2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr nedeeennnn doğumlardan sonra facee"e transfer oldunuz?
ben gibi facee kullanmayanlar napsın
en azından burda tecrübelerden faydalanıyordum yaaaaa
şimdi kimselerrrr yooooookkkkkkkk:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Canım herkes orada ve herşey orada konuşuluyor, bence sen de bebeğin adına bi face hesabı alıp, katıl gruba. Gerçi ben burayı daha çok seviyorum, face yazı puntosu küçük ya, okuma ve takip zor oluyor, bir de herkes gerçek ismiyle orada, ben burada niklere alıştığım için orada sanki yabancı biyerdeymişim gibi hissediyorum :KK53: ama alışırım inşallah. Sen de gel, birlikte adapte olmaya çalışalım :KK37:

Canım 2.ayında rotavirüs aşısı var. Sağlık ocaklarında yapılmıyor. Özelde yapılıyor. Ek olarak verem ve karma aşıları var. sağlık ocağında yaptırabilirsin

sağol canım teşekkür ederim ilgine. bu arada yarın bebek mevlidim var. bebek şekerlerini kendim yaptım. çok uyguna geldi tavsiye ederim. :KK6:

sağol canım teşekkür ederim ilgine. bu arada yarın bebek mevlidim var. bebek şekerlerini kendim yaptım. çok uyguna geldi tavsiye ederim. :KK6:

Allah lkabul etsin dualarınızı nasıl şekerin eklesene fotosu varsa bende düşünüyorum mevlitte

evet bende de face yok ve açmayıda aslında hiç düşünmüyorum...
ne güzel burda yazışıyorduk.... neden facebooka gittiniz bak bu olmadı ya......

canım bende kendim yapmıştım, ve herkes bayıldı.... ALLAH kabul etsin arkadaşım....
Kimyon işe yarıyor bir çay kaşığına bir tike kimyon at üzerine sütünü sağıp içir hemen çıkarıyor gazını. Yediğin yemeklere de kimyon at. Benim oğlumda işe yarıyor...
bende kimyonu duymamıştım ama doktor bizede humananın kimyonlu rezene çayını verdi ancak bizim paşa sevmedi ve onu hep kustu bizde milupanın sade rezene çayını veriyorum ama minnacık içiyor , bizimki sütcü..........
arkadaşlarım ve doktor zinco diye bir damla önerdi o da oldukça işe yarıyor arkadaşlar.....
selam birşey sorucam bebeğinizin gaz sancıları nasıldı benim bebeğim için dr kolik dedi merak ettim sizinkide mi kolik ve kaç haftalık??????
evet arkadaşım bebeğim 65 günlük ve kolik ama artık azaldı diyebilirim, bizim en büyük yardımcımız saç kurtrma makinası ve elektrik süpürgesi idi,deneyin bence işe yarıyor... birde bol bol kucağınıza alıp sırtını sıvazlayın.....
selam çıtır anneler nasılsınız??:KK8:
bayram da bebişlerinizle gezmeye gidecek misiniz kızlar,biz eşimle köye gidecektik kastamonuluyum buarada :KK76: istanbul da oturuyorum vazgeçtik uzun yol kızımız rahatsız olur dedik şimdi de günübirlik çanakkaleye gidelim diyoruz,bugün gittik bebek arabası aldık puset takılandan rahat etsin yolda diye :emir_bebek:
sizce gitsem mi daha 49günlük çok mu küçük yolculuk için siz gidecek misiniz??
öpüyorum bebişlerinizi:KK48:
canım biz 40 a kadar bir iki yakın yere gittik ama 40 uçurmaya Kocaeli'den Balıkesir'e gittik...
Koliğimizi bile bile gittik pış pış edecek adam çoktu ALLAH'tan,
şimdide Antalya'ya bayram tatiline geldik tabi iş başa düştü, ama kolğimiz azaldığı için sıkıntı yok ALLAH'tan....
Nasipse yarın evimize dönücez ve Cuma günü bebeğimin 2. ay aşısını birkaç gün gecikme ile yaptırıcam.......
Hepinizi öpüyorum güzel kızlar kendinize çok iyi bakın....

selam birşey sorucam bebeğinizin gaz sancıları nasıldı benim bebeğim için dr kolik dedi merak ettim sizinkide mi kolik ve kaç haftalık??????

Canım açıkcası bilmiyorum, kıyaslayabileceğim kimse yok, gaz sancısı var tabi, ama öyle saatlerce sürmüyor şükür, kolik değil o yüzden sanırım. Bebeğim şuan 47 günlük :nazar:

Arkadaşlar bende temmmuz annesiyim temmuz 18 de doğum yaptım .bişey soracağğım face de nerde sohbet ediyorsunuz ?bende katılmak istiyorum da:KK17:

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

Canım ben de 39. haftama kadar hiç ağrım olmamıştı. Sonra 39+2. günün sabahı adet ağrısı gibi ağrılarım başladı. Her on dakikada bir 10 saniye kadar ağrım oldu. Hafifti ama hep oldu, akşam 4'e kadar evde bekledim, hastaneye gittik sonra, 1cm. açılmam olmuştu. Belim filan ağrımadı benim, sadece bildiğim 10dakika bir giren düzenli ağrılar doğumun habercisi, en azından bende öyle olmuştu :KK49:

Sağlıkla al meleğini kucağına inşallah :KK71:

Arkadaşlar bende temmmuz annesiyim temmuz 18 de doğum yaptım .bişey soracağğım face de nerde sohbet ediyorsunuz ?bende katılmak istiyorum da:KK17:

Grup gizli canım, adını yaz ekleyelim :KK8:

X