2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, biz İstanbul'da olacağız. Sen eğer bebeğine güvenebiliyorsan gidebilirsin tabi Çanakkaleye. Bizde kolik olduğundan ben evden uzaklaşmaya çok cesaret edemiyorum. Ama gündüz saatlerinde bi yerlere gideriz tabi.

Ben face i de seviyorum ama buraya yazmak da çok hoşuma gidiyor :)))
Gaz ilaçlarına gelince, bebeğim 3 gün üst üste kaka yapınca ve gazını çok güzel çıkarınca biz de nurse harvey'i bıraktık ama bıraktıktan 2 gün sonra herşey eskiye döndü. Bu yüzden yeniden başladım. Arkadaşımın doktorunun dediklerini ben de okudum ama işin açıkçası doktorların daha fikir birliğine varamadığı bi konu yüzünden bebeğimin sıkıntı içinde kıvranmaına gönlüm razı gelmiyor. Ben kendi doktorumun dediklerine göre gidiyorum. Tabi en güzeli gaz ilaçlarını hiç kullanmasak ve bebeklerimizin gaz sancısı hiç olmasa...

selam hanımlar,herkes face kaymış ama ben gitmem :)
bizim kız da kaka yapmıyor fitiisiz yapamıyor nerdeyse,en son 9gün yapmadı,zinko ve zeytinyağı işe yaramadı

Allah daha da iyilik versin cümlemize kızlar bizde kızımla iyiyiz Allah a şükür.
kızlar ben vazgeçtim çanakkale işinden iki gündür alışveriş için dışarı çıktık uzun kaldık mahvoldu kızım uyumadı uyumadıkça emmek istedi avm ye gitmiştik emzirme odasına gittim kısa süreli sustu ama sonra bir daha,eve zor attık kendimizi.
avm den çıkıp dışardaki mağazalara bakalım dedik başladı ağlamaya arabanın camlarını battaniyesiyle kapattım emzirdim ama rahatsızlığı bitmedi eve geldik yorgunluktan uyuyamadı zor uyuttum yeni akşam 6dan beri,yok yoook kızım rahat etsin yeter ki ben gezmemeye razıyım:)) öyle görünüyor ki kızım ek gıdalara geçene kadar bize gezmak yok:)))
buarada kızlar pusetli bebek arabalarını şiddetle tavsiye ediyorum,dün aldık kızıma maxı cosı pusetimiz vardı zaten quinny bebek arabası aldık adam buna takabilirsiniz dedi araba çok hafif katlanınca küçücük oluyor dönüşleri sürüşü çok rahat kızım arabada pusetin de uyursa ki çok zor:))) alıyorum arabasına takıyorum hiç rahatsız etmeden rahat oluyor düşünüyorsanız tavsiye ediyorum..
öpüyorum hepinizi şimdiden bayramınızı kutluyorum kızlar,bebişlerimizle ilk bayramımız çok güzel bi duygu,Rabbim bebişlerimize hayırlı uzun ömür versin nice bayramlar görsünler inşallah..

kızlar bebeği iki aylık olan var mı. ben yarın aşı yaptırıcam, sağlık ocağında hangi aşılar yapılıyor iki aylıkken. dört tane aşı var yapılması gereken ona göre özel hastaneye gidicem

selam birşey sorucam bebeğinizin gaz sancıları nasıldı benim bebeğim için dr kolik dedi merak ettim sizinkide mi kolik ve kaç haftalık??????

Canım 2.ayında rotavirüs aşısı var. Sağlık ocaklarında yapılmıyor. Özelde yapılıyor. Ek olarak verem ve karma aşıları var. sağlık ocağında yaptırabilirsin

Kimyon işe yarıyor bir çay kaşığına bir tike kimyon at üzerine sütünü sağıp içir hemen çıkarıyor gazını. Yediğin yemeklere de kimyon at. Benim oğlumda işe yarıyor...

merhaba kızlar.limon adlı arkadşaımız vardı erken doğum yapmıştı nasıl bebeği ve kendi haber alanınız varmı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…