 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 10 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 10 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

ayyy canım benim geçmiş olsun benden de 3 tüp almışlardı bir de çok zayıfım ben iğneyi kaç kez batırdı çıkardı...((

ben de iyiyim arinacım sağol hadi testini verde gel güzel sonuçlarla inşallah....

o heyecanı bende yasadım kuzu hiç sorma yaaa) bu testler glukoz tsh bide sık idrara cıkıyım deyinde idrar testiistedi enfeksiyon varmı ona bakacak bakalım hakkımızda hayırlsıı olsun bebegemm
hayırlısı olsun canım...inşallah bir sorun olmaz...Rabbim cümlemize sağlıklı bir gebelik dönemi nasip etsin inşallah...
evet canım bende yiyorum..iyi geliyor gerçekten tuzluya...

güle güle tatlım...

ben dünden beri kaç paket kraker yedim saymadım
gerçi hiç istifra etmedim ama bulantı var
inş. bu bulantılar bir an önce biter

geçen hafta beta Hcg için kan vermiştim...hemşire kolumu mosmor etti...sinir oldum yaa...iki gün geçmedi nasıl acıdı kolum valla...

10. haftadan sonra falan azalıyor diyorlar... sen istifra etmemişsin çok şükür.... o daha fena yapıyor....

bende istifra etmedim ama bulanıyor işte dediğin gibi..olsun bunlar sorunsuz hamileliğin belirtileriymiş kızlar...sağlıklı gebelik geçiriyoruz inşallah...bu günlerde geçecek inşallah..keyfini çıkarım canlarım...

leylacım devlet hastanelerinde zaten hiç dikkat ettikleri yok ki ben doğum hastanesine gidiyorum yani tüm hastalar hamile ama hemşirelerin umru bile değil zart diye sokuyolar iğneyi aslında paran olcak özele gitcen ama bizde de o yok maalesef:))))

yaa cok mu oluyo bacım bende cok şükür olmuyo öle agır ve fazla elevit sanırım azaltıyomus ya belki ondandır sadece iştahsız oluyom okadaaaa)

valla 2 gündür iyice arttı canım nerdeyse yemek yiyemez duruma geldim. doktora gidince ilaç isteyeceğim çalışırken çok zor oluyo

arina hoşbuldum

kızlar midesi bulanan varmı benden başka :120:

ayyyyy ben varımmmm çok erken başladı benim gittikçe de artıyo valla

rainofapril ne zamandır yok sanki dimi melikecim...senin haberin varmı nerelerde bu kız...merak ettim...

inşallah canımmm. valla okadar bekledikten sonra aslında midemin bulanması bile mutlu ediyor beni :) keşke çalışmak zorunda olmasaydım da evde yatsaydım. o zaman daha kolay dayanırdım. inş çabuk geçer bulantılar.

geçen hafta beta Hcg için kan vermiştim...hemşire kolumu mosmor etti...sinir oldum yaa...iki gün geçmedi nasıl acıdı kolum valla...

evet bazıları acemimidir nedir .. fena yapıyor
hele bi keresinde stajyere denk geldim sanırım 3 tüp alacak 3. tüpte kaldı
iğneyi çıkarmıyo bi türlü iğneyi oynatıyo falan
ben bayılmak üzereyim tansiyon falan gitti zaten
sonra kız panik yaptı orda sorumluyu çağırdı bu arada hala iğne kolumda
kadın çıkar çıkar die bağırdı kıza ... o fena bi tacrübe oldu bana
bi kaç saat kendime gelememiştim hatta böyle bişi yaşayınca
ilaç tedavisi sonrası bi daha kan aldırmaya gitmemiştim
ama kimisi var kanı alırken hiç anlamıyorsun ve sonrasında
morarmıyor da

kız ben özele gidiyorum tugcalım...özelde böyle oldu valla..hemşire kanı alırken falan iyiydi..hiç acı duymadım...sonradan kolum morardı...eşimde dediki sen iyice pamuğu bastırıp bekletmedin koluna ondan oldu diyor ama bilmiyorum...

canım Allah kabul etsin bende 10 adet okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…