2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bende dr dan geldim nstye girdim yine sancım çıktı ama düzensiz zaten çarşamba günü Allah izin verirse bebişimizi alıcaz kucağımıza:KK52::KK52:

canim asagida benimde igneler batiyo 39+5 teyim tamam diyorum geliyo ama tik yok.NTS de ben de de sanci cikiyo gecen hafta 1,5 cm aciklik vardi ama beyefendi gelmiyor.Sari akinti bende de var.Gecmis olsun bu arada gida zehirlenmesi gecirmissin...
sağol canım. bende 39+0 dayım çarşamba günü doktora gidicem bakalım beyfedi ne durumda.
Günaydın güzeller :):):) Bende hala doğurmadım :KK49: :KK49: cumartesi günü babamız geldi :):):) 15 gün sonra aşkıma sarılıp uyumak çok güzel oldu..ama az önce onu gene uğurladım :KK43::KK43::KK43: yarın ablamla yeğenim geliyolar..haftayada annemle kız kardeşim..kızım ne zaman gelicek bilmiyorum ama :):):) dün ilk defa baya bi sancım oldu..zor yürüdüm ama yatınca geçti;heralde hazırlık sancıları bunlar...Foruma girip-çıkıp duruyorum ama pek hareket kalmadı artık...Allahım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun inşallah...
ne güzel eşin gelmiş ama gitmiş. sen doktora gidicektin ne oldu? doktor ne dedi? ben evde yanlızları oynuyorum yarın kaynanam gelicek ama allah sabır versin bana :)

kızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm
inşallah güzel bir haber verir :)

bende oyle sen gun falanmi aldin canim sezeryan icin

az kaldi cok az canim sabret

allah kavustursun canim

hayirli haberlerle gel ins. cnm

sanirim bende senin gibi olacagim son kontrolumde hafta gelebilir demisti dr tk yok bende de:KK50:i

evet canım gün aldım perşembe sabah inşallah benmkide

ne güzel eşin gelmiş ama gitmiş. sen doktora gidicektin ne oldu? doktor ne dedi? ben evde yanlızları oynuyorum yarın kaynanam gelicek ama allah sabır versin bana :)

evet ben kontrole gittim..tam 37hafta+6 da kızım 3063gr.47cm..kafası biraz büyükmüş..dr.doğum şeklini sordu..normal istediğimi söyledim..çatı muayenesi yapıldı :KK53:ilk kez olduğum için biraz garipti;ama öyle acı falan yok..hiç acımıyo..sadece adamın yüzüne bakmak garip oluyo sonrasında :KK61:normal doğum yapabileceğimi kemiğin sınırda olduğunu söyledi.acil bişey olursa sezeryana öyle deneriz dedi..hayırlısı inşallah..
sanada kolay gelsin şimdiden :KK61::KK61:
Allahım sağ salim nasip etsin kucağımıza almayı inşallah :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım işitme testi yaptırcakmısınız mutlaka yapılmassımı gerek acaba testlerden korkar oldum zarar veriyoruz bebişlere sanki bi suru test

canım çok geç gördüm cevabını bebişimle ilgilenmekten giremiyorum şimdi uyuttum az bakayım dedim,işitme testi yaptırdık canım ondada uyuyor olması gerekiyor uyut önce daha rahat eder bebiş benim kızın karnı açtı durmadı rahat olmayınca olmuyor dedi doktor emzirirken yaptırdım ben o zaman bile zor oldu aklında olsun tabii ben yazana kadar yaptırmadıysan:))

evet ben kontrole gittim..tam 37hafta+6 da kızım 3063gr.47cm..kafası biraz büyükmüş..dr.doğum şeklini sordu..normal istediğimi söyledim..çatı muayenesi yapıldı :KK53:ilk kez olduğum için biraz garipti;ama öyle acı falan yok..hiç acımıyo..sadece adamın yüzüne bakmak garip oluyo sonrasında :KK61:normal doğum yapabileceğimi kemiğin sınırda olduğunu söyledi.acil bişey olursa sezeryana öyle deneriz dedi..hayırlısı inşallah..
sanada kolay gelsin şimdiden :KK61::KK61:
Allahım sağ salim nasip etsin kucağımıza almayı inşallah :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ben daha normal doğum yapıp yapamıcamı bilmiyorum. Çatı muayenesi daha olmadım. 40. haftada yapcak. sağol cnm sanaada kolay gelsin. Kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah :)

merhaba canım ben daha doğurmadım :) çarşamba günü sezeryan olucam Allah kısmet ederse saat 9 da :) sen nasılsın

ay canım benim aldın mı gun hayırlı olsun
en sonunda karar verdin yani sezeryana
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
inş.:KK34:

kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka

kızlar ben artık mert paşa sayesinde pek sık giremiyorum
biz bebişleri dogurduk şimdi yeni topik acıldı mı yoksa
burdan devam ediyormuyuz bebişleri buyutmek için:KK1:

kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka

canım yeterli bunlar lohusa tacını koy tarak diş fırcası
hast.cıkısı abartma 1 tane yeter senin hast.bilmem ama
benim hast.hep orda degiştirdiler bi cıkınca istediler benden
tulum o kadar :KK34:
canım puset gotureceksen alt acma koy onu pusetin içine
koyup oyle getirdik kucuk olduklarından içine cok gomuluyorlar
bi de üzerine ince battaniye al eve gerlirken yolda

Son düzenleme:
canım yeterli bunlar lohusa tacını koy tarak diş fırcası
hast.cıkısı abartma 1 tane yeter senin hast.bilmem ama
benim hast.hep orda degiştirdiler bi cıkınca istediler benden
tulum o kadar :KK34:

o zaman çıkarıyım 1 tanesini canım ne bilim panik oluo insan herkesler doğurduu ben daha hastane çantasıyla uğraşıom :KK1:

eminönüden canım mehmetefendi kahveci varya
onun sokagından girdin mi sağlı sollu sekerciler
var bu arada istanbuldamısın sen:KK1:

evet istanbuldAyım da nasıl gıtcem bılmıyorum bu saatten sonra cuma kontrol var o zamana kadar doğurmazsam gıderım inş cuma,bu işi nıe zamanında yapmadıysam:KK43: mahmutpaasya çıkarkenmıydı kuru kahvecı tam olarak hatırlamıyorum ama orda sıra oluyodu sankı kahvaltıcılar falan vardı o arada,sen nasılsın bu arada nasıl gıdıyor annelık sıcaklar bunaltıyormu paşayı ne gıydırıyosun?

ay ne güzel ya senin az kalmış. benim oğlanın ne zaman geliceği bile belli değil. Çantamı çoktan hazırladım ama köşede duruyor.bakalım ne zaman kullanmak nasip olcak..
Aldığın iç çamaşırlarının beli yukarda olsun bir arkadaş sezeryan olmuştu normal iç çamaşırların bel kısmı dikişe geldiği için rahatsız ettiğini söyledi. tabi diğer sezeryanla doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.

X