2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dr.a gittim..kızım 37+6 da 3063gr.47cm. kafası biraz büyükmüş;dr.nasıl doğum istediğimi sordu??normal dedim.ntsden sonra çatı muayenem yapıldı..biraz garip bi duygu hiç acı yok ama parmaklandıktan sonra yüzyüze bakmak değişik :)
normal doğum yapabilirsin kemik biraz sınırda ama deneriz dedi..
haftayada randevu verdi..

masallah kuzuna canım
evet aynen öyle oluyo ama ikinciden sonra alışıyosun parmaklanmaya:KK1:normal yapcaksan zaten acılma için gelip gidip bakcaklar ama önemsemeyeceksin acılmana kosullanacaksın inş gönlünce ve kolaylıkla normal yaparsın

cok stres oldum ben,normal dogum ıstıyorum ıns.ama hergun bugun derken bugun de olmuyor.doktor gecen hafta 3 cm acık var bugun yarın ol demıstı ama hala beklıyorum

cok stres oldum ben,normal dogum ıstıyorum ıns.ama hergun bugun derken bugun de olmuyor.doktor gecen hafta 3 cm acık var bugun yarın ol demıstı ama hala beklıyorum[/QUOTE

suyun gelmedimi hiç bu kadar acıklığa
benim bir bardak kadar gelmişti gittik 3 cm dedi ve suni verdi direk

emın ol gıtmedıgım gezmedıgım yer kalmadı her gun aksama kadar gezıyorum sadece eve gelınce bıraz fazla kımıldıyor mınık bır agrı ardından yıne hersey normale donuyor.yarın tekrar doktora gıdecegım dogum sonrası ıznı uzatacaklar sanırım.belkı yarın doktor kesın bırsey soyler.o da gec dolas yorul dedı.bebek de baya buyudu masallah.4 kılo olursa ne yapacagım?

bılmıyorum benden ıkı aydır sureklı sarı sulu kıvamda bır sey gelıyor fakat yarım cay bardagı dedı doktor. o kadar olmadıgı ıcın bende su oldugunu dusunmedım hıc.catı muayenesınden sonra bıraz kanamam oldu sonra gectı ama sonra tekrar bırsey geldı nısan dıye dusundum ama aradan 5 gun gectı sancı veya su gelmedı.gecen hafta gıtttıgımde doktor 2-3 gun ıcınde olur olmazsada gun asırı geleceksın artık dedı.hareketlerı de ıyı ama yarın soylıcem tekrar o akıntıyı.

emın ol gıtmedıgım gezmedıgım yer kalmadı her gun aksama kadar gezıyorum sadece eve gelınce bıraz fazla kımıldıyor mınık bır agrı ardından yıne hersey normale donuyor.yarın tekrar doktora gıdecegım dogum sonrası ıznı uzatacaklar sanırım.belkı yarın doktor kesın bırsey soyler.o da gec dolas yorul dedı.bebek de baya buyudu masallah.4 kılo olursa ne yapacagım?

canım bende cok gezmiştim ama merdiven dedi biri gecen burda 27 defa inip cıkmış 5 katı bence denemene değer o kadar yapamasandaaptığın kadar işte ben maydanoz cok yemişitim bide ama nasip hepsi onun saati gelmemiştir daha y

canım bende cok gezmiştim ama merdiven dedi biri gecen burda 27 defa inip cıkmış 5 katı bence denemene değer o kadar yapamasandaaptığın kadar işte ben maydanoz cok yemişitim bide ama nasip hepsi onun saati gelmemiştir daha y

deneyım bakalım bugun.korkuyorum da, senın normal mı oldu? sunı sancı dedıgıne gore sanırım normal oldu.daha once mınık sancılarım olurdu artık onlar da olmuyor.sanırım ben cok stres yapıyorum.

buraları bayaa ıssızlaştı artık önceden bölemiydi herkes bebişlerinin telaşında haklı olarak benim gibi hala doğuramayan kaç kişi kaldık???

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Havalar ne kadar bunaltıcı yaa, sürekli ter içindeyim, suyum gelse hiç farketmeyeceğim valla, zaten hep ıslağım çünkü :KK37:

Hala doğurmayanlardan biri de benim :KK36: Daha 2 hafta daha doğurmam heralde ve bu gidişle ağustos anneleri topiğine baksak fena olmayacak, bizim topikte herkes doğurdukça insanın morali bozuluyor :KK52: :KK49:

bizde hala bekleyenlerdeniz.. kızım çok nazlı çıktı. 3 gün var 40 hafta dolmasına dün gittik yine dr a çarşamba gel bakalım tekrar eğer hala böyleyse cumaya alırız bebeği dedi suyu falan iyi bebeğin ama beklemicez galiba bende çok yoruldum çünkü normal istiyorum ama şimdi kızım için de benim için de hayırlısı neyse o olsun diyorum..

doktora kontrole gidecek arkadaşlardan bir şey rica etsem olur mu acaba ?
kızlar doktorunuza sorabilir misiniz emzirirken tüy sarartıcı krem kullanılır mı diye? yada bileniniz var mı aynalara küstüm tipim kaydı kendimden nefret ediyorum artık:KK43:(((((((((

bizde hala bekleyenlerdeniz.. kızım çok nazlı çıktı. 3 gün var 40 hafta dolmasına dün gittik yine dr a çarşamba gel bakalım tekrar eğer hala böyleyse cumaya alırız bebeği dedi suyu falan iyi bebeğin ama beklemicez galiba bende çok yoruldum çünkü normal istiyorum ama şimdi kızım için de benim için de hayırlısı neyse o olsun diyorum..

doktor sezaryen mi yapacak cumaya yoksa suni sancı mı verecek bir de senin bebiş kaç kg şu an?

doktor sezaryen mi yapacak cumaya yoksa suni sancı mı verecek bir de senin bebiş kaç kg şu an?

suni sancı seni de bebeğide zorlayacak gibiyse denemeye değmez dedi.. çarşamba günki duruma bağlı.. bebek 3300 gr şu an bakalım inş hayırlısı olur daha doğum kanalına girmememiş son haftaya kadar girmezse zor girer dedi ondan denemicek suni galiba.. doktorumuza güvenmemiz lazım başka şansımız yok..

merhaba güzel anneler
Nasılsınız?

Kızımdan fırsat bulup bir türlü giremiyorum. Birde doğumdan sonra ben rahatsızlandım. Gece acile gittik.
Şimdi iyiyim rahatsızlığım azaldı gibi.

ben yokken doğum yapan anneler varsa gözünüz aydın olsun.
Allah analı babalı büyütsün hepimizin yavrularını.

Doğumu bekleyen arkadaşlara ben de bol bol yürümelerini öneririm.
Ben de son 10 gün filan her akşam yürüyüşlere çıkmıştım, faydasını da gördüm şükür.
Bekleyenlerde sağlıkla hayırlısıyla alsın kucağına inş meleklerini, Rabbim kolaylıkla kurtarsın.

buraları bayaa ıssızlaştı artık önceden bölemiydi herkes bebişlerinin telaşında haklı olarak benim gibi hala doğuramayan kaç kişi kaldık???

evet bikaç kişi kaldık ve epey farketti ıssızlaştı topiğin son gözde hamişleri bizler olacağız ki benim sata göre 30 temmuz ben artık gideyim ağustos annelerine üye olayım barii...son anlarımı onlarla paylaşayım gerçi onlarda bile 6-7 kişi doğum yaptı...

haklısınız kızlar bebişlerle uğraşmaktan fırsat olmuyor siteye girmeye,gelen giden derken iyice kendi derdimize düştük ama sizlerinde günleri az kalmış artık sizin de burada son sık gelişleriniz Allah yardımcınız olsun.bir süre sonra yine buluşup ufaklıkları konuşuruz

X