2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmem, kafama takacak mesele kalmadı ya, bunu bulmuşum dün de

aslan 23 temmuzda başlıyor canım.

21'de burçlar dönüyor diye biliyordum ama 23'müymüş? :44: Sağol canım

Kızlar günaydın herkese, güzel bir gün olsun hepimiz için
Geç uyuyup, erken uyanmaya başladım. Uykum da olmuyor gün içinde bu kadar az uykuya rağmen, vücut da uykusuzluğa adapte ediyor kendini demek ki

Doktora gidecek olan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

günaydın kızlar
bebeğim çok hıçkırıyor ya hep vardı ama son zamanlarda pek arttı böyle bişey yaşayan var mı?
bi de hıçkırdığı için rahatsız oluyo yavrum eli ayagı da durmuyor

Dün doktorum şekerli şeyler yiyip gel demişti. Nst'de sıra beklerken bi meyve suyu içtim, bir kek, bir de çikolata yedim ve ilk defa Nst kağıdım bu kadar zikzaklı çıktı canım, haberin olsun

ayy bende şimdi gitmeden tatlı bişiler yiyim hemen..yanıma da meyve suyu aliimm çikolata da aliim..saol canımm işala zikzakları çok çıkar minnoşunn :26: orda beklerken hemen yerim bende napim..:44:

yaa bende nette 150 lerdeyse normal die okudumm..ayy işala öledir canım içime su serptin vala..bakalım şimdi ne dicek..ben de bugün iki dr a birden görünücem içim rahat etsin diye...işte bakalım bebeğin yüzünü görebilecek miyiz..en son gittiğimde gördüm ama yandan gördük..tam olarak göremedik..off bu dr.lar..bizim komşumuz olan ebe de dedi,son anda mutlaka çıkarıcaklar bişiler dedi,gerçekten acil bişi olsa seni eve zaten yollamaz direk sezeryana alır korkma dedi..kaç dr dolaştık ya..sen memnun musun yeni dr undan şimdi?demek sennki de bişi bulamayınca kordon dolanması demiş..benm eski dr um hemoridin var normal doum olmaz dediiyenisi de kalp atışları riskli kanala girmedi dedi..bakalım bu dr ne dicek

bu arada herkese günaydıınnnn kızzlaarrr !! kusura bakmayın erkenden düştüm yine kendi derdimeee birazdan dr.a gidicem dee heyecan bastı minnoşlarr daha doğrusu bikaç dr dolaşıcam:90:

günaydın kızlar
bebeğim çok hıçkırıyor ya hep vardı ama son zamanlarda pek arttı böyle bişey yaşayan var mı?
bi de hıçkırdığı için rahatsız oluyo yavrum eli ayagı da durmuyor

benimde geçen hafta akşamları düzenli olarak hıçkırıyodu..ama bişey olmaz ya hareket etmesi de çok iyi işte..yavaş yavaş yolu buluyo demek annesi..

haha benm kardeşim aslan burcuu..bayaa bi cadıdır kendileri uğraştırıyo bizi haalaa...yengeç burçları daha duygusal daha halim selim oluyolar..:97:ben yengeç istiorum gerçi benim aslan olması imkansız..sanki sipariş veriyorum
sennki de belli olmaz bakalımm..o seçer kendi burcunu

günaydın temmuz güzelleri

Dr. kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelirler inşallah.

biz de beklemedeyiz hala.

Uzun zamandan beri ilk defa çok güzel uyudum. Özlemişim. 11 de yattım akşam sabah 7 de wc yw kalktım yattım 9 a kadar yine uyumuşum. 10 a kadar da yatakta keyif yaptım. dün sadece dr.a gidip eve geldik gezmiycem dedim anneme fazla yorulmadım ondan uyudum herhalde. Yorulunca ağrıdan acıdan dönemiyorum çünkü.
Kahvaltımıda yaptım. annemin gözü dışarda yine yürüyelim birazdan diyor ama gözüm kesmiyor çok sıcaaaak

gunaydın kızlaR
sabah kalktım yarım çay bardağı kadar sıvı boşaldı ama doktorum senin suyun çok suyun gelirse tum pijaman ıslanır senin az gelen amniyotik sıvı değildir demişti o yuzden sallamadım bugun kayınvalidem geliyo sıkılcaz bebiş beklerken beraber ama napalım artık nasip arinada doğum yapmış Allah analı babalı buyutsun

su perisi gelmiyo bizimkiler yaaa

biz de yengeç olsun istedik, 21ine gün aldık. 23ü aslan başlagıcı :)

herkese merhaba.
bugün de çok sıcakk. dün 7 cde kahvaltı yaptm akşam 8 e kadar bişi yiyemedim cnm istemedi die. ama çok kötü olddum tabii. açlık etkilio baya onu annadım bugün de temizlik yapıcam inş. ne zaman doğcak kiii:26::26:
siz napıonuzz

çok şükür canım benim 1,5 hafta sonra bi daha gidicez bakalım çalışmaktan sıkıldım yarım günde olsa bu hafta son artık dayanamıyorum çok sıcak çok:84:

ben çalışırken bı sıkıntım yoktu şimdi 2 gündür belimin ağrısından kalkamıom yat yat hantal oldum

sen hala beklen mi annemm senin kızın maşallahı var

günaydın canım yasemin doğum yapmış mı ana yeni duyuyomm

merhaba canım benmde arfkadaş gelecek birazdan bekliom can sıkıntısı

canım benim suyun sızarak gelebilir bence bir dr.a görün benim ilk doğumda sızarak gelmişti. sızmasından 36 saat sonra doğum yaptım.
Bence senin bebiş gelmek için hazırlanıyor.
3-4 saatte bir sızmıştı azar azar.

Ayy heyecanlandım bak ben şimdi. Gelecek senin bebiş bence. Haber ver mutlaka merak ederim seni tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…