2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım..
ikiz olmasına çok sevindim bende çok istiyordum ama kısmet olmadı..benim bebeğim tedaviyle olduğu için şansım vardı ama Rabbim bir taneyi hayırlı gördü demekki...canım ikizlerde bir bebek diğerinden önce gelişir..bu her ikiz gebelikte böyledir,korkma sakın..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini..
limon kabuğum çoook sevindim bebişinin senle kalmasına,Allah sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
canım çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..

çok saolbitanem benim senin adınada inanki ben cok sevindim ikizmi kuzu seninkilerde allah hayırlı ugurlu etsin inşallah bana doktorum belki dedi ya hakkımızda hayırlısı olsun))
hayırlı ugurlu olsun bitanem benimmm)))
ya bu arada melike_ecesuu naptı acaba?inş ii haberler almıştır ...
burdayım kusum cok sükür iyi gecti yaa sonunda gördük melegimizi iki hafta sonrada kalp atışı için gitcez inşallahhh))
melike bugün keseyi görmüş canım,kalp atışını sonra duyacak herhalde.tebrik ediyoruz
çok soal bitanem benimmmm)
aaa öle mi çok sevndim valla

saol cnm tşkler tüm sayfalara baakamadım ondan haberimde olmamııştııı...
kuzum benimmmm darısıda size olsun inşallahhhhh)
çok soal tatlım benimmmm darısıda size olsun inşallahhh))
kızlar hepinize ii geceler tatlı rüyalar

sanada sekerim benimmm))

günaydın kızlarr
bugün dersim geç başlıo birazdan çıkıcam çıkmadan size merhaba demek istedim

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

Son düzenleme:
amin bitanem...saolasın melikecim...inşallah darısı başımıza olsun...cumartesiye az kaldı hayırlısıyla :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar .. bende temmuz anne adayıyım
inş hepimiz bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

ayyyyy ne güzellll canım sağlıcakla kucağına al bebişlerini inşallahhhh

hayırlı sabahlar kızlarrr bende hastaneden geldim test istedi ya doktorum kan verdim develete gittim ordada bebegime baktırdım tek kese dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn

canım beni de ekle akşama okurum 10 tane de ben.

merhaba kızlar .. bende temmuz anne adayıyım
inş hepimiz bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

aramıza hg canım...güzel dua ve dileklerin için amin diyorum...Rabbim hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah asilcim...

tamam defnecim..ağzına sağlık tatlım..hemen ekliyorum listeye canım benim...Allahım okuyan okumayan herkesden razı olsun....

aminn canım yasin okunursa ona da katılırım inş. herkese ayetelkürsi okunduktan sonra hepimiz için 41 yasin okuyalım derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…