2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek gülüm Allah sendende razı olsun
geçmişi okumaya çalıştım biraz maaşallah topik çok hızlı ilerliyor
ben bu topiği çok sevdim ilgi büyük maaşallah hep böyle devam etsin.
mide bulantısı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun az kaldı inşallah bir kaç hafta sonra kesilecek.
bazı arkadaşlar tahlil yaptırmış benden daha hiç tahlil istenmedi bu cumartesi kontrole gidicem ama benim doktor hiç açıklama yapmıyor sorarsan cvp veriyor biraz sıkıntılıyım bu konuda.
k.k nın yeni formatına hala alışamadım tek tek işaretleyip cvp yazacaktım ama beceremedim

saol bitanem...misafirperver arkadaşım benim..gelmiş kadar oldum inanki...benim yerimede ye haşlanmış brokkoli ve tarhanadan canım...ohhh misss...ellerine sağlık...

afiyet olsun leylacım... kızlar benim biraz işlerim var çıkmam lazım yine gelirim öğleden sonra hadi öptüm sizi iyi bakın kendinize....

kızlar wc molası...gelirim yine...görüşürüz...hepinizi öpüyorum...

içinizde tek çalışmayan benim galiba:))) gerçi ben de bankada çalışıyordum şu bebek işleri yüzünden istifa etmiştim şimdi düşünüyorum da iyi ki istifa etmişim yoksa halim haraptı...

bende evdeyim canım şimdilik özel bi bankada calışıyodum cıktım tayin işimiz oldu evlenirken cıkmak durumunda kaldım şimdi işletmeyi tamamlayım de devlete atayım kendimi diom ama şimdide hiç ders calışmak gelmiyo içimden ya hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Son düzenleme:

evet ya ne güzel bir haftaydı belki onun için çalışmaktan soğumuş olabilirim :))))))

haklısın canım evde daha da fena bastırıyor bulantılar ve zaman geçmek bilmiyor. işim ağır değil ama stresli olduğu için gerildikçe midem tutuyor. bi de işten atmasınlar diye şirkette kimseye söylemedim hamile olduğumu. bu daha da zorlaştırıyor

içinizde tek çalışmayan benim galiba:))) gerçi ben de bankada çalışıyordum şu bebek işleri yüzünden istifa etmiştim şimdi düşünüyorum da iyi ki istifa etmişim yoksa halim haraptı...

valla süper yapmışsın canım

öğleyin ne yiyeceksiniz...ne yapsam diye düşünüyorum...öğleye yemeğim yok kızlar..fikir verirmisiniz canlarım...

valla tavuklu bi yemek var sanırım bi de çorba içerim ama tavuk adı bile midemi mahvediyo ((

saol tatlım...topicimiz güzel maşallah..inşallah hep böyle güzel devam ederiz canlarım...

afiyet olsun leylacım... kızlar benim biraz işlerim var çıkmam lazım yine gelirim öğleden sonra hadi öptüm sizi iyi bakın kendinize....

tamam canım..görüşürüz tugcalım..bende çıkıyorum...hepiniz meleklerinizle Allahıma emanet olun...cümlemiz inşallah...

ayyy aynen ben de hamile kalmazdan önce başlamıştım kpss çalışmaya şimdi bulantılar yüzünden pek çalışamıyorum... bankadan sonra evde olmak insana havaiiye tatile gitmiş hissi veriyor dimi... sen özlüyomusun... ben hiiiççççç özlemiyorum ben de özel bankadaydım ve resmen kanımızı emiyolardı....

en sinir oldugum seyyyy yaa su doktor tipleriiiii hiç konusmayan ve soru soruncada tek kelimeyle cevaplayanlara akıl oluyommmmmm((

evet canım arife günü duyduk çok şükür....
maşallah bitanem..bizede dua et tugcalcım...Rabbim duymayı bizlerede nasip etsin...cumartesi dualarınızı bekliyorum güzellerim benim...
ay valla dünde bizde vardı zor yedim tavugun kokusu beni öldürdü...eşim zorla suyunu içirdi bana iyi gelir bebişe diye...burnumu tıkayıp içtim...

hayırlısı olsun gülüm...canın saolsunda yine girersin inşallah...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 asilmavi tugcal Defhne melike_ecesuu+ fatmanur

hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım...görüşmek üzere...öpüyorum sizleri...

inşallah canım ederim tabi etmem mi....

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 asilmavi tugcal Defhne melike_ecesuu+ fatmanur

hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım...görüşmek üzere...öpüyorum sizleri...

güle güle canım güya ben de çıkıyodum ama takıldım kaldım burda:)))

yok canımm ben cok rahattım yaa ilk zamanlar zorlanıyodum arada yanlışlarım oluyodu sonra maşallah süper olmustum ama evlenince baskabi ile gitme durumum oldu özelde olunca hakkını aramıyosun cıktım eşimde okulu tamamla diyo devlete daya kendini özelde ne işin var diyo oda haklı dedim cıktım yok canım yaa çok sıkılıyom ben evde hep agladım sıkıntıdan ailem uzakta kimseyi tanımıyosun eşim hep görevde neyse simdide doguya geldik burda komsularımda cok seker bi kac ta arkadasım var buluşup geziyoz yinede artık o eski sıkıntılarım kalmadı cok sükür))

öle olsun leylammmm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…