beni de ekler misiniz Yeliz Gültekin Küçükağaoğlu
Ayfer özdemir kıvrak
bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?
slm kızlar uzun zamandır görüşemedikk nasılsınız bebişler büyüdü mü?
biz iyiyiz çok şkr bayram gezmelerine gittik baya dolaştık kızımda anasına çekmiş sevdi gezmeleriiçadır bile kaldık o kadar yanii...şöyle bi geriye bakıyorum geçen sene bu zamanlar olsun diye uğraşıyoduk şimdi 2.5 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyorrr rabbim nerde arzu eden var ise versin aminn..
Arkadaşlar bende temmmuz annesiyim temmuz 18 de doğum yaptım .bişey soracağğım face de nerde sohbet ediyorsunuz ?bende katılmak istiyorum da
Canım seni arattırdım ama ismin çıkmadı. Gizli misin?
düzelttim canım istek gönderir misin tekrar?
arkadaşlar benimde nurhan ulaş ismim bana da bi istek gönderir misiniz face den..
arkadaşlar aranıza yeni katıldım, beni de face ekler misiniz? songül çakmak profilimde papatya resmi var.
bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?
slm arkadaşlar bende taşınmaya karar verdim iki aylık bebekle, umarım üstesinden gelirim, kızlar bebişlerinizin uykusu nasıl bizimki bir saat uyuyacaksa en az üç kere kalkar , bi gezdiririm evde öyle uyur, biraz kucağada alıştı bu aralar, geçen ayağımda bile salladım hiç uyumaya niyeti yoktu...