Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr nedeeennnn doğumlardan sonra facee"e transfer oldunuz?
ben gibi facee kullanmayanlar napsın
en azından burda tecrübelerden faydalanıyordum yaaaaa
şimdi kimselerrrr yooooookkkkkkkk
ayarları düzelttim tekrar kontrol edermisiniz.Facebook grubuna eklermisiniz?
Serap Güler Ayata profil fotomuzda ben eşim ve kızım var.
kızlarrr nedeeennnn doğumlardan sonra facee"e transfer oldunuz?
Canım 2.ayında rotavirüs aşısı var. Sağlık ocaklarında yapılmıyor. Özelde yapılıyor. Ek olarak verem ve karma aşıları var. sağlık ocağında yaptırabilirsin
arkadaşlar benide ekler misiniz? emir efe yılmaz
sağol canım teşekkür ederim ilgine. bu arada yarın bebek mevlidim var. bebek şekerlerini kendim yaptım. çok uyguna geldi tavsiye ederim.
evet bende de face yok ve açmayıda aslında hiç düşünmüyorum...kızlarrr nedeeennnn doğumlardan sonra facee"e transfer oldunuz?
canım bende kendim yapmıştım, ve herkes bayıldı.... ALLAH kabul etsin arkadaşım....sağol canım teşekkür ederim ilgine. bu arada yarın bebek mevlidim var. bebek şekerlerini kendim yaptım. çok uyguna geldi tavsiye ederim.
bende kimyonu duymamıştım ama doktor bizede humananın kimyonlu rezene çayını verdi ancak bizim paşa sevmedi ve onu hep kustu bizde milupanın sade rezene çayını veriyorum ama minnacık içiyor , bizimki sütcü..........Kimyon işe yarıyor bir çay kaşığına bir tike kimyon at üzerine sütünü sağıp içir hemen çıkarıyor gazını. Yediğin yemeklere de kimyon at. Benim oğlumda işe yarıyor...
evet arkadaşım bebeğim 65 günlük ve kolik ama artık azaldı diyebilirim, bizim en büyük yardımcımız saç kurtrma makinası ve elektrik süpürgesi idi,deneyin bence işe yarıyor... birde bol bol kucağınıza alıp sırtını sıvazlayın.....selam birşey sorucam bebeğinizin gaz sancıları nasıldı benim bebeğim için dr kolik dedi merak ettim sizinkide mi kolik ve kaç haftalık??????
canım biz 40 a kadar bir iki yakın yere gittik ama 40 uçurmaya Kocaeli'den Balıkesir'e gittik...selam çıtır anneler nasılsınız??
bayram da bebişlerinizle gezmeye gidecek misiniz kızlar,biz eşimle köye gidecektik kastamonuluyum buarada istanbul da oturuyorum vazgeçtik uzun yol kızımız rahatsız olur dedik şimdi de günübirlik çanakkaleye gidelim diyoruz,bugün gittik bebek arabası aldık puset takılandan rahat etsin yolda diye
sizce gitsem mi daha 49günlük çok mu küçük yolculuk için siz gidecek misiniz??
öpüyorum bebişlerinizi
selam birşey sorucam bebeğinizin gaz sancıları nasıldı benim bebeğim için dr kolik dedi merak ettim sizinkide mi kolik ve kaç haftalık??????
Canım hala eklenmemişsen, ben seni arkadaş olarak ekledim, kabul et, grup daveti göndereyim
canım beni de ekler misin? çiğdem korkmaz pakiş
bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?
Arkadaşlar bende temmmuz annesiyim temmuz 18 de doğum yaptım .bişey soracağğım face de nerde sohbet ediyorsunuz ?bende katılmak istiyorum da
tesekkurler :)İsteğimi kabul et, gruba ekleyeyim canım