2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

aminn canım yasin okunursa ona da katılırım inş. herkese ayetelkürsi okunduktan sonra hepimiz için 41 yasin okuyalım derim.

okuyalım canım...onun listesini de bir ara hazırlarız defnecim...iyi düşündün canım...saolasın....:KK16:

kızlar ben defne de hamile kaldıgım andan itibaren benim kızım olacak diyordum ve oldu" bunda içime bişey dogmuyor
sizin doguyormu
dogdugu oluyor genelde kimi tanıdıysam

benim içime nedense birşey doğmuyor; ama kim görse kızın olacak diyorlar.

limon kabuğu çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
ben de dr gittim bugün ikiz benimkiler şoktayım ailemizde yok ikiz biri daha küçük dedi biri 5+6 biri 5+2 gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım

Canım çok sevindim. Ne güzel. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

ben de sınıf öğretmeniyim canım inşallah herkes yavrusunu kucağına sağlıcakla alır..kasık ağrım da oluyor bel ağrısı da bunlar normal rahim büyüor çünkü hiç kafana takma böyle şeyleri..strese de girme akışına bırak ..bak ben 2.5 yıldır bekliyordum ilk gebeliğim boş gebelikti panik panik sonra kürtaj oldum içerde parça kaldı tekrar kürtaj sonra rahim yapışıklığ histerskopi oldum tam üç kez..iki aşılama 1 tüp bebek tüp bebekten hemen sonra geldi meleklerim ..o yüzden herşeyin bir zamanı var gelişimleri de zamanla daha da güzel olacak içini ferah tut sen

Hoşgeldin canm. Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. Korka korka gittim düne kadar doktora kötü birşey diyecek diye. Allah'ıma binlerce şükür ki herşey yolundaymış:nazar: Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin.

kızlarrr selammm
beni de listeye ekler misiniz ??
son adetim 17 ekim.

bi de kalp atışlarını ne zaman duyuluyor.
bir de gebelik rutin testleriv varmış onlardan yaptırAN VAR MI
BİR DE:) BANA doktorum vitamin ilacı verdi.sizden de kullanan var mı???

Aramıza hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kalp atışlarını ben 7+1'de duydum. Ama herkese göre değişiyor.

Listeye isminin eklenmesi için, Temmuz anneleri editörü Huri 37'e mesaj atabilir misin canım bilgilerini. O düzenliyor çünkü.

kizlar carsamba gididem kalp atisi icin, insllah bu kez görürüm, neolur dua edin olurmu :KK43:( cok yalnizim düsünmek istemiyorum ama aklim hep orda :KK43:((

İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım. Dualarımız seninle.

merhaba kızlar .. bende temmuz anne adayıyım
inş hepimiz bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Aramıza hoşgeldin. Amin

hayırlı sabahlar kızlarrr bende hastaneden geldim test istedi ya doktorum kan verdim develete gittim ordada bebegime baktırdım tek kese dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn

Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun da. Bende dün 1 tüp, bugün 3 tüp kan verdim. Birazdan da idrar için gidicem.
Bu arada şu rutin testlerde SGK'nın karşılamadıkları vardı ya, SGK doktoruna sordum. Bayramdan sonra bazı düzenlemeler değişti, karşılamıyor olabilir dedi. Aklım karıştı iyice:) Neyse 500 TL kazıklandım ne de olsa bebişime değsin:)

tamam defnecim..ağzına sağlık tatlım..hemen ekliyorum listeye canım benim...Allahım okuyan okumayan herkesden razı olsun....:KK16::nazar:

Canım beni de ekler misin listeye? Bende akşama okuyayım.

Hoşgeldin canm. Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. Korka korka gittim düne kadar doktora kötü birşey diyecek diye. Allah'ıma binlerce şükür ki herşey yolundaymış:nazar: Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin.

Listeye isminin eklenmesi için, Temmuz anneleri editörü Huri 37'e mesaj atabilir misin canım bilgilerini. O düzenliyor çünkü.

Aramıza hoşgeldin. Amin

Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun da. Bende dün 1 tüp, bugün 3 tüp kan verdim. Birazdan da idrar için gidicem.
Bu arada şu rutin testlerde SGK'nın karşılamadıkları vardı ya, SGK doktoruna sordum. Bayramdan sonra bazı düzenlemeler değişti, karşılamıyor olabilir dedi. Aklım karıştı iyice:) Neyse 500 TL kazıklandım ne de olsa bebişime değsin:)

saol canım bende şimdi verdim geldim test için sen özelde miii yaptırdın canımm bende özele gidiyodumda testleri devlete gittim yaptırdım kusumm saglık güvencen ne senin benim eşim polis ya o emekli sandıgına giriyo senin güvencen ne canımmm?????

Son düzenleme:
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

leylammmm naber kusummmm:KK66:)
saol bitanem..dua listesini yapıyordum..görmedim geldiğini kusura bakma canım...sen nasılsın...?cumartesiye gün sayıyorum işte bende...bulantılarım biraz artmaya başladı sanki melikecim ya...sen ne testi yaptıyorsun canım...?:nazar::KK16:

Aramıza hoşgeldin. Amin

seve seve eklerim bitanem...ağzına sağlık seninde arinacım..Allah razı olsun gülüm benim...:nazar::KK16:

leylacım beni de eklermisin canım dua listesine memnuniyetle okurum canım....

Son düzenleme:
X