SELAM KIZLAR,
PEK GİREMİYORUM NETE...
bu arada bebeğim canım oğlum, iftardan 15-20 dakika öce başlıyor ağlamaya gece en erken 23:30'a kadar devam ediyor, doktor her akşam aynı saatte olduğu için kolik dedi ve evdeki bazı elektrikli eşyaların bebeğimi rahatlatabileceğini söyledi ve bizimki elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinası ile sürüyor ama ne zamana kadar bu makinaları çalıştırıcam, dışarı bir yere iftara gittikmi burumuzdan getiriyor.........
subikecim sanırım seinkide kolik..... saç kurutma makinasını tavsiye ederim.....
exorcist_trex, benimkide tam iftar vakti yapıyor ve elimde değil kaynanam kayınpederim kaynım anem babam eşimin halaları ama özellikle kayınpederim kucaktan indirmiyorlar, benimkide kucakcı oldu.....
kolik için doktor rezene verdi ama benim oğla pek sevmedi.........
hepinizi seviyorum cici anneler........
kendinize ve cicilerinize iyi bakın.......
Teşekkürler, gerçi benim başarım değil:) Bakalım böyle devam edecek mi? Bugün de öyle uyur inşallah, uyandırmayacağım bu sefer.
beni kimse eklemedi ki ya
allah aşkına kızlar benim kız akşam oldumuydu başlıyor çığrınmaya derdi ne bir türlü anlamıyorum aç mı gazımı var bilemiyorum!!!! valla kafayı yicem bu kolik midir nedir ondan mı acaba?
SELAM KIZLAR,
PEK GİREMİYORUM NETE...
bu arada bebeğim canım oğlum, iftardan 15-20 dakika öce başlıyor ağlamaya gece en erken 23:30'a kadar devam ediyor, doktor her akşam aynı saatte olduğu için kolik dedi ve evdeki bazı elektrikli eşyaların bebeğimi rahatlatabileceğini söyledi ve bizimki elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinası ile sürüyor ama ne zamana kadar bu makinaları çalıştırıcam, dışarı bir yere iftara gittikmi burumuzdan getiriyor.........
subikecim sanırım seinkide kolik..... saç kurutma makinasını tavsiye ederim.....
exorcist_trex, benimkide tam iftar vakti yapıyor ve elimde değil kaynanam kayınpederim kaynım anem babam eşimin halaları ama özellikle kayınpederim kucaktan indirmiyorlar, benimkide kucakcı oldu.....
kolik için doktor rezene verdi ama benim oğla pek sevmedi.........
hepinizi seviyorum cici anneler........
kendinize ve cicilerinize iyi bakın.......
gerçek ismini gönder canım ekleyeyim ben ...
Sevgili Temmuz anneleri,
35 gunluk bir oglusum var. 1.ay doktor kontrolumuzde isitme testini gecemedi. Ileri tetkik icin hastaneye gonderildi. Aranizda isitme testi yaptiran var mi? Sonuc nedir?
Bir de, asagi yukari ayni tarihlerde dogum yaptigimiz ve bebeklerimizin dogum tarihleri yakin oldugu icin soruyorum: Bebeginiz seslere tepki veriyor mu? Ya da hangi seslere nasil tepki veriyor? Mesela sizin sesinizi taniyor mu? Ya da cingirak sesine tepki veriyor mu?
Nurbencim ve Subike'cim, bizimkine su sesi de bazen iyi geliyor. Banyoda suyu açıyoruz, oturuyoruz. Tavsiye ederim.
Ağlarlarken insanın yüreği parçalanıyor.
En kısa zamanda bu sıkıntıların bitmesi dileği ile...
Sevgili Temmuz anneleri,
35 gunluk bir oglusum var. 1.ay doktor kontrolumuzde isitme testini gecemedi. Ileri tetkik icin hastaneye gonderildi. Aranizda isitme testi yaptiran var mi? Sonuc nedir?
Bir de, asagi yukari ayni tarihlerde dogum yaptigimiz ve bebeklerimizin dogum tarihleri yakin oldugu icin soruyorum: Bebeginiz seslere tepki veriyor mu? Ya da hangi seslere nasil tepki veriyor? Mesela sizin sesinizi taniyor mu? Ya da cingirak sesine tepki veriyor mu?
Tugba Adıgüzel Canım siyah kurdele var proflimde.
2 aylık oğlum 27 hazirandı
sütün çoğalması değil galiba
internetten de şimdi baktım damak düşmesi filan bi kaç kişi de bişeyler yazmış
ama ne zaman nasıl geçer bilmiyorum
doktora da eşim götürmek istemiyor
yakınlarda doktora gidecek olan varsa bu konuyu sorabilirler mi
bu ses yutkunma sesi değil , yutkunma lık lık diye geliyor
bu cuk cuk gibi bi ses
Kızlar benim kız hıçkırık tuttuğunda ısrarla meme istiyor. Çünkü emmeye başlayınca hıçkırığı duruyor. Şimdi ben onun isteğine mi cevap vereyim, yoksa hıçkırarak rahatlamasını mı bekleyeyim?
Kızlar benim kız hıçkırık tuttuğunda ısrarla meme istiyor. Çünkü emmeye başlayınca hıçkırığı duruyor. Şimdi ben onun isteğine mi cevap vereyim, yoksa hıçkırarak rahatlamasını mı bekleyeyim?
canım benim oğlumda 3-4 gündür uyuyamıyor ve benide uyutmuyor. bugün anason ve rezene çayı verdim. öyle çok değil en fazla 2 yemek kaşığı kadar. şimdi mışıl mışıl uyuyor bende uyumaya çalışıcam artık :)KIZLAR BEN HALA KIZIMIN YANINDA HİÇ UYUYAMIYORUM SÜREKLİ UYANIK BAŞINI BEKLİYORUM NÖBET TUTUYORUM..uykusuzluktan ölecem...yüzüm gözüm sivilce oldu sıkıntıdan..papatya içitim yine yokk...doktora söyledim bişey yapamam dedi...
Biz 5. gün yaptırdık. Sonuç pozitif çıktı. Görevli testi yapmadan önce şimdi testi geçemezse hemen panik yapmayın. Daha sonra tekrarlarız dedi, bi kaç de şey açıkladı ama aklımda değil. Sen hemen panik yapma, demek ki bu durum yaşanıyor ki bizi baştan uyardılar.
Benim bebeğim konuşmaları dinliyor, ama bildiğim kadarı ile bebeklerin bu tepkisi 2. ayda başlayabiliyormuş. İstersen önce işitme testi güvenilirliğini bi araştır önce. Sıkma canını. Bi şey yoktur.
güzelim benim ilk bebeğimde bir kulağı geçememişti ama sonra geçti dr kulagında pislik kalmıştır ondan olur dedi ve testen geçti... 37 günlük olan kızımda konuştuğumuz zaman susuyor sanki dinler gibi...