2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

en güzeli de o canım
içinle dışının bir olması
yaaa benim yarın dr.a gidicem saatler biran önce geçsin yaaaaa

zazez hg canım aramıza....bende gün sayıyorum valla...ayın 27 si gelse hayırlısıyla..insan heyecanlanıyor...bende ilk defa görecem inşallah...Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin ve hayırlısıylada kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....:nazar::emir_bebek:

bende dun gittim doktora alttan bakti gorunmez diye ama oysa ben giderken bussuru su icmistim bosuna doldurmusum karnimi :))
ultrasonda bakti ve teker teker anlatti doktorumuz. kalp atislarini dinletti :) suanda benim hesaplarima gore 7+5 haftaliktik ama ultrasona gore doktor 7+4 gunluk dedi. boyu 11.7 mm mis. adet oncesi gibi agrilarin normal oldugunu soyledi orada genisleme oldugu icin ama ilerledikce zaman toplanip yukari cikicakmis rahim. aklima baska bisi gelmiyo simdilik bu kadar :) Allahim isteyen herkese o kalp atisini duymayi nasip etsin :)
amin canım....inşallah hayırlısıyla bizde görürüz canım...:nazar::KK34:

selam kızlarr ben geldim....
zazez canım seni klomen topiğinden hatırlıyorum..tebrik ederimm allahım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip estin inş. hepimizede tabiki..
kızlar ben ayetel kürsiyi okudum allah kabul etsin yanında birde yasin okudum..
inşallahh allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin...
ayy kızlarr ben cok korkuyorum bu benim 5. hamilelik bebğim artık bana gelsin..kac gündür kendimi yiyip bitiriyorum ay bişeymi olcaka ay kalp atışlarını duycakmıyım birsürü seneryo geciyo kafamdan..allahım izin veririse pazartesi günü gidicez dr. inşallah bebişimi görebilirim ne olur kızlarr dualarınızı eksik etmeyin..bende hepiniz için bol bol dua ediyorum allahım meleklerimizi bize bağışlasın...

bende dun gittim doktora alttan bakti gorunmez diye ama oysa ben giderken bussuru su icmistim bosuna doldurmusum karnimi :))
ultrasonda bakti ve teker teker anlatti doktorumuz. kalp atislarini dinletti :) suanda benim hesaplarima gore 7+5 haftaliktik ama ultrasona gore doktor 7+4 gunluk dedi. boyu 11.7 mm mis. adet oncesi gibi agrilarin normal oldugunu soyledi orada genisleme oldugu icin ama ilerledikce zaman toplanip yukari cikicakmis rahim. aklima baska bisi gelmiyo simdilik bu kadar :) Allahim isteyen herkese o kalp atisini duymayi nasip etsin :)

ne güzel canım çok sevindim..inşallah herşey yolunda gider...bende çarşamba gidicem salıda testleri yapmaya çağırdı doktorum..ya 7+ 4 de kalp atışını duydunmu sadece görünür demişlerdi de...allah hepimize nasip etin inşallah ..maşallah sana ve bebeğine..:nazar:

selam kızlarr ben geldim....
zazez canım seni klomen topiğinden hatırlıyorum..tebrik ederimm allahım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip estin inş. hepimizede tabiki..
kızlar ben ayetel kürsiyi okudum allah kabul etsin yanında birde yasin okudum..
inşallahh allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin...
ayy kızlarr ben cok korkuyorum bu benim 5. hamilelik bebğim artık bana gelsin..kac gündür kendimi yiyip bitiriyorum ay bişeymi olcaka ay kalp atışlarını duycakmıyım birsürü seneryo geciyo kafamdan..allahım izin veririse pazartesi günü gidicez dr. inşallah bebişimi görebilirim ne olur kızlarr dualarınızı eksik etmeyin..bende hepiniz için bol bol dua ediyorum allahım meleklerimizi bize bağışlasın...

agzınıza ve güzel yüreginize saglık bitanem benim allah kabul etsin bende pazartesi gitcm canım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin yüce rabbim hepimize inşallahhhhhh:KK16:

Son düzenleme:
ne güzel canım çok sevindim..inşallah herşey yolunda gider...bende çarşamba gidicem salıda testleri yapmaya çağırdı doktorum..ya 7+ 4 de kalp atışını duydunmu sadece görünür demişlerdi de...allah hepimize nasip etin inşallah ..maşallah sana ve bebeğine..:nazar:

slm tatlım naber nasılsınnnn:KK19:

nasılsınız kızlar
bizde yafrumuzun kalbini dinliyiceğiz pazartesi günü inş. :KK49:
çok heyecanlıyızz
ilk kıyafetimizi aldı babannesi yafrumaa
:))

ahh ah 24 dü gelsede bizde duysak kalp pır pırını :KK31:
kasıkları hala ağrıyo
bde öğlen bi yorgunluk çöküyo kızlar ya
mide bulantısı hat safada
sizde varmı böle şeyler :KK53:

uyku bendede çok melisa
çok yürüyüncede bel ağrısı ve ara ara batmalar
hadi hayırlısıyla büyüsünler çapucak
yavrularımız sağlıcaklan

ahh ah 24 dü gelsede bizde duysak kalp pır pırını :KK31:
kasıkları hala ağrıyo
bde öğlen bi yorgunluk çöküyo kızlar ya
mide bulantısı hat safada
sizde varmı böle şeyler :KK53:

canım hemen hemen benzer seler oluyo demekki hepimizde bende bulantı fazla olmuyo şimdilik ama bişi yiyince midem yanma oluyo ben diyomki yeterki bebişime bişi olmasın bu agrılara dayanırım allahın izniyle inşallah saglıcakla gelsin bebişlerimiz rabbime emanetizz:KK19: :KK49:

Kızlar biz geldik :emir_bebek:

Yatmaktan fenalık geldi; ama kahverengi lekelerde beni bıraktı nihayet. :KK69:

Pazartesi doktora gideceğim. İnşallah bebişimin kalp atışlarını da duyarım. Herkes güzel haberlerle gelir inşallah.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar var sanırım. Pazartesi sabahtan hepsini düzenlerim olmazsa. Daha ilk sayfamıza kimse ekleme yapmamış:KK59: Onu tekrardan hatırlatayım bir daha.:KK49:

Kızlar biz geldik :emir_bebek:

Yatmaktan fenalık geldi; ama kahverengi lekelerde beni bıraktı nihayet. :KK69:

Pazartesi doktora gideceğim. İnşallah bebişimin kalp atışlarını da duyarım. Herkes güzel haberlerle gelir inşallah.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar var sanırım. Pazartesi sabahtan hepsini düzenlerim olmazsa. Daha ilk sayfamıza kimse ekleme yapmamış:KK59: Onu tekrardan hatırlatayım bir daha.:KK49:

hoşgeldin canım naber nasılsınnnn:KK19:

X