yaa canım öyle derler işte 40 içinde bebek çıkarılmaz evden diye hatta annem çok kızdı karşı çıktı falan ama dinleyen kim çok şükür bişey de olmadı walla....
ağrı olmaz diyorlar canım 40 içinde... çok da kolay iyileşiyormuş pipisi bir de aklında olsun vazelin pomadı var eczanelerde satılıyor sünnet olduktan sonra ondan sürcem ben pipi çevresine beze veya torbalarına yapışmasını engelliyormuş yoğun kıvamlı bişeymiş sünneti yapcak dr dedi bize de....
tuyacım olcağı varsa ne sürsen fayda etmiyor ben neler yaptım neler sürdüm ama öyle bir yara oldu ki göğüs uçlarım hıçkırarak ağlıyordum emzirirken... gözünüzü korkutmak istemem ama benim öyle oldu yani dua edin size olmasın... şimdi geçti çok şükür daha emzirmenin ne kadar güzel ve zevkli bişey olduğunu yeni anlıyorum....
biz de doğumda mı yaptırsak dedik, ama ne zaman yaptırmamız gerektiğine karar veremedik.
öyle sünnet düğünleri fln demode oldu bence artık.
yaa öle mi diosun. herkes de bişi sölüo yok soğan suyu yok patates suyu, lansinoh, bepanten vs vs.. bişi yapsam mı akışına mı bıraksam bilemedim.. senin geçmiş çok şükür
canım sen yine kremlerini sür tabi aksatma bence... bende işe yaramadı ama herkeste aynı olcak diye bişey yok tabi....
herkese slm kızlar biz bebeğimle eve geldik sütünü içirip uyuttup şimdi...Spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım doğumda sadece su sesini duydum arada 10 dk ben de uyumuşum.İlk gecemiz benim için biraz zor oldu ilk yürüme de biraz canım yandı ama kendimi zorlayınca bugun gayet iyiyim kızım 3100 gr ve 51 cm olarak dunyaya geldi adını Masal koydum doğumda doktorumuz göbek adını da şehrazat verdi...Sizler nasılsınız var mı başka doğum yapanlar Allah hepinizi sağ sağlim yavrularınıza kavuştursun dünyanın en güzel duygusuymuş herşeye değer bir mucizeymiş bebeğim...
herkese slm kızlar biz bebeğimle eve geldik sütünü içirip uyuttup şimdi...Spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım doğumda sadece su sesini duydum arada 10 dk ben de uyumuşum.İlk gecemiz benim için biraz zor oldu ilk yürüme de biraz canım yandı ama kendimi zorlayınca bugun gayet iyiyim kızım 3100 gr ve 51 cm olarak dunyaya geldi adını Masal koydum doğumda doktorumuz göbek adını da şehrazat verdi...Sizler nasılsınız var mı başka doğum yapanlar Allah hepinizi sağ sağlim yavrularınıza kavuştursun dünyanın en güzel duygusuymuş herşeye değer bir mucizeymiş bebeğim...
Selam kızlar nasılsınız?Ben sanki kötüyüm biraz ..Bi halsizlik var isteksizlik...Hiçbir şey yapasım gelmiyor nedense iki gündür bi garibim.Doğum heyecanı mı diyorum kendi kendime bilemiyorum...Allah hayırlara çıkarsın..Arada böyle geliyorlar bana nedense hayırdır inşallah...
vvuslat nerelerdesin
merak ettim seni doğurdun sandım :)
canım heyecanda vardır elbette ama çok sıcak yaaa birde yalnızsın ondan olmuştur...bende aynıyım iş çıkarıyorum kendime...eşim öğlen geldi yemek yedik değişiklik oldu..
Canım benim bak mutlu ettin beni şimdi...Yok yok hala tek bilek savaşa devam doğurmadım ama doğum sonrası depresyonuna girdim ben galiba biraz erken olsa da erken başladım ki çabuk bitsin demi.
Benimki öğlen gelmiyor dışarda yiyor arkadaşlarıyla...Sonra da iş arkadaşları deniz kenarında yedikleri yemeklerin resimlerini çekip face'e koyuyolar ben burda kös kös otururken deli oluyorum...Önceden ikimiz de dışarda yiyorduk ama ben şimdi evdeyim eve gelse de evde yese yemeğini bana da bi değişiklik olur demi..Ev biraz uzak ama gittikleri yerler de çok yakın sayılmaz..Ona da içimden kızıyodum bu sebepten zaten tam yarama tuz bastın ...off çok alıngan oldum ben çookkk..
aaa bak süper fikir buu bende şu andan itibaren postnatal depresyıondayımrahatsız etmeyin bende bugün bebişin uyku setini yıkadım astım birazdan alıp ütülücem.. acaba atkı felanmı başlasam oyalar beni hem düz örülii hem uzun sürer :)
merhaba güzel annişler
dün şekerlerimi yapmayı bitirmiştim , pelin gibi doğururum diyodum
babam sabah gidip 50 tane daha almış hazırlıyım diye onlarla uğraştım
100 tane şeker oldu , o kadar insan gelir diyo bizimkiler merak ediyorum kim gelicek
gerçi düğündede bizimkiler 350 davetiye bastır demişlerdi , oha demiştik eşimle, ağustosta kim gelir bizim düğüne demiştik ama acayip kalabalıktı
sizler nasılsınız? göbüşler nasıl?
ya boşversene hergünde çekilmez öğleye nasıl yemek yetiştircen her gün.. zaten sıcak bide yemekle uğraşıcan bu halinle... eve erken gelsin yeter.. akşam beraber dışarı çıkın o daha güzel olur çay bahçesine felan gidersiniz oralarda çok var nasıl olsa arabayla gitcen yorulmazsında..