2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..bugün pes ediyorum ve artık dr.gidiyorum..ayın 12 sinde randevum vardı kocam yok die gitmemiş dr.aramıştım...ama hala kocam yok...bu gidişle doğumdada yanımda olmayacak :KK43: neyse yapacak bişey yok..salı günü ablam geliyo yanıma gurbette olmakta zor...offff offffffffff...şöyle kızım doğsa karmaşa bitse geçse...sadece kızımla başbaşa sakince kalsam :):)

slm arkadaslar,herkese iyi kandiller,sağlık ocagına kayıt yaptırdım da bugun,aile hekımı dogumdan bır hafta sonra bebegı getir dedi topuktan kan alınıyomus,aranızda var mı sağlık ocagına bebegını göturen?

tesekkurler canım seninde kandilin mubarek olsun biz dun aldırdık kan 5-7 ci gunler arası alınması gerekiyormuş ilk ayındada tekrar hepatit aşısı var topuk kanı alınırken cok ağlıyo mosmor oluyo hazırlıklı ol ben ağladım önce dayandım biraz o kadar morardıki yavrum:2:
yapılması gerekli tabi o yüzden mecburen izin veriyoruz topuğu kesip sıkıyolar sırıngayla almıyorlar ben öyle sanıyodum

günaydın kızlar..bugün pes ediyorum ve artık dr.gidiyorum..ayın 12 sinde randevum vardı kocam yok die gitmemiş dr.aramıştım...ama hala kocam yok...bu gidişle doğumdada yanımda olmayacak :KK43: neyse yapacak bişey yok..salı günü ablam geliyo yanıma gurbette olmakta zor...offff offffffffff...şöyle kızım doğsa karmaşa bitse geçse...sadece kızımla başbaşa sakince kalsam :):)

inş doğumda yanında olur canım acı cekerken elinden tutması çok guc veriyor insana son gunler gecmek bilmiyor hakikaten bende gelsin bebişim biran önce dite konusup duruyodum geldi yavruş bol bol uyumaya bak geli,nce arıcaksın :KK8:

inş doğumda yanında olur canım acı cekerken elinden tutması çok guc veriyor insana son gunler gecmek bilmiyor hakikaten bende gelsin bebişim biran önce dite konusup duruyodum geldi yavruş bol bol uyumaya bak geli,nce arıcaksın :KK8:

inşallah yanımda olur :KK43: ...maşşallah meleğini kollarına almışsın tebrik ederim darısı ben ve benim gibi doğumu bekleyenlerin başına..:KK49::KK49:

slm arkadaslar,herkese iyi kandiller,sağlık ocagına kayıt yaptırdım da bugun,aile hekımı dogumdan bır hafta sonra bebegı getir dedi topuktan kan alınıyomus,aranızda var mı sağlık ocagına bebegını göturen?

biz de haftasını doldurunca götürdük topuktan kan almaya,allahtan kan çıktı da çok eziyet edilmedi yavruma,1ay sonra da aşısı var dedi ve bir de d vit.damla verdi..

Takip edemiyorum başağrılarım çok fena :KK43: spinalin yan etkisi, vurdumu kafamı kaldıramıyorum.Ne zaman geçer yaaaa...
Biz dün bebeğimin doktoruna gittik topukdan kan aldılar. zaten doğuncada alıyorlar. şimdi sağlık ocağına gidince yine mi alcaklar. orda niye alıyorlar gitmesek olmaz mı?
Doğum yapacaklara allah yardımcınız olsun sağsağlim kurtulursunuz inşallah.

Takip edemiyorum başağrılarım çok fena :KK43: spinalin yan etkisi, vurdumu kafamı kaldıramıyorum.Ne zaman geçer yaaaa...
Biz dün bebeğimin doktoruna gittik topukdan kan aldılar. zaten doğuncada alıyorlar. şimdi sağlık ocağına gidince yine mi alcaklar. orda niye alıyorlar gitmesek olmaz mı?

Geçmişi okudum cevabı öğrendim :) hastaneden kan aldıklarına dair imzalı kağıdı göstereince almıyolarmış bi daha. Buralardayızda malum bebişlerden fırsat kalınca az giriliyor. Geçmişi okumaya çalışıyorum. Doğumdan sonra mümkün olduğu kadar dinlenmek gerekiyormuş bunu anladım. Sizinde aklınızda olsun kalkmayın hemen. bebişleriniz uyuduğunda hemen yatın uyumasanızda kalkmayın yatın.Bu gerçekten çok önemliymiş.

herkes bebişlerle uğraşıyoo kimse gelemiooo !! ben de uğraşıorum ama zaten evdeyiz sıkılmaya başladık kızlar... yarı kırkı filan bekliyemicez sanırım

Öncelikle hayırlı kandiller arkadaşlar...Yarın biz de artık iki kişi oluyoruz kızımla.9 aylık yolculuğumuza biz de son veriyoruz artık hayırlısıyla..Hepiniz için çok önemli biliyorum ama bunun önemi benim için bir ayrı.Kızım annesine abisinin selamını getirecek inşallah cennetten,çok uzun yoldan geliyor kızım taa 5 yıl öteden..Korku, heyecan, umut ve tarif edemediğim bir özlemle geliyor kızım..Anneciğini teselli etmeye geliyor...Çok duygusallaştım şimdiden yarın nasıl olurum bilmem.Dualarınızı bu güzel gecede bizden eksik etmeyin,güzel haberlerle gelelim inşallah...

Canım, çok dua ettim senin için. İnşallah da güzel haberlerle geleceksin; Allah senin de, hepimizin de yar ve yardımcısı olsun inşallah :nazar: :KK71:

insallah bebegine normal dogumla sag salim kavusursun canim

Aminnnn canım, çok teşekkür ederim :KK71:

Selam kızlar, nasılsınız?

Artık bebişlerinizle ilgili paylaşımlara da başlamışsınız, ne güzel. Çok imreniyorum size ama Rabbim bize de nasip edecek inşallah, az günümüz kaldı bizim de hayırlısıyla inşallah :KK3: Öpüp, koklayın mis kokulu meleklerinizi bizim için :KK54:

38 ve üzeri haftada olanlar, doktor kontrolüne kaç günde bi gidiyorsunuz acaba? Bir de her kontrolde açılma var mı diye bakıyorlar mı? Ben sezeryanı iptal ettiğim için belki kendi doktoruma artık gitmeyebilirim :KK6:

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım kahve içmek iyi geliyormus diye duymustum ama bebek uyumaz ozamanda sabahkları iç istersen
bizxdende hastanede almışlardı ama 5-7. gunler asıl alınması gerk dedi hemşire ve sakın ihmal etmeyin sağlık ocağında aldırın dedi bizde aldırdık

ya benm de akrabam avent strilazatör getirdi bana.ama mikrodalgaya konulandan.ben onu kullanıcam sanırım.gerçi ona da biberonları yıkayıp öyle koyuyosun sanırım.sadece strilize edip saklıyo suyun içinde..var mı alan ya da kullanan ya da herhangibir fikri olan ??:44:

Merhaba,
Bu bahsettiginiz cok pratik bir urun. Sterilize etmeden once her seyi yikiyorsunuz. Sonra biberonları icine koyup su ekleyip mikrodalgaya atiyorsunuz. 2 dakikada sterilize ediyor. Cok pratik seyahatlerde de kolayca yaniniza alabiliyorsunuz. Açılmadığı sürece içindekiler, 24 saate kadar steril kalır.

Detayli bilgi isterseniz buradaxxxxxxx:
Umarim yardimci olabilmisimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah yanımda olur :KK43: ...maşşallah meleğini kollarına almışsın tebrik ederim darısı ben ve benim gibi doğumu bekleyenlerin başına..:KK49::KK49:

tesekkurler canım bendevgec gelir sanıyodum kızım konusup duruyoduk babasıyla gel diye bekletmedi tam 40. haftanın dolduğu gun geldi ama sezeryan oldum malesef bugun çıktım yataktan tabi herkes benim gibi olcak diye bişey yok Allsah kolaylıklar versin sanada normal olur inş.gec olsun guc olmasın

Artık bebişlerinizle ilgili paylaşımlara da başlamışsınız, ne güzel. Çok imreniyorum size ama Rabbim bize de nasip edecek inşallah, az günümüz kaldı bizim de hayırlısıyla inşallah :KK3: Öpüp, koklayın mis kokulu meleklerinizi bizim için :KK54:

38 ve üzeri haftada olanlar, doktor kontrolüne kaç günde bi gidiyorsunuz acaba? Bir de her kontrolde açılma var mı diye bakıyorlar mı? Ben sezeryanı iptal ettiğim için belki kendi doktoruma artık gitmeyebilirim :KK6:

canım ben haftada bir gidiyordum yani doktor nts de sancı cıkmaz ve problem olmazsa haftada bir yeter demişti öylede oldu

mrb,ben haftada bır gıdıyorum artık,açılma varmı dıe bakmıyor,çatı muayenesı yaptı uygun dedı şükür,epidural düşünüyorum inş normal dogum olur,epıduralın bıldıınız yan etkılerı neler arkadaslar??

herkes bebişlerle uğraşıyoo kimse gelemiooo !! ben de uğraşıorum ama zaten evdeyiz sıkılmaya başladık kızlar... yarı kırkı filan bekliyemicez sanırım

yok bencede beklemeyin canım zaten hastane kontrol sağlık ocağı derken çıktık biz dışarı zaten yabancılar doğduğu gunden itibaren cıkarıyoo:KK55::KK55::KK55:

tesekkurler canım seninde kandilin mubarek olsun biz dun aldırdık kan 5-7 ci gunler arası alınması gerekiyormuş ilk ayındada tekrar hepatit aşısı var topuk kanı alınırken cok ağlıyo mosmor oluyo hazırlıklı ol ben ağladım önce dayandım biraz o kadar morardıki yavrum:2:
yapılması gerekli tabi o yüzden mecburen izin veriyoruz topuğu kesip sıkıyolar sırıngayla almıyorlar ben öyle sanıyodum

topugu mu kesıyorlar:KK53:

mrb,ben haftada bır gıdıyorum artık,açılma varmı dıe bakmıyor,çatı muayenesı yaptı uygun dedı şükür,epidural düşünüyorum inş normal dogum olur,epıduralın bıldıınız yan etkılerı neler arkadaslar??

canım ben epidural oldum hem normal hem sezeryan için oldu.zatenbır kere takılıyor yapılırken epil ve hiç kıpırdama acımıyo bile 8. gunumdeyim şimdiye kadar belim ağrımadı bugun cok az uyusukluk hissediyorum olacak o kadar acılarını inanılmaz hafifletiyo inş normal epidural yaparsın

X