ne önemi var
aslan 23 temmuzda başlıyor canım.
günaydın şekerler
Dün doktorum şekerli şeyler yiyip gel demişti. Nst'de sıra beklerken bi meyve suyu içtim, bir kek, bir de çikolata yedim ve ilk defa Nst kağıdım bu kadar zikzaklı çıktı canım, haberin olsun
canım biliyosun benim kordon dolandı demişti güzide doktorum
fakat yeni doktorum nst ye aldığında beni bebişin kalp atışları çok güzel 130 la 159 arası dedi kordon olsaydı boyle güzel çıkmazdı dedi
ve eve gelincede 120 den aşağısı düşük 160 tan sonrası yüksek kalp atışı diye bir yazı okudum
sanada yollayacaktım linki ama bulamadım
senin doktorun yavaş demesine anlam veremdim ben :44:
birde ultrasonda hala yüzü görülüyorsa ve usg aletini aşağılara indirmiyorsa kanala girmemiştir diye yazmıştı kızlar bunlara dikkat ettin mi muayne olurken?
günaydın kızlar
bebeğim çok hıçkırıyor ya hep vardı ama son zamanlarda pek arttı böyle bişey yaşayan var mı?
bi de hıçkırdığı için rahatsız oluyo yavrum eli ayagı da durmuyor
Bu arada, kafama takıldı, şimdi ben sezeryan için 19'unu seçersem kızım yengeç burcu olacak, 21 sonrası istersem aslan olacak. Kızımın kaderi ( karakteri ) benim iki dilimin ucunda mı olacak demek bu ?Yoksa, beklenen doğumum 27 temmuz olduğu için, kızım ne zaman doğarsa doğsun, o bir aslan mı?
günaydınlarrr sıcaktan patlamak üzereyimmm :95::95::95:
sedacım günaydın facedede yazmışın herşey normal gidiomuş ne güzel
Bilmem, kafama takacak mesele kalmadı ya, bunu bulmuşum dün de
21'de burçlar dönüyor diye biliyordum ama 23'müymüş? :44: Sağol canım
Kızlar günaydın herkese, güzel bir gün olsun hepimiz için
Geç uyuyup, erken uyanmaya başladım. Uykum da olmuyor gün içinde bu kadar az uykuya rağmen, vücut da uykusuzluğa adapte ediyor kendini demek ki
Doktora gidecek olan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
benim de bebek odası gelecek bugün, mobilyacıları bekliyorum. :)
çok şükür canım benim 1,5 hafta sonra bi daha gidicez bakalım çalışmaktan sıkıldım yarım günde olsa bu hafta son artık dayanamıyorum çok sıcak çok:84:
günaydın temmuz güzelleri
Dr. kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelirler inşallah.
biz de beklemedeyiz hala.
Uzun zamandan beri ilk defa çok güzel uyudum. Özlemişim. 11 de yattım akşam sabah 7 de wc yw kalktım yattım 9 a kadar yine uyumuşum. 10 a kadar da yatakta keyif yaptım. dün sadece dr.a gidip eve geldik gezmiycem dedim anneme fazla yorulmadım ondan uyudum herhalde. Yorulunca ağrıdan acıdan dönemiyorum çünkü.
Kahvaltımıda yaptım. annemin gözü dışarda yine yürüyelim birazdan diyor ama gözüm kesmiyor çok sıcaaaak
gunaydın kızlaR
sabah kalktım yarım çay bardağı kadar sıvı boşaldı ama doktorum senin suyun çok suyun gelirse tum pijaman ıslanır senin az gelen amniyotik sıvı değildir demişti o yuzden sallamadım bugun kayınvalidem geliyo sıkılcaz bebiş beklerken beraber ama napalım artık nasip arinada doğum yapmış Allah analı babalı buyutsun
su perisi gelmiyo bizimkiler yaaa
herkese merhaba.
bugün de çok sıcakk. dün 7 cde kahvaltı yaptm akşam 8 e kadar bişi yiyemedim cnm istemedi die. ama çok kötü olddum tabii. açlık etkilio baya onu annadımbugün de temizlik yapıcam inş. ne zaman doğcak kiii:26::26:
siz napıonuzz
gunaydın kızlaR
sabah kalktım yarım çay bardağı kadar sıvı boşaldı ama doktorum senin suyun çok suyun gelirse tum pijaman ıslanır senin az gelen amniyotik sıvı değildir demişti o yuzden sallamadım bugun kayınvalidem geliyo sıkılcaz bebiş beklerken beraber ama napalım artık nasip arinada doğum yapmış Allah analı babalı buyutsun
su perisi gelmiyo bizimkiler yaaa