leylacım beni de eklermisin canım dua listesine memnuniyetle okurum canım....
saol bitanem..dua listesini yapıyordum..görmedim geldiğini kusura bakma canım...sen nasılsın...?cumartesiye gün sayıyorum işte bende...bulantılarım biraz artmaya başladı sanki melikecim ya...sen ne testi yaptıyorsun canım...?
seve seve eklerim bitanem...ağzına sağlık seninde arinacım..Allah razı olsun gülüm benim...
iyidir canım sen nasılsın???
saol canım bende şimdi verdim geldim test için sen özelde miii yaptırdın canımm bende özele gidiyodumda testleri devlete gittim yaptırdım kusumm saglık güvencen ne senin benim eşim polis ya o emekli sandıgına giriyo senin güvencen ne canımmm?????
günaydın kızlar....
arina hoşbuldum
kızlar midesi bulanan varmı benden başka :120:
yaaa kızlar ben gibi smileleri kullanamayan varmıııııı????
iyiyim bende cok şükür canım devlet hastanesinden geldim dün doktorum test istemişti kan verdim tüp tüp inanmıcaksınız kanım zor yettii cünkü az biraz kansızım bide damarımda cok ince cok zorlanıyo hemşirelerr damarımı bulmakta cnlarrr(
hayırlısı olsun canım...inşallah bir sorun olmaz...Rabbim cümlemize sağlıklı bir gebelik dönemi nasip etsin inşallah...o heyecanı bende yasadım kuzu hiç sorma yaaa) bu testler glukoz tsh bide sık idrara cıkıyım deyinde idrar testiistedi enfeksiyon varmı ona bakacak bakalım hakkımızda hayırlsıı olsun bebegemm
evet canım bende yiyorum..iyi geliyor gerçekten tuzluya...sabah yataktan kalkmadan kraker yiyin kızlar gerçi ben bugünlerde yiyemiyorum wc sorunu yaşadığım için aç karnınma ılık su ile kayısı yemem gerekiyor o da fena yapıyor midemi ama siz yaparsanız bulantıları baya bastırıyor....
Canım benim hem SGK hem de özel sağlık sigortam var. Özelde testlerin hepsi 775 TL tuttu; bende dışarda yaptırayım dedim. Nereye gittiysem yaklaşık 300-400 TL lik kısmı devlet karşılamıyor dedi ve malum gidip özelde yaptırttım. 500 TL bayıldım. Ama bugün SGK doktoruna da sorunca bayramdan sonra değişmiş olabilir. Bayramdan önce yapılıyordu dedi.
Günaydın canım. Nasılsın?
benim sadece aç karnına ve yemekten sonra bulanıyor canım
Ben:))))
Kızlar ben idrar testimi de yaptırayım, geleyim.
Görüşürüz.
ben dünden beri kaç paket kraker yedim saymadımsabah yataktan kalkmadan kraker yiyin kızlar gerçi ben bugünlerde yiyemiyorum wc sorunu yaşadığım için aç karnınma ılık su ile kayısı yemem gerekiyor o da fena yapıyor midemi ama siz yaparsanız bulantıları baya bastırıyor....
ben dünden beri kaç paket kraker yedim saymadım
gerçi hiç istifra etmedim ama bulantı var
inş. bu bulantılar bir an önce biter
ben dünden beri kaç paket kraker yedim saymadım
gerçi hiç istifra etmedim ama bulantı var
inş. bu bulantılar bir an önce biter
yaa cok mu oluyo bacım bende cok şükür olmuyo öle agır ve fazla elevit sanırım azaltıyomus ya belki ondandır sadece iştahsız oluyom okadaaaa)
arina hoşbuldum
kızlar midesi bulanan varmı benden başka :120:
bende istifra etmedim ama bulanıyor işte dediğin gibi..olsun bunlar sorunsuz hamileliğin belirtileriymiş kızlar...sağlıklı gebelik geçiriyoruz inşallah...bu günlerde geçecek inşallah..keyfini çıkarım canlarım...
geçen hafta beta Hcg için kan vermiştim...hemşire kolumu mosmor etti...sinir oldum yaa...iki gün geçmedi nasıl acıdı kolum valla...
leylacım devlet hastanelerinde zaten hiç dikkat ettikleri yok ki ben doğum hastanesine gidiyorum yani tüm hastalar hamile ama hemşirelerin umru bile değil zart diye sokuyolar iğneyi aslında paran olcak özele gitcen ama bizde de o yok maalesef:))))
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi10 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....