2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabah kahverengi akıntım vardı yarım saat önce kanamam başladı kan testi verdim boş gebelik olabilir dediler çok korkuyorum ne olur dua edin bu sefer bebegim gitmesin bendennn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::nazar:

Geçmiş olsun hayatım eğer kötü birşey varsa en başta gitmesi en hayırlısı Allahtan umut kesilmez.

kızlar sabah kahverengi akıntım vardı yarım saat önce kanamam başladı kan testi verdim boş gebelik olabilir dediler çok korkuyorum ne olur dua edin bu sefer bebegim gitmesin bendennn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::nazar:

canım çok geçmiş olsun...kanaman yoğun mu?daha önce kanda baktırmışmıydı betahcg?baktırdıysan kaç çıkmıştı...??
inşallah geçici bir kanamadır,dua edicem senin için...

canım çok geçmiş olsun...kanaman yoğun mu?daha önce kanda baktırmışmıydı betahcg?baktırdıysan kaç çıkmıştı...??
inşallah geçici bir kanamadır,dua edicem senin için...

önce 2-3 damla kahverengi geldi yerleşme kanaması dedim umursamadım kahvaltımı yaptım wc gittim kan geldi 2:15 te test sonucum gelcek daha önce kan testi yapmadım doktorum idrar testi yaptı reglim geçmeden kan testi istememişti

önce 2-3 damla kahverengi geldi yerleşme kanaması dedim umursamadım kahvaltımı yaptım wc gittim kan geldi 2:15 te test sonucum gelcek daha önce kan testi yapmadım doktorum idrar testi yaptı reglim geçmeden kan testi istememişti

dur bakalım hemen paniklemeyelim kanaması olupta hamileliği devam eden arkadaşlarımda var.hatta bebeklerini kucaklarına bile aldılar...sonuca göre üzülüp yada seviniriz..dualarım yerleşme kanaması olsun diye...

Canım çok geçmiş olsun inşaallah bi problem yoktur :KK43:

ayyyy canım benimmmm yaaa inşallahhhhh durur hemen kanaman melegin seni bırakmazzzz bak nasıl üzüldüm simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK19: :KK43: :KK43: :KK43:

İyiyim melikecim çok saol sen nasılsın gece burda bekçilik yaptım resmen çok geç uyuyabildim bide gece gece habire tıkındım :KK9:
bende iyiyim canım cok sükür oturuyom birazdan uzanayım diyom yemek felan yaptım yoruldum belim agrıyo ayakta durunca bacımmm bende geceleri erken uyuyom sabahları 7 de kalkıyom hiç uyuyamıyommm:KK19: :KK5:
canım,sakın hafife alma,doktorun nasıl progesteron vermez sana aklım almıyor..doktorunu en azından ara canım..kesin progesteron başatıcaktır sana..bayram araya giriyor sonra doktoruna ulaşmanda zorlaşabilir bugün bir şeklide doktoruna ulaşmaya çalış..

bende iyi sayılırım canım..bebeğim benimle oldukça hep iyi olurum

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canım inşalllahhhhh bu defa bırakmazlar bizii rabbime emanetiz bebişlerimizleeee:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

herkese merhaba:KK16:
geçmişi tam okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK19: benim hamilelik şimdilik çok şükür iyi gidiyor:nazar: yani kalp atışlarını duysam tam hamilelik havasına gireceğim:44: çünkü göğsüm çok şiş ve acıyor arada kasık ağrım oluyor bunun dışında şikayet diyebileceğim birşey yok:nazar::nazar: ha bir de küçüklükten beri hamsi yemezdim 2 haftadır haftasonları hamsi yiyorum ilaç gibi geliyor bana:KK9: ve ikram bisküviyi çok severdim 2-3 haftadır ofiste çekmecemde duruyor hiç canım yemek istemiyor :26: böyle değişik şeyler oluyor ama hiçbiri olumsuz değil:KK49: Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşacağımız günleri görmemizi nasip etsin inşallah amin:nazar::nazar:
Hepinize iyi bayramlar diliyorum bol bol dinlenin,dua edin:KK19:

mrb tatlım ben,m hoşgeldin sanada hayırlı bayramlar kuzu aynı düşüncedeyiz senle bizde daha görmedik bayramdan sonra rabbimin izniyle gitcez görmeye canım inşallah melegimle rabbime emanetiz canım sende kendine çok ii bak olurmu:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, melike_ecesuu, rainofapril

slm kızlar...nasılsınız ?:KK70:

kızlarrr şimdi doktorumu aradım böle anlattım iş yapınca yürüyünce belim agrıyo dedim bişi olmaz rahat ol kanaman olmadıgı sürece dedii allahım nolur inşallah meleklerimize bişi olmaz sen koru yarabbbimmmm:nazar: :emir_bebek: :KK16:

herkese merhaba:KK16:
geçmişi tam okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK19: benim hamilelik şimdilik çok şükür iyi gidiyor:nazar: yani kalp atışlarını duysam tam hamilelik havasına gireceğim:44: çünkü göğsüm çok şiş ve acıyor arada kasık ağrım oluyor bunun dışında şikayet diyebileceğim birşey yok:nazar::nazar: ha bir de küçüklükten beri hamsi yemezdim 2 haftadır haftasonları hamsi yiyorum ilaç gibi geliyor bana:KK9: ve ikram bisküviyi çok severdim 2-3 haftadır ofiste çekmecemde duruyor hiç canım yemek istemiyor :26: böyle değişik şeyler oluyor ama hiçbiri olumsuz değil:KK49: Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşacağımız günleri görmemizi nasip etsin inşallah amin:nazar::nazar:
Hepinize iyi bayramlar diliyorum bol bol dinlenin,dua edin:KK19:
aynı şeyler bende de var tatlım..benimde gögüslerim acıyor...ve devamlı karnım açıkıyorum...arada kasıklarım ve karnım ağrıyor...inşallah bunlar güzel belirtilerdir...ayın 27 sinde kontrolum var...keseye bakcak doktor...inşallah o gün hemen gelirde sağlıklı bir şekilde görürüz keseyi..duanızı eksik etmeyin dostlar...hepiniz dualarımdasınız canlarım...Rabbim hepimizin meleğini korusun inşallah...:KK16:

canım geçmiş olsun...inşallah bir sorun olmaz...iyi düşünelimde iyi olsun inşallah...dualarımız seninle tatlım...:KK16:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, melike_ecesuu, rainofapril

slm kızlar...nasılsınız ?:KK70:

ve aleyküm selam canım valla iyiydim çok şükür ama canom arkadasımı okuyunca moralim alt üst olduuu nolur ona hep beraber dua edelimmm inşallah melegi onu bırakmazzz:KK19: :KK5:

kızlarrr şimdi doktorumu aradım böle anlattım iş yapınca yürüyünce belim agrıyo dedim bişi olmaz rahat ol kanaman olmadıgı sürece dedii allahım nolur inşallah meleklerimize bişi olmaz sen koru yarabbbimmmm:nazar: :emir_bebek: :KK16:

aminnnnnnnnnn canım benim...Rabbim korusun meleklerimizi...Rabbime emanet ettik onları inşallah Rabbim koruyacaktır sabilerimizi....duayı eksik etmeyelim canlar....:KK16:

ve aleyküm selam canım valla iyiydim çok şükür ama canom arkadasımı okuyunca moralim alt üst olduuu nolur ona hep beraber dua edelimmm inşallah melegi onu bırakmazzz:KK19: :KK5:

evet canım yaaa...canoma bende üzüldüm...inşallah Rabbim kötü birşey yaşamasına izin vermez...inşallah herşey yolundadır onun için....duamızı eksik etmeyelim...zira birbirimizi yaptığımız dualar dahada önemlidir...isterseniz ayetel kürsi okuyalım herkes 10 adet okursa bir liste yapalım....her hafta bir kişi için okuyalım...ne dersiniz canım?:KK16:

melikecim seni arkadaş listeme ekliyordum bir baktım o anda sen beni eklemişsin kalp kalbe karşıymış arkadaşım yaaaa...mutlu oldum valla...teşekkür ederim tatlım...:KK71:

aminnnnnnnnnn canım benim...Rabbim korusun meleklerimizi...Rabbime emanet ettik onları inşallah Rabbim koruyacaktır sabilerimizi....duayı eksik etmeyelim canlar....:KK16:

amin canımmm hep beraber dua edelim kızlar birbirmize nolurrrrrrrrrrr rabbim bu mübarek günde kabul etsin dualarımız inşallahhhhhh rabbime emanetiz bebişlerimizleee:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

evet canım yaaa...canoma bende üzüldüm...inşallah Rabbim kötü birşey yaşamasına izin vermez...inşallah herşey yolundadır onun için....duamızı eksik etmeyelim...zira birbirimizi yaptığımız dualar dahada önemlidir...isterseniz ayetel kürsi okuyalım herkes 10 adet okursa bir liste yapalım....her hafta bir kişi için okuyalım...ne dersiniz canım?:KK16:

olur canım neden olmasın bana uyar rabbim kalbimizden aklımızdan gecen tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh:KK19: :KK19:

amin canımmm hep beraber dua edelim kızlar birbirmize nolurrrrrrrrrrr rabbim bu mübarek günde kabul etsin dualarımız inşallahhhhhh rabbime emanetiz bebişlerimizleee:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:
evet canım...çok dua etmeliyiz Rabbime..inşallah bizleri meleklerimizle beraber korusun diyorum...Rabbim olmayanlarada nasip etsin annelik duygusunu...biz hamilelerede sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım....
olur canım neden olmasın bana uyar rabbim kalbimizden aklımızdan gecen tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh:KK19: :KK19:

tamam canım ben liste hazırlayım o zaman...duaya katılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini yazdırırlar..listeyi devamlı güncelleriz...olur mu?:KK16:

X