kızlaaaar ben bugün doktora gittim ama yine tık yoook kızlar erken gelir diyorlar ama bizim kızlar nazlı çıktı:))
40 haftamı geçtiğim için kızımın kalp atışları yavaşlamış çıktı nst de doktorum hemen serum takılmasını istedi tekrar nst ye gir dedi sonuca göre yatırıp suni sancıyla başlatacaktı doğumu ama Allah a şükür kızımın kalp atışalrı düzeldi ve yine eve geldim cumartesi tekrar gideceğim eğer sancım yine olmazsa son gün salı dedi yatışını yapar suni sancıyla başlatırız doğumu dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ayy kızlar yaa hastanede ebe korkuttu beni elimin üzerinden damar ararken serum takarken acıdı kasmışım kendimi normal mi yapacaksın dedi bence sen normal yapamazsın sezeyan yap canın az falan dedi moralimi bozdu korkuttu beni kendi doktorum normal doğumu yapabilirsin demişti uyuz ebenin yüzünden korktum ağladım korkudan içimi değişik bi duygu kapladı eşim kıyamam ben ağladıkça o da kötü oldu teselli etmeye başladı kızımızın doğup onunla oynadığımızı falan hayal ettirdi hazırladı tekrar doğuma bu seferde eve geldik yine bakalım kendi isteğiyle gelmezse salı günü sunii sunii getirecek doktor
Allah ım inşallah kendi sancım gelir dua edin kızlar 40+4olduk hayırlısıyla sancılarım kendiliğinden başlasın.
Allah sancı bekleyen arkadaşlarım hepinize hayırlısıyla sancılar nasip etsiiiiin