2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi
melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi

ismini yazdırmak isteyen varsa özelimede yazabilirsiniz topicede kızlar...bu hafta canom_14 için okuyalım..şuan onun çok ihtiyacı var...sırayla hepimiz için okuruz...her hafta bir kişi için okuyalım...ne kadar okuyabilirsek....şimdiden Hepinizden Allah razı olsun...

Son düzenleme:

evet canım...çok dua etmeliyiz Rabbime..inşallah bizleri meleklerimizle beraber korusun diyorum...Rabbim olmayanlarada nasip etsin annelik duygusunu...biz hamilelerede sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım....

tamam canım ben liste hazırlayım o zaman...duaya katılmak isteyen arkadaşlarda isimlerini yazdırırlar..listeyi devamlı güncelleriz...olur mu?:KK16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

dua listesine katılmak isteyenler lütfen isimlerini yazdırırsa seviniriz kızlar....:KK71:

herkes bi tane okusun o bile yeter kuzu belki 10 fazla gelir bi kişiye öle yapalım bence zaten 10 kişi olsak okusak yeter sencee????:26:

senden de tatlım benim yaa bu arada 10 kere mi okucaz yoksa toplam 10 kişimi ben kuranı biliyom ama türkçesinden okumayı tercin ediyom cünkü bazen hep sasırıyom canım :KK17:

bir kişi 10 tane ayetel kürsi okuyacak canım...hiç farketmez türkçe yada arabça okuman...önemli olan niyet canım...Allah razı olsun şimdiden melikecim...kişi sınırlaması yok...herkes ismini yazdırabilir canım....:KK16:

Son düzenleme:
herkes bi tane okusun o bile yeter kuzu belki 10 fazla gelir bi kişiye öle yapalım bence zaten 10 kişi olsak okusak yeter sencee????:26:

o zaman şöyle yapalım...kim ne kadar okumak istiyorsa adetini kendi belirlesin..mesela sen bir tane okursun ben 5 tane...olurmu..zaten ayetek kürsi kısadır canım..uzun değil..bir tane az gelir diye düşünüyorum ama..zorlama yok elbette...isteyen isteği kadar okusun olurmu...listeye isimlerini yazdırmak isteyenler miktarınıda yazsın...nasıl olurmu?

bir kişi 10 tane ayetek kürsi okuyacak canım...hiç farketmez türkçe yada arabça okuman...önemli olan niyet canım...Allah razı olsun şimdiden melikecim...kişi sınırlaması yok...herkes ismini yazdırabilir canım....:KK16:

anladım canım senden de kuzummm:KK19: :KK19:

Benide ekleyebilirsin hatta hemen 10 tane okuyorum ben Allah kabul etsin :)

o zaman şöyle yapalım...kim ne kadar okumak istiyorsa adetini kendi belirlesin..mesela sen bir tane okursun ben 5 tane...olurmu..zaten ayetek kürsi kısadır canım..uzun değil..bir tane az gelir diye düşünüyorum ama..zorlama yok elbette...isteyen isteği kadar okusun olurmu...listeye isimlerini yazdırmak isteyenler miktarınıda yazsın...nasıl olurmu?

yok canım simdi bayram telaşı varya herkeste o yüzden belki vakitleri olmayabilir arkadsların ya ondan söledim kuzusum okuyan fazla olursa ona göre degişim yaparız:KK19: :KK19:

Son düzenleme:
Benide ekleyebilirsin hatta hemen 10 tane okuyorum ben Allah kabul etsin :)
tamam tatlım...ALLAH razı olsun rainocum...aminnnnnnnnn Rabbim kabul etsin dualarımızı...:KK16:
yok canım simdi bayram telaşı varya herkeste o yüzden belki vakitleri olmayabilir arkadsların ya ondan söledim kuzusum okuyan fazla olursa ona göre degişim yaparız:KK19: :KK19:
anladım canım...bu hafta canom için böyle okuyalım...ileriki haftalarda öyle yaparız canım....10 adet çok değil normal bence....bir haftada haydi haydi okunur...:KK16:
ozaman hemen baslayalım bugün canoma okuyalım canlarrrrrrr:KK16:

evet canım...listeyi tekrar düzenliyorum....:KK16:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

CANOM_14 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....:nazar:

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi
melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi

tamam tatlım...ALLAH razı olsun rainocum...aminnnnnnnnn Rabbim kabul etsin dualarımızı...:KK16:

anladım canım...bu hafta canom için böyle okuyalım...ileriki haftalarda öyle yaparız canım....10 adet çok değil normal bence....bir haftada haydi haydi okunur...:KK16:

evet canım...listeyi tekrar düzenliyorum....:KK16:

hee bi hafta içindemi canım ben bi günde anladım o halde az degil kusum okunur tabiki rabbim kabul etsin şimdiden inşallahhhhh:KK19: :KK19:

rainofapril canım senide arkadaş listeme ekledim..kabul edersen sevinirim tatlım..teşekkürler...:KK71:

hee bi hafta içindemi canım ben bi günde anladım o halde az degil kusum okunur tabiki rabbim kabul etsin şimdiden inşallahhhhh:KK19: :KK19:

evet canım haftada 10 adet Ayetel Kürsi...sırayla hepimiz için okuruz...Rabbim kabul eylesin herkesin duasını inşallah....meleklerimizi bize bağışlasın...sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah canlarım....:KK16::nazar:

Okudum bitti Allah kabul etsin birazdan babamın mezarını ziyarete gidicem o yüzden abdestim vardı bu arada bugünden sonra giremeyebilirim annemlere gidicem şimdiden iyi bayramlar kızlar :)

tamam kusum ellerine saglıkkkkkk:KK19: :KK48:

sizlerinde yüreğinizi sağlık bitanem...listeyi devamlı güncelleriz...ben pc me kaydediyorum...hergün güncelleriz...ismini yazdırmak isteyenler özelede mesaj atabilirler...teşekkürler şimdiden....:KK16:

X