ben çalışırken bı sıkıntım yoktu şimdi 2 gündür belimin ağrısından kalkamıom yat yat hantal oldum
sen hala beklen mi annemm senin kızın maşallahı var
günaydın canım yasemin doğum yapmış mı ana yeni duyuyomm
merhaba canımbenmde arfkadaş gelecek birazdan bekliom can sıkıntısı
benim de bebek odası gelecek bugün, mobilyacıları bekliyorum. :)
ben çalışırken bı sıkıntım yoktu şimdi 2 gündür belimin ağrısından kalkamıom yat yat hantal oldum
sen hala beklen mi annemm senin kızın maşallahı var
selam kızlar nasılsınız.....bebişlerde iyidir inşallah....
hava çok sıcak...insanın ne yemek nede başka birşey yapası geliyor....sadece miskin miskin yatası geliyor....
canım benim suyun sızarak gelebilir bence bir dr.a görün benim ilk doğumda sızarak gelmişti. sızmasından 36 saat sonra doğum yaptım.
Bence senin bebiş gelmek için hazırlanıyor.
3-4 saatte bir sızmıştı azar azar.
Ayy heyecanlandım bak ben şimdi. Gelecek senin bebiş bence. Haber ver mutlaka merak ederim seni tatlım
bebeğini bekleyen kızlar size bir tavsiyem var memelerinize şimdiden krem sürmeye başlayın eğer hala başlamadıysanız. inanın çok rahat edersiniz ben hamileyken lansinoh sürüyordum doğumdan sonra o pek işe yaramadı bepanten daha iyi geldi aklınızda bulunsun sağ taraf iyiydi ama sol göğsümün acısı o kadar kreme rağmen vardı ucuz atlattın dedi herkes kremi ihmal etmeyin canınız yanmasın :))))
kızlar slm dun bizim yarı kırkımız oldu ve bugun de
oğlumla ilk avm turumuzu yapıcaz haftaya mevlut var
guzel bi elbise alayım diyorum c.tesi gunude sunnetimiz
var biraz kararsız kaldım ama yaptırıcaz
ayyy pelcelim çok sevindim waşlla.. bizim de salı günü doluyor ama biz geçen akşam çıkardık walla ben çok bunaldım bir tarafta bebek bir tarafta ben ağlamaya başlayınca eşim aman nolcak çıkaralım acık gezelim hava da güzel dedi çıktık aman bir iyi geldi bebek de rahatladı... 13. günde attık kendimizi sokağa...bizim sünnet de haftaya cumartesi olcak insallah erkek adam olacak minişlerimiz....
ayyy pelcelim çok sevindim waşlla.. bizim de salı günü doluyor ama biz geçen akşam çıkardık walla ben çok bunaldım bir tarafta bebek bir tarafta ben ağlamaya başlayınca eşim aman nolcak çıkaralım acık gezelim hava da güzel dedi çıktık aman bir iyi geldi bebek de rahatladı... 13. günde attık kendimizi sokağa...bizim sünnet de haftaya cumartesi olcak insallah erkek adam olacak minişlerimiz....
gogus ucu kremi konusunda bende katılıyorum resmen
benim sol gogusumu verirken işkence oluyor sızlaması
Niye yarı kırkı yada tam kırkı beklenir dışarı çıkmak için gerçekten böyle birşey var mı?? maşallah oğlun erkek adam oluyor demek Allah damatlığını da göstersin inşallah:123:
ay canım ii yapmısın canım ben arnavut gocmeniyim
bizde adetler agır annem cadı gibi tepemde
o yuzden ben de dun zırlayınca 40 dan yırttım
ya sunnet için ben cok kararsızdım birinin de yaptırıyor
olmasına nasıl sevindim agrı olur mu canım ya
nasıl eymen bey
ay valla çok güsel şeyler bunlar. ALlah benim gibi doğurmayanlara nasip etsin. ne sürelim memişlere. madecassol vermişti doktor bana ama. sizin önerdiğiniz var mı
ay canım ii yapmısın canım ben arnavut gocmeniyim
bizde adetler agır annem cadı gibi tepemde
o yuzden ben de dun zırlayınca 40 dan yırttım
ya sunnet için ben cok kararsızdım birinin de yaptırıyor
olmasına nasıl sevindim agrı olur mu canım ya
nasıl eymen bey
evde tam bi bunalım oldum bu sarkıya bayılıyorum
YouTube - ‪sibel can 2011-HANÇER‬‏
kızlaaaar ben bugün doktora gittim ama yine tık yoook kızlar erken gelir diyorlar ama bizim kızlar nazlı çıktı:))
40 haftamı geçtiğim için kızımın kalp atışları yavaşlamış çıktı nst de doktorum hemen serum takılmasını istedi tekrar nst ye gir dedi sonuca göre yatırıp suni sancıyla başlatacaktı doğumu ama Allah a şükür kızımın kalp atışalrı düzeldi ve yine eve geldim cumartesi tekrar gideceğim eğer sancım yine olmazsa son gün salı dedi yatışını yapar suni sancıyla başlatırız doğumu dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ayy kızlar yaa hastanede ebe korkuttu beni elimin üzerinden damar ararken serum takarken acıdı kasmışım kendimi normal mi yapacaksın dedi bence sen normal yapamazsın sezeyan yap canın az falan dedi moralimi bozdu korkuttu beni kendi doktorum normal doğumu yapabilirsin demişti uyuz ebenin yüzünden korktum ağladım korkudan içimi değişik bi duygu kapladı eşim kıyamam ben ağladıkça o da kötü oldu teselli etmeye başladı kızımızın doğup onunla oynadığımızı falan hayal ettirdi hazırladı tekrar doğuma bu seferde eve geldik yine bakalım kendi isteğiyle gelmezse salı günü sunii sunii getirecek doktor
Allah ım inşallah kendi sancım gelir dua edin kızlar 40+4olduk hayırlısıyla sancılarım kendiliğinden başlasın.
Allah sancı bekleyen arkadaşlarım hepinize hayırlısıyla sancılar nasip etsiiiiin