- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
rica ederim bebegem canımsınnnn kuzuuuuu
saol bitanem...sende benim canımsın....Allah razı olsun melikecim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim bebegem canımsınnnn kuzuuuuu
evet canım...çok dua etmeliyiz Rabbime..inşallah bizleri meleklerimizle beraber korusun diyorum...Rabbim olmayanlarada nasip etsin annelik duygusunu...biz hamilelerede sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım....
tamam canım ben liste hazırlayım o zaman...duaya katılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini yazdırırlar..listeyi devamlı güncelleriz...olur mu?
saol bitanem...sende benim canımsın....Allah razı olsun melikecim...
senden de tatlım benim yaa bu arada 10 kere mi okucaz yoksa toplam 10 kişimi ben kuranı biliyom ama türkçesinden okumayı tercin ediyom cünkü bazen hep sasırıyom canım
herkes bi tane okusun o bile yeter kuzu belki 10 fazla gelir bi kişiye öle yapalım bence zaten 10 kişi olsak okusak yeter sencee????:26:
bir kişi 10 tane ayetek kürsi okuyacak canım...hiç farketmez türkçe yada arabça okuman...önemli olan niyet canım...Allah razı olsun şimdiden melikecim...kişi sınırlaması yok...herkes ismini yazdırabilir canım....
o zaman şöyle yapalım...kim ne kadar okumak istiyorsa adetini kendi belirlesin..mesela sen bir tane okursun ben 5 tane...olurmu..zaten ayetek kürsi kısadır canım..uzun değil..bir tane az gelir diye düşünüyorum ama..zorlama yok elbette...isteyen isteği kadar okusun olurmu...listeye isimlerini yazdırmak isteyenler miktarınıda yazsın...nasıl olurmu?
tamam tatlım...ALLAH razı olsun rainocum...aminnnnnnnnn Rabbim kabul etsin dualarımızı...Benide ekleyebilirsin hatta hemen 10 tane okuyorum ben Allah kabul etsin :)
anladım canım...bu hafta canom için böyle okuyalım...ileriki haftalarda öyle yaparız canım....10 adet çok değil normal bence....bir haftada haydi haydi okunur...yok canım simdi bayram telaşı varya herkeste o yüzden belki vakitleri olmayabilir arkadsların ya ondan söledim kuzusum okuyan fazla olursa ona göre degişim yaparız
ozaman hemen baslayalım bugün canoma okuyalım canlarrrrrrr
tamam tatlım...ALLAH razı olsun rainocum...aminnnnnnnnn Rabbim kabul etsin dualarımızı...
anladım canım...bu hafta canom için böyle okuyalım...ileriki haftalarda öyle yaparız canım....10 adet çok değil normal bence....bir haftada haydi haydi okunur...
evet canım...listeyi tekrar düzenliyorum....
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
CANOM_14 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi
melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
hee bi hafta içindemi canım ben bi günde anladım o halde az degil kusum okunur tabiki rabbim kabul etsin şimdiden inşallahhhhh
tamam kusum ellerine saglıkkkkkk