2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben özele gidiyorum tugcalım...özelde böyle oldu valla..hemşire kanı alırken falan iyiydi..hiç acı duymadım...sonradan kolum morardı...eşimde dediki sen iyice pamuğu bastırıp bekletmedin koluna ondan oldu diyor ama bilmiyorum...:nazar::KK16:

olabilir o zaman canım bekletmedin demek pamuğu...

evet bazıları acemimidir nedir .. fena yapıyor
hele bi keresinde stajyere denk geldim sanırım 3 tüp alacak 3. tüpte kaldı
iğneyi çıkarmıyo bi türlü iğneyi oynatıyo falan
ben bayılmak üzereyim tansiyon falan gitti zaten
sonra kız panik yaptı orda sorumluyu çağırdı bu arada hala iğne kolumda
kadın çıkar çıkar die bağırdı kıza ... o fena bi tacrübe oldu bana
bi kaç saat kendime gelememiştim hatta böyle bişi yaşayınca
ilaç tedavisi sonrası bi daha kan aldırmaya gitmemiştim
ama kimisi var kanı alırken hiç anlamıyorsun ve sonrasında
morarmıyor da
ah canım ne kötü olmuş...geçmiş olsun bitanem...ALLAH birdaha yaşatmasın canım...acemiler kan alamıyor ya...:KK16: :nazar:
inşallah canımmm. valla okadar bekledikten sonra aslında midemin bulanması bile mutlu ediyor beni :) keşke çalışmak zorunda olmasaydım da evde yatsaydım. o zaman daha kolay dayanırdım. inş çabuk geçer bulantılar.
ah keşke...şu tatil ne iyi gelmişti defnecim..bir hafta yattım valla bende...hayırlısı olsun canım yaaa...bu günlerde hayırlısıyla geçecek...:KK16:

kızlar iğnelerinizi ben yapabilirim aslında hergün kendime yapıyorum eşim de sen hemşire olursun artık diye dalga geçiyo benle...:)))

bende istifra etmedim ama bulanıyor işte dediğin gibi..olsun bunlar sorunsuz hamileliğin belirtileriymiş kızlar...sağlıklı gebelik geçiriyoruz inşallah...bu günlerde geçecek inşallah..keyfini çıkarım canlarım...:nazar::KK16:
evet bende bulantının sağlıklı gebeliğin işareti olduğunu
biliyorum kendimi ölee avutuyorum zaten :KK9:

defne işin ağırmı bilmiyorum ama mesela bayram tatili bana bitmek bilmedi patladım evde aslında bi yandan çalışıyor olmamız bizim için iyi zaten duygusal açıdan da hassas bi dönem geçirdiğimiz için
iş yerinde kafamız dağılıyor :130:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

içinizde tek çalışmayan benim galiba:))) gerçi ben de bankada çalışıyordum şu bebek işleri yüzünden istifa etmiştim şimdi düşünüyorum da iyi ki istifa etmişim yoksa halim haraptı...

kızlar iğnelerinizi ben yapabilirim aslında hergün kendime yapıyorum eşim de sen hemşire olursun artık diye dalga geçiyo benle...:)))
ay ne güzel olurdu...benimkini sen yap tugcalcım...:KK1: :KK1: :KK1:
evet bende bulantının sağlıklı gebeliğin işareti olduğunu
biliyorum kendimi ölee avutuyorum zaten :KK9:

defne işin ağırmı bilmiyorum ama mesela bayram tatili bana bitmek bilmedi patladım evde aslında bi yandan çalışıyor olmamız bizim için iyi zaten duygusal açıdan da hassas bi dönem geçirdiğimiz için
iş yerinde kafamız dağılıyor :130:

evet doğru söylüyorsun ama erken kalkması olmasa sabahları...:KK31:

öğleyin ne yiyeceksiniz...ne yapsam diye düşünüyorum...öğleye yemeğim yok kızlar..fikir verirmisiniz canlarım...:KK16:

Canım benim hem SGK hem de özel sağlık sigortam var. Özelde testlerin hepsi 775 TL tuttu; bende dışarda yaptırayım dedim. Nereye gittiysem yaklaşık 300-400 TL lik kısmı devlet karşılamıyor dedi ve malum gidip özelde yaptırttım. 500 TL bayıldım. Ama bugün SGK doktoruna da sorunca bayramdan sonra değişmiş olabilir. Bayramdan önce yapılıyordu dedi.

Günaydın canım. Nasılsın?

benim sadece aç karnına ve yemekten sonra bulanıyor canım

Ben:))))

Kızlar ben idrar testimi de yaptırayım, geleyim.

Görüşürüz.

anladım canım yaa napıcan saglık olsun ozaman napalım hersey bebişimiz için tamam kuzu güle güle git gelll

içinizde tek çalışmayan benim galiba:))) gerçi ben de bankada çalışıyordum şu bebek işleri yüzünden istifa etmiştim şimdi düşünüyorum da iyi ki istifa etmişim yoksa halim haraptı...

tugcalcım senin hazır yemeğin vardır ozaman..öğleye sendeyim tatlım..kabul edersen...:KK1: :KK1:

bende brokoli var canım.... haşlama yaptım sabahtan suyuna da tarhana yapıcam.... ilgini çeker mi bilmem ama:)))

ayyy canım benim geçmiş olsun benden de 3 tüp almışlardı bir de çok zayıfım ben iğneyi kaç kez batırdı çıkardı...:KK43:((

yaaa canım aslında zayıf ve kilolu olmayla alakası yok bu kansızlık gövdeye baksaydı benim bi sürü kanım cıkması lazımdı:KK66:)) saglık olsun napalımmm

valla 2 gündür iyice arttı canım nerdeyse yemek yiyemez duruma geldim. doktora gidince ilaç isteyeceğim çalışırken çok zor oluyo :KK43:

ayyyyy ben varımmmm çok erken başladı benim gittikçe de artıyo valla :KK43:

yaaa cok gecmiş olsun bitanem yaa ozaman git tabi mutlaka cok sükür benim yok öle agrı sekilde arada bulanıyo okadaaa

başımla beraber tatlım buyur gel tabi... tarhana çorbasıyla haşlanmış brokolim var.... çok sağlıklı bebikler için:)))

saol bitanem...misafirperver arkadaşım benim..gelmiş kadar oldum inanki...benim yerimede ye haşlanmış brokkoli ve tarhanadan canım...ohhh misss...ellerine sağlık...:nazar::KK16:

yaaa canım aslında zayıf ve kilolu olmayla alakası yok bu kansızlık gövdeye baksaydı benim bi sürü kanım cıkması lazımdı:KK66:)) saglık olsun napalımmm

öyle tabi melikecim bebikler için dayanıcaz onlar iyi olsun da iki kez iğne olmuşusuz ne zararı var:)))

X