2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim Rabbim esirgesin, benimde ilk gebeligim düsükle sonuclanmisti, yolculuktanmiydi bilmiyorum, ama gelisimi cok yavasti, ben ucaktan kaynaklandi diye düsünmüstüm, ama olmadi neysee bi ugras bulmam lazimmm yokk zoor gecer daha 20 gün kaldi :KK43:((
aminn canım rabbim bida yasatmasın inşallahhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek:
kimsecikler yok:KK59:

bende kaçıyorum :92:

slm seker naberrrrr:KK19: :KK16:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu, Kar_Topu+, LeYLa_21+, limon_kabugu+

anacımmmmmmmmmm niye kimse yazmıyoooooooooo:KK5: :KK5:

kusura bakma canım görmedim sorunu görsem cevaplamadan çıkmazdım ben 5 haftalıkken gittim alttan ultrasonla baktı doktor ama merak etme bişi olmuyo sadece kendini kasma yeter önce kesemi gördüm 6 haftalıkkende karnımdan baktı ultrasonla kalp atışlarını ve bebeğimi gördüm Allah sizlerede yaşatır inşaallah :)
saol tatlım...dua ve dileklerin için kocaman aminnnnnnnnnnnn diyorum...Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.:KK16:
canim bende okuyorum insallah benide ekle listeye
CANOM icini ferah tut canim, Allahin izniylee bugünler gececek,, insallah oooooo tekme atti bile diycezzz :)))))))
tamam canım..yeni listeye senide ekleyecem inşallah...:KK16:
kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden
Allah sabır versin canım...çok üzüldüm...:KK19:
hayırlı akşamlar canlar naber nasılsınız şimdi 5 defa yasin okudum ilk basta canom için sonrada sizlere bol dua ettim tabbi bebiş isteyen tüm arkadaslar diger kalan 5 i bu hafta içinde okurum olur 10 rabbim kabul etsinnnnnnn:KK16: :KK16:

Allah kabul etsin melikem...maşallah sana bitanem....:nazar::KK16:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu, Kar_Topu+, LeYLa_21+, limon_kabugu+

anacımmmmmmmmmm niye kimse yazmıyoooooooooo:KK5: :KK5:

oy oy kıyamam canın sıkıldı sanırım canım.kimse yazmayınca bende sıkılıyorum....yeni duayı kimin için okuyacaz melikem...haftayamı belirleyelim...ne dersiniz?:KK16:

saol tatlım...dua ve dileklerin için kocaman aminnnnnnnnnnnn diyorum...Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.:KK16:

tamam canım..yeni listeye senide ekleyecem inşallah...:KK16:

Allah sabır versin canım...çok üzüldüm...:KK19:

Allah kabul etsin melikem...maşallah sana bitanem....:nazar::KK16:

saol kusumm hepinize cokkk dua ettimmm rabbim meleklerimizi ve bizi korusun inşalahhhhhhhhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

oy oy kıyamam canın sıkıldı sanırım canım.kimse yazmayınca bende sıkılıyorum....yeni duayı kimin için okuyacaz melikem...haftayamı belirleyelim...ne dersiniz?:KK16:

canım bana olabilirrr kusum simdi daha görmedim yaa çok merak ediyom tedirginim tatlışımm benimmm tabii sizede uyarsaaa:KK19: :KK19:

haydii canlar her hafta bi arkadaşımız için yasin okuyoruz yokmu katılmak isteyennnnnnnnn bizeeeee:KK6:

çok kötü kabızım varmı böle olannnnnnn gerci elevitte yapıyomus ama mecburen içmek zorundaım o ilacıdaaa:KK17: :KK17:

Kalp atışını duyan va mı kızlar?

yok canım daha biz ne keseyi gördük nede kalbini duyduk hangi hafta belli oluyo acaba kızlar ben 32.günde bi adet olurum 8 ekimde satım sizce ben kac haftalık hamileyimdir nette 5+3 cıkıyo normaldee sizce ayın 22.de giittigimde bebeişimin hem kesesini hemde kalbini duyabilirmiyim rabbimin izniyle inşallahhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Keseyi kesin görürsünüz ama kalp atışı zor canım o biraz daha geç oluyor.Hiç gitmedin mi doktora.Doktor gelişmine göre söylüyor.Mesela biz sata göre önden gidiyoruz:emir_bebek:

saol kusumm hepinize cokkk dua ettimmm rabbim meleklerimizi ve bizi korusun inşalahhhhhhhhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:
ağzına sağlık bitanem...Allahım kabul etsin tüm dualarımızı...aminnnnnnnnn diyorum tüm duaların için arkadaşım...:KK16:
canım bana olabilirrr kusum simdi daha görmedim yaa çok merak ediyom tedirginim tatlışımm benimmm tabii sizede uyarsaaa:KK19: :KK19:

tamam canım...listeyi sana göre düzenleyelim...banada doktora gideceğim hafta okuyalım olurmu..bende 27 sinde gidecem ya...haftaya yani....:KK16:

duaya katılmak isteyen varsa listeye ekleyebiliriz kızlar....:KK16:

Öğrendim eleviti:))Netten baktım.Ben folic asit balık yağı ve malesef kanama için olan ilacı içiyorum adını hatırlayamadım:)))

Keseyi kesin görürsünüz ama kalp atışı zor canım o biraz daha geç oluyor.Hiç gitmedin mi doktora.Doktor gelişmine göre söylüyor.Mesela biz sata göre önden gidiyoruz:emir_bebek:

o nasıl oluyo canımmm naısl yaniii bak ben ayın 9.da kan testine gitmiştim 397 cıkmıstı kan degerim de yükselsin diye bide düşükte olunca bu coraspini verdi bilmiyom simdi daha yüksektir sanırım sen nasıl sattan önce gidiyosunnn:26:

ağzına sağlık bitanem...Allahım kabul etsin tüm dualarımızı...aminnnnnnnnn diyorum tüm duaların için arkadaşım...:KK16:

tamam canım...listeyi sana göre düzenleyelim...banada doktora gideceğim hafta okuyalım olurmu..bende 27 sinde gidecem ya...haftaya yani....:KK16:

duaya katılmak isteyen varsa listeye ekleyebiliriz kızlar....:KK16:

tamam kusumm öle yaparız sende saol canımın içiiiiiii:KK19: :KK19:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

melike_ecesuu İÇİN OKUYORUZ KIZLAR.... :nazar:

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi
Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi

Son düzenleme:
X