2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben çalışırken bı sıkıntım yoktu şimdi 2 gündür belimin ağrısından kalkamıom yat yat hantal oldum :KK36:

sen hala beklen mi annemm senin kızın maşallahı var :KK55:

günaydın canım yasemin doğum yapmış mı ana yeni duyuyomm

merhaba canım :KK3: benmde arfkadaş gelecek birazdan bekliom can sıkıntısı :KK31:

ii bari arkadaşın gelcek ben de yalnız yalnız oturuom cnm sıkıldı

selam kızlar nasılsınız.....bebişlerde iyidir inşallah....

hava çok sıcak...insanın ne yemek nede başka birşey yapası geliyor....sadece miskin miskin yatası geliyor....

benim de bebek odası gelecek bugün, mobilyacıları bekliyorum. :)

güle güle kullansın bebişin odasını caanım.

ben çalışırken bı sıkıntım yoktu şimdi 2 gündür belimin ağrısından kalkamıom yat yat hantal oldum :KK36:

sen hala beklen mi annemm senin kızın maşallahı var :KK55:

izne ilk ayrıldığımda bende öyle olmuştum canım
Bekliyorum valla strese soktu artık beni bu kız beni sözde erkenden doğumu başlatma riskimiz vardı gebelik zehirlenmesinden dolayı atlattık bu riski büyük ölçüde şimdide kızım gelmiyor

canım benim suyun sızarak gelebilir bence bir dr.a görün benim ilk doğumda sızarak gelmişti. sızmasından 36 saat sonra doğum yaptım.
Bence senin bebiş gelmek için hazırlanıyor.
3-4 saatte bir sızmıştı azar azar.

Ayy heyecanlandım bak ben şimdi. Gelecek senin bebiş bence. Haber ver mutlaka merak ederim seni tatlım

tabi haber veririm ama gecen haftada oluyodu baya ama bugun baya oldu ilk kez doktorum senin suyun çok sızarark gelmez diyince bende gitmiyorum cumartesi kontrolum nasipse gidince bakar diye düşündüm gelirse gelsin bebiş artık demi:KK1:

bebeğini bekleyen kızlar size bir tavsiyem var memelerinize şimdiden krem sürmeye başlayın eğer hala başlamadıysanız. inanın çok rahat edersiniz ben hamileyken lansinoh sürüyordum doğumdan sonra o pek işe yaramadı bepanten daha iyi geldi aklınızda bulunsun sağ taraf iyiydi ama sol göğsümün acısı o kadar kreme rağmen vardı ucuz atlattın dedi herkes kremi ihmal etmeyin canınız yanmasın :))))

kızlaaaar ben bugün doktora gittim ama yine tık yoook kızlar erken gelir diyorlar ama bizim kızlar nazlı çıktı:))
40 haftamı geçtiğim için kızımın kalp atışları yavaşlamış çıktı nst de doktorum hemen serum takılmasını istedi tekrar nst ye gir dedi sonuca göre yatırıp suni sancıyla başlatacaktı doğumu ama Allah a şükür kızımın kalp atışalrı düzeldi ve yine eve geldim cumartesi tekrar gideceğim eğer sancım yine olmazsa son gün salı dedi yatışını yapar suni sancıyla başlatırız doğumu dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ayy kızlar yaa hastanede ebe korkuttu beni elimin üzerinden damar ararken serum takarken acıdı kasmışım kendimi normal mi yapacaksın dedi bence sen normal yapamazsın sezeyan yap canın az falan dedi moralimi bozdu korkuttu beni kendi doktorum normal doğumu yapabilirsin demişti uyuz ebenin yüzünden korktum ağladım korkudan içimi değişik bi duygu kapladı eşim kıyamam ben ağladıkça o da kötü oldu teselli etmeye başladı kızımızın doğup onunla oynadığımızı falan hayal ettirdi hazırladı tekrar doğuma bu seferde eve geldik yine bakalım kendi isteğiyle gelmezse salı günü sunii sunii getirecek doktor:KK55:
Allah ım inşallah kendi sancım gelir dua edin kızlar 40+4olduk hayırlısıyla sancılarım kendiliğinden başlasın.
Allah sancı bekleyen arkadaşlarım hepinize hayırlısıyla sancılar nasip etsiiiiin:KK52:

bizim bebişler neden gelmıyo sıkıldım ben artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gelsın

bebeğini bekleyen kızlar size bir tavsiyem var memelerinize şimdiden krem sürmeye başlayın eğer hala başlamadıysanız. inanın çok rahat edersiniz ben hamileyken lansinoh sürüyordum doğumdan sonra o pek işe yaramadı bepanten daha iyi geldi aklınızda bulunsun sağ taraf iyiydi ama sol göğsümün acısı o kadar kreme rağmen vardı ucuz atlattın dedi herkes kremi ihmal etmeyin canınız yanmasın :))))

canım saol verdiğin bilgi için ama bişey merak ettim sanırım bepantenin bi ilaç olanı bi de nemlendirici olanı varmış hangisi acaba? ismini tam yazarsan alacam eczaneden

kızlar slm dun bizim yarı kırkımız oldu ve bugun de
oğlumla ilk avm turumuzu yapıcaz haftaya mevlut var
guzel bi elbise alayım diyorum c.tesi gunude sunnetimiz
var biraz kararsız kaldım ama yaptırıcaz :KK52:

gogus ucu kremi konusunda bende katılıyorum resmen
benim sol gogusumu verirken işkence oluyor sızlaması:KK50:

kızlar slm dun bizim yarı kırkımız oldu ve bugun de
oğlumla ilk avm turumuzu yapıcaz haftaya mevlut var
guzel bi elbise alayım diyorum c.tesi gunude sunnetimiz
var biraz kararsız kaldım ama yaptırıcaz :KK52:

ayyy pelcelim çok sevindim waşlla.. bizim de salı günü doluyor ama biz geçen akşam çıkardık walla ben çok bunaldım bir tarafta bebek bir tarafta ben ağlamaya başlayınca eşim aman nolcak çıkaralım acık gezelim hava da güzel dedi çıktık aman bir iyi geldi bebek de rahatladı... 13. günde attık kendimizi sokağa...:KK1:bizim sünnet de haftaya cumartesi olcak insallah erkek adam olacak minişlerimiz....:KK55:

ayyy pelcelim çok sevindim waşlla.. bizim de salı günü doluyor ama biz geçen akşam çıkardık walla ben çok bunaldım bir tarafta bebek bir tarafta ben ağlamaya başlayınca eşim aman nolcak çıkaralım acık gezelim hava da güzel dedi çıktık aman bir iyi geldi bebek de rahatladı... 13. günde attık kendimizi sokağa...:KK1:bizim sünnet de haftaya cumartesi olcak insallah erkek adam olacak minişlerimiz....:KK55:

Niye yarı kırkı yada tam kırkı beklenir dışarı çıkmak için gerçekten böyle birşey var mı?? maşallah oğlun erkek adam oluyor demek Allah damatlığını da göstersin inşallah:123::nazar:

ay canım ii yapmısın canım ben arnavut gocmeniyim
bizde adetler agır annem cadı gibi tepemde :KK1:
o yuzden ben de dun zırlayınca 40 dan yırttım:KK1:
ya sunnet için ben cok kararsızdım birinin de yaptırıyor
olmasına nasıl sevindim agrı olur mu canım ya:KK34:
nasıl eymen bey:emir_bebek:

gogus ucu kremi konusunda bende katılıyorum resmen
benim sol gogusumu verirken işkence oluyor sızlaması:KK50:

ay valla çok güsel şeyler bunlar. ALlah benim gibi doğurmayanlara nasip etsin. ne sürelim memişlere. madecassol vermişti doktor bana ama. sizin önerdiğiniz var mı

Niye yarı kırkı yada tam kırkı beklenir dışarı çıkmak için gerçekten böyle birşey var mı?? maşallah oğlun erkek adam oluyor demek Allah damatlığını da göstersin inşallah:123::nazar:

yaa canım öyle derler işte 40 içinde bebek çıkarılmaz evden diye hatta annem çok kızdı karşı çıktı falan ama dinleyen kim çok şükür bişey de olmadı walla....

ağrı olmaz diyorlar canım 40 içinde... çok da kolay iyileşiyormuş pipisi bir de aklında olsun vazelin pomadı var eczanelerde satılıyor sünnet olduktan sonra ondan sürcem ben pipi çevresine beze veya torbalarına yapışmasını engelliyormuş yoğun kıvamlı bişeymiş sünneti yapcak dr dedi bize de....

ay valla çok güsel şeyler bunlar. ALlah benim gibi doğurmayanlara nasip etsin. ne sürelim memişlere. madecassol vermişti doktor bana ama. sizin önerdiğiniz var mı

tuyacım olcağı varsa ne sürsen fayda etmiyor ben neler yaptım neler sürdüm ama öyle bir yara oldu ki göğüs uçlarım hıçkırarak ağlıyordum emzirirken... gözünüzü korkutmak istemem ama benim öyle oldu yani dua edin size olmasın... şimdi geçti çok şükür daha emzirmenin ne kadar güzel ve zevkli bişey olduğunu yeni anlıyorum....

biz de doğumda mı yaptırsak dedik, ama ne zaman yaptırmamız gerektiğine karar veremedik.
öyle sünnet düğünleri fln demode oldu bence artık.

Son düzenleme:
kızlaaaar ben bugün doktora gittim ama yine tık yoook kızlar erken gelir diyorlar ama bizim kızlar nazlı çıktı:))
40 haftamı geçtiğim için kızımın kalp atışları yavaşlamış çıktı nst de doktorum hemen serum takılmasını istedi tekrar nst ye gir dedi sonuca göre yatırıp suni sancıyla başlatacaktı doğumu ama Allah a şükür kızımın kalp atışalrı düzeldi ve yine eve geldim cumartesi tekrar gideceğim eğer sancım yine olmazsa son gün salı dedi yatışını yapar suni sancıyla başlatırız doğumu dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ayy kızlar yaa hastanede ebe korkuttu beni elimin üzerinden damar ararken serum takarken acıdı kasmışım kendimi normal mi yapacaksın dedi bence sen normal yapamazsın sezeyan yap canın az falan dedi moralimi bozdu korkuttu beni kendi doktorum normal doğumu yapabilirsin demişti uyuz ebenin yüzünden korktum ağladım korkudan içimi değişik bi duygu kapladı eşim kıyamam ben ağladıkça o da kötü oldu teselli etmeye başladı kızımızın doğup onunla oynadığımızı falan hayal ettirdi hazırladı tekrar doğuma bu seferde eve geldik yine bakalım kendi isteğiyle gelmezse salı günü sunii sunii getirecek doktor:KK55:
Allah ım inşallah kendi sancım gelir dua edin kızlar 40+4olduk hayırlısıyla sancılarım kendiliğinden başlasın.
Allah sancı bekleyen arkadaşlarım hepinize hayırlısıyla sancılar nasip etsiiiiin:KK52:

slm cnm sana ebenin dedğini bana doktorum söyledi insanın canını sıkıyolar herşey normal giderken normal doğum yapabilecekken niye böyle derler anlamıyorum boş boş konuşup canımızı sıkıyolar neyse takma artık ben unutmaya çalışıyorum :KK53::KK53:

X